Nöbetçi Muhabbetçi

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim ettiğiniz dualarınızı yaptığınız ibadetlerinizi kabul etsin inşallah Rabbim gönlünüzden geçen dileklerinizi bu mübarek gecenin hüzü suyu hürmetine tez vakitte versin inşallah
napıyosunuz kızlar hazal gittimi:44:

selam canım. hoş geldin . seninde kandilin kutlu olsun. neler yapıyosun. ayran içtik ayrı düştük. ev işleri nasıl gidiyo

aminnn canım senınde

sagol seninde kandilin mubarek olsun. Rabbim cumlemisin hayir dualarini ve icimizde gecen tum dilekelrimizi kabul etsin. cumartesi saat 12.10 da havada oluyorum cnm gece saat 10 dada konyadayiz.

canlarım kandiliniz mübarek olsun

seninde kandilin mubarek olsun cnm

selamun aleykum kizlar. nasilsiniz ne var ne yok dun k.validem gile gittik ondan giremedim nete.
bugunde kucuk kaynimin evini temizlemeye gitcez benim eski oturdugum ev. bugunde burda yokum yarin belki giremem son hazirliklari kontrol edecem eksik cikmasin diye.
o yuzde hepiniz hakkinizi helal edin. dualarinizi eksik etmeyin hayirlisi ile varalim turkiyeye.
hepinizi cok seviyorum iyiyi tanismisim sizinle kizlar '

annem gilin neti var ama girebilirmiyim bilemiyorum. firsat bulur bulmaz buraya damlicam kislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…