demedimmi kız boyattığımı:44: unuttum zahar:26:
kilo al bacım accık elbiseler tam olsun o zaman
bak o hiç gelmedi aklıma:44:
nen dalagmı geçiyon benlen . 100 mü olayom istiyon
şaka kız kilo vermek istiyonya bende kilo al diye şaka yapim dedimdi
bende şakana döverek karşılık verdim,
kayıt işim bitti. öğlene kadar sizinim
şurda yarım saatçik kalmış nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer
olsun kız heç yoktan iyidri. sarı yaptırdın şimdi öylemi. nasıl istediğin gibi oldumu. eşin beğendimi
olsun kız heç yoktan iyidri. sarı yaptırdın şimdi öylemi. nasıl istediğin gibi oldumu. eşin beğendimi
güle gülekızlar geliyorum ben bankada işim var.
benimkide hiç istemedi ki ben karamel üstü röfle yaptırmıştım çok sarı değildi. kremini falan verdimi. bana bi kre vermişti kuaför harika gelmişti saçlarıma . kuaf tı galiba . şampuanı ve kremi.he azla yetinmeyen çoğu bulamaz
evet sarı yaptırdım istediğim gibi oldu :97:
eşimde beğendi ama o tam sarı yaptırsaydın dedi. tam sarı yaptırmadım aralarda koyularda var platinini çok ve kalın attırdım..ama baya bi yıprandı saçlarım ya sertleşti. kuaför zaten yıpranmasını göze alıyosan boyayalım diye uyardı.. bende boyattım aman napim bakım serumu falan aldım toparlanır zaar..
bu arada herif nişanlıyken sevgiliyken hayatta izin vermezdi sarıya boyatmama. kaç kere tartıştık bu sebepten dolayı ama şimdide niye tam sarı yaptırmadın diyoanlamak zor bu herifleri
güle güle
benimkide hiç istemedi ki ben karamel üstü röfle yaptırmıştım çok sarı değildi. kremini falan verdimi. bana bi kre vermişti kuaför harika gelmişti saçlarıma . kuaf tı galiba . şampuanı ve kremi.
hııı duydum o adı
banada kuaför verdi aldım onu bitsinde kuafıda denerim mecburen sürekli kullanmam gerekecek yoksa hepsi birbirine giriyo saçlarımın.. onlar açıyo biraz karışıklığı
sevocan3, Bir_kadin, csi
ilerle ilerle
park yapma
devam et
her güzelliğin bir zorluğu var. ama çok merak ediyom
pişt aşağıdakikler oturmayamı geldiniz
hadi kalkın
hayırdır........
hayırdır........
sevocan3, Bir_kadin, csi
ilerle ilerle
park yapma
devam et
pazatrtesi okul yok. ama salı bakarım inşallah.pztesi yüklerim inşallah kız kaynımdan şeysini istedim pcye atmak için bişeyi var adı aklıma gelmedi onu istedim getirirse unutmazsa pztesi yüklerim:93:
geyik topiği değil miydi burası? misafirlere böyle mi hoşgeldiniz diyorsunuz?
destrunla gel. ağzını topla. sana hayvan yakıştırması yapmayana sende yapmadatlu cadu burda acik acik isim yaziliyorsa
park edilecek yer bellidir
durduk yere satasma cikmasa
park edip otopark farelerini konusturmam merak etme !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?