selamun aleykum kizlar. nasilsiniz ne var ne yok dun k.validem gile gittik ondan giremedim nete.
bugunde kucuk kaynimin evini temizlemeye gitcez benim eski oturdugum ev. bugunde burda yokum yarin belki giremem son hazirliklari kontrol edecem eksik cikmasin diye.
o yuzde hepiniz hakkinizi helal edin. dualarinizi eksik etmeyin hayirlisi ile varalim turkiyeye.
hepinizi cok seviyorum iyiyi tanismisim sizinle kizlar'
annem gilin neti var ama girebilirmiyim bilemiyorum. firsat bulur bulmaz buraya damlicam kislar
hazallll bacımmmm gel birlikte anlatak ben nasıl anlatacamı bilmiyom şimdi
ayyy içim burkuldu kızzz
gidiyon he 2 ay yoksun
ne kadarda alıştık birbirimize ya
hayırlısıyla git gel bitanem Allaha emanet olunn
yettim bacim, zamaninda biri tubise ozel mesaj atmisti bu paris olayi ne diye.
kiz ne var anlatilmicak, bebek yapma isine biz paris diyozz. tabi her uctugunda bebek olmuyor.
cnm benim orada firsatini bulur bulmaz girerim nete. bende sizlere cok alistim cnm nihomda olasaydi keske burda onunlada vedalasirdik. dualarin icin sagol cnmm
nihom buraya geldimi cok selamimi iletin onuda cokk sefiyommmve cok ozledim muhabbet etmeyi onunla
şte o uçmaya paris diyoruz parise gittik geldik falan diye:26::26: :82:
iletiriz tabi canım benimm
fırsat bulunca gir bacım haberdar et bizi kendinden
ederim tabi cnm.
ben cikiyorum cnm daha kahvalti yemedik esim tatil bugun yatiyoir hala
kaldiriyimda iki lokma bisi yiyelim
hepinizi optum diger kizlarada cok selam sole cnm benim,turkiyeden baglanirim bi daha ki sefere
güle güle git canım. hayırlı yolculuklar. ilk fırsatta bekliyoz özletme kendini. allaha emanet olselamun aleykum kizlar. nasilsiniz ne var ne yok dun k.validem gile gittik ondan giremedim nete.
bugunde kucuk kaynimin evini temizlemeye gitcez benim eski oturdugum ev. bugunde burda yokum yarin belki giremem son hazirliklari kontrol edecem eksik cikmasin diye.
o yuzde hepiniz hakkinizi helal edin. dualarinizi eksik etmeyin hayirlisi ile varalim turkiyeye.
hepinizi cok seviyorum iyiyi tanismisim sizinle kizlar'
annem gilin neti var ama girebilirmiyim bilemiyorum. firsat bulur bulmaz buraya damlicam kislar
iyiyim canım saol sen nasılsın ev işleri devam mutfak dolapları olduda fayan sipariş ettik gelmesini bekliyoruz geçen haftadan beri gelemedi pazartesiden sonra bütün ustalar gircek eve alçıtavan falan yapılcak fayanslar döşencek ondan sonra taşıncaz inşallah sen nasılsın çocuklar nasıl iyimiselam canım. hoş geldin . seninde kandilin kutlu olsun. neler yapıyosun. ayran içtik ayrı düştük. ev işleri nasıl gidiyo
sagol seninde kandilin mubarek olsun. Rabbim cumlemisin hayir dualarini ve icimizde gecen tum dilekelrimizi kabul etsin. cumartesi saat 12.10 da havada oluyorum cnmgece saat 10 dada konyadayiz.
amin canım az kalmış canım daha dün 2 ay vardı bak gelmiş bile Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla git gel inşallah herşey çok güzel olur çok eğlenirsin hayırlı yolculuklar şimdiden canım iyi bakın kendinize hasta falan olmayın
napıyon dadtlummmm yidin mi cipissağol böcüğüm çocuklarda iyi şükürler olsun.
napıyon dadtlummmm yidin mi cipis
ALLAH kabul etsin canım ben sana yollayımyok ya yemedim. hiç mıngırım yoktu. alamadımbugünde niyetliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?