Nöbetçi Muhabbetçi

ayyy içim burkuldu kızzz
gidiyon he 2 ay yoksun
ne kadarda alıştık birbirimize ya
hayırlısıyla git gel bitanem Allaha emanet olunn

ayyy içim burkuldu kızzz
gidiyon he 2 ay yoksun
ne kadarda alıştık birbirimize ya
hayırlısıyla git gel bitanem Allaha emanet olunn

cnm benim orada firsatini bulur bulmaz girerim nete. bende sizlere cok alistim cnm nihomda olasaydi keske burda onunlada vedalasirdik. dualarin icin sagol cnmm

nihom buraya geldimi cok selamimi iletin onuda cokk sefiyommm ve cok ozledim muhabbet etmeyi onunla

yettim bacim, zamaninda biri tubise ozel mesaj atmisti bu paris olayi ne diye.

kiz ne var anlatilmicak, bebek yapma isine biz paris diyozz. tabi her uctugunda bebek olmuyor.
şte o uçmaya paris diyoruz parise gittik geldik falan diye:26::26::82:

iletiriz tabi canım benimm
fırsat bulunca gir bacım haberdar et bizi kendinden

şte o uçmaya paris diyoruz parise gittik geldik falan diye:26::26::82:

iletiriz tabi canım benimm
fırsat bulunca gir bacım haberdar et bizi kendinden

ederim tabi cnm.

ben cikiyorum cnm daha kahvalti yemedik esim tatil bugun yatiyoir hala
kaldiriyimda iki lokma bisi yiyelim

hepinizi optum diger kizlarada cok selam sole cnm benim, turkiyeden baglanirim bi daha ki sefere

ederim tabi cnm.

ben cikiyorum cnm daha kahvalti yemedik esim tatil bugun yatiyoir hala
kaldiriyimda iki lokma bisi yiyelim

hepinizi optum diger kizlarada cok selam sole cnm benim, turkiyeden baglanirim bi daha ki sefere

tamam canım bağlan tabisii
hadi iyi yolculuklarr bacım çok çok öpüyorummm
arkandan su tökim bide

su gibi git gel:97:

güle güle git canım. hayırlı yolculuklar. ilk fırsatta bekliyoz özletme kendini. allaha emanet ol

selam canım. hoş geldin . seninde kandilin kutlu olsun. neler yapıyosun. ayran içtik ayrı düştük. ev işleri nasıl gidiyo
iyiyim canım saol sen nasılsın ev işleri devam mutfak dolapları olduda fayan sipariş ettik gelmesini bekliyoruz geçen haftadan beri gelemedi pazartesiden sonra bütün ustalar gircek eve alçıtavan falan yapılcak fayanslar döşencek ondan sonra taşıncaz inşallah sen nasılsın çocuklar nasıl iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…