amin canım sağol.
uyy uşağımmm acılı dola yaptım yermisunnnn:86:
amin canım sağol.
uyy uşağımmm acılı dola yaptım yermisunnnn:86:
dola ne kız ben bilmiyorum
dolma sanursam:26:
bak yapo cakmış. doma demek istediydim.yazıp arkama bakmadan diğer topiğe kaçıyom , eksik oluyo. l
yine eksik yazmışın loo
arkadaşlarrr kandilinizz mübarek olsunnnndua ilee
sağol canım seninde mübarek olsun. hayırlara vesile olsun.arkadaşlarrr kandilinizz mübarek olsunnnndua ilee
biri dolma mı didi
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim ettiğiniz dualarınızı yaptığınız ibadetlerinizi kabul etsin inşallah Rabbim gönlünüzden geçen dileklerinizi bu mübarek gecenin hüzü suyu hürmetine tez vakitte versin inşallah
napıyosunuz kızlar hazal gittimi:44:
aminnn canım senındegünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim ettiğiniz dualarınızı yaptığınız ibadetlerinizi kabul etsin inşallah Rabbim gönlünüzden geçen dileklerinizi bu mübarek gecenin hüzü suyu hürmetine tez vakitte versin inşallah
sağol canım seninde mübarek olsun
paris muhabbetinimi biliyon yoksam
sagol seninde kandilin mubarek olsun. Rabbim cumlemisin hayir dualarini ve icimizde gecen tum dilekelrimizi kabul etsin. cumartesi saat 12.10 da havada oluyorum cnmgünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim ettiğiniz dualarınızı yaptığınız ibadetlerinizi kabul etsin inşallah Rabbim gönlünüzden geçen dileklerinizi bu mübarek gecenin hüzü suyu hürmetine tez vakitte versin inşallah
canlarım kandiliniz mübarek olsun
ne muhabbeti ben nasıl kacımrıısmmm anlattbakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?