eee çin takvımıne baktınmı?:26::26::26: evet bende duymuştum onu
25 olarak bakcaksın24 haziran doğum günüm 86lıyım kaç yaşında olan tabloya bakıcam şimdi:26:24 mü 25 mi:26:
25 olarak bakcaksın
evettt mayıs olmalı ALLAH biir kuzum orasını bızımkısı mrk işte ama kıs çocuklarına bayılıyorum benkızım olacakmışş:97: doğal olarak mayısta hamile kalmış olurum dimi :26: mayısa baktım:97:
eğer hamileysem tabiii:97:
evettt mayıs olmalı ALLAH biir kuzum orasını bızımkısı mrk işte ama kıs çocuklarına bayılıyorum ben
yapıyım evet ama hafif hafif kasıklarım ağrıyo 2 gündür.. alıyımde testi pazar günü yapıyım regl olmazsam:26:
Slm kıslar tanısalım..
ben naz
nasılsınız?
Çin takvimi dogru mu cıkıyor ki
selam canım hoşgeldinn
geçen bununla ilgili bi topikte okudum. yorumlarda hep tuttuğunu yazmışlar ama bilmiyorum belkide büyük bi tesadüftür:26:
bende hep öyle dua etmiştim. ilk oğlum oldu. sonra kızlara gözüm düşmeye başladı. sonra kızım oldu . çok şükür rabbimetabi canım sağlıklı olsunda hayırlı olsunda :97:
ay bende hep oğlum olsun derdim ama son zamanlarda kız istiyorum:97: hayırlısını gönlümüze göre versin Allah
selam canım . hoşgeldin:79:
Slm kıslar tanısalım..
ben naz
nasılsınız?
Çin takvimi dogru mu cıkıyor ki
bende hep öyle dua etmiştim. ilk oğlum oldu. sonra kızlara gözüm düşmeye başladı. sonra kızım oldu . çok şükür rabbime
Hosbulduk
Bende tutmadı
ne güzel Rabbim göynüne göre vermiş:97:bende hep öyle dua etmiştim. ilk oğlum oldu. sonra kızlara gözüm düşmeye başladı. sonra kızım oldu . çok şükür rabbime
Bugün cok mutluyum yadün kaynıma söz kestik :) elti geliyor eltiii
Bugün cok mutluyum yadün kaynıma söz kestik :) elti geliyor eltiii
teadüf işte
ya tutarsaaa:97:
ne güzel Rabbim göynüne göre vermiş:97:
amanın elti geliyo diye sevinen biri gördüm
inşallah hep böyle mutlu olursun
elti geliyor elti yalele ya lele
yiyor başmın eti yale le ya lele
inşallah hep böyle mutlu olursun
elti geliyor elti yalele ya lele
yiyor başmın eti yale le ya lele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?