ne bilimmmm:26::26:alçak sisitem. ne alıp veremdiği varmış senle
dadluuu o kucağındaki ne güzel bişey öle onu bana versene
Valla ben de karıştırdım artık bilocum yaaparkeler yapılacak, musluklar vs. takılacak, klozetim gelmedi daha, kornişler takılacak bir de boya-badana işte..
ne bilimmmm:26::26:
olmadı yapo arkads diğiliz senleeee
ay bend ekucağımdaki ney diyom.
çalış seninde olur
ben mimarkemalde okudum yüksel caddesinde sonnada ümitköyde devam ettimm en son soluğuda kırıkkale ünisinde aldımmm
sen nirde okudun belki ben tanıyorumdur
:26::26::26: neymiş gı
canim benim avatardaki remin cok guzel cikmis
akp nin reklamı geldi aklıma. dırttıt dıtt dırttııt dıtt diye canlanıyo ya müzik.olmadı yapo arkads diğiliz senleeee
sen nirde okudun belki ben tanıyorumdur
:26::26::26: neymiş gı
oyy Yerim Yusuf paşayı benn maaşallah büyümüş bizim oğlanAllah nazarlardan korusun..
Kız bak görüyon mu ne çabuk geldi Türkiye'ye gelme tarihin.. canım ya ne heyecanlısındır heeİstanbul' dan yolun geçerse bana uğra bacım
Zaten var ya müteahhitten çok ben gittim inşaata..
valla oyle hemen gecti zman.
ben istanbul aktarmali gidiyom zatii istanbulda 4 saat bekliyom havalaninda.donustede yine istanbul uzeri gitcez, esim idyor 3 gun once istanbula gidelim gezeriz biraz ben en cok kapali carsiyi gormek istiyomm insallah gorusuruz ama benim esimi nasil kandircazne diye tanitcamki seni :26::26:
:44::44: yok bende çıkaramadımben mimarkemalde okudum yüksel caddesinde sonnada ümitköyde devam ettimm en son soluğuda kırıkkale ünisinde aldımmm
akp nin reklamı geldi aklıma. dırttıt dıtt dırttııt dıtt diye canlanıyo ya müzik.
değildiniz ama oldunuz.
kadınlar kulubu:128:
suedaymış
valla oyle hemen gecti zman.
ben istanbul aktarmali gidiyom zatii istanbulda 4 saat bekliyom havalaninda.donustede yine istanbul uzeri gitcez, esim idyor 3 gun once istanbula gidelim gezeriz biraz ben en cok kapali carsiyi gormek istiyomm insallah gorusuruz ama benim esimi nasil kandircazne diye tanitcamki seni :26::26:
neyse kıslarrrr ben kaçıyorummm artıkın yarın gene görüşürüzzz
anammm herüf bizim komşunun kızının eltisi
hahahha bir dost ha sonra esim gosterir bana o dostuBir dost derük kııı :82:
gülüle :79::79::79::79::79:
bende çıkıyom hatın kızlar. öptüm herkezi:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?