Nöbetçi Muhabbetçi

olsun kız heç yoktan iyidri. sarı yaptırdın şimdi öylemi. nasıl istediğin gibi oldumu. eşin beğendimi

he azla yetinmeyen çoğu bulamaz
evet sarı yaptırdım istediğim gibi oldu :97:
eşimde beğendi ama o tam sarı yaptırsaydın dedi. tam sarı yaptırmadım aralarda koyularda var platinini çok ve kalın attırdım..ama baya bi yıprandı saçlarım ya sertleşti. kuaför zaten yıpranmasını göze alıyosan boyayalım diye uyardı.. bende boyattım aman napim bakım serumu falan aldım toparlanır zaar..
bu arada herif nişanlıyken sevgiliyken hayatta izin vermezdi sarıya boyatmama. kaç kere tartıştık bu sebepten dolayı ama şimdide niye tam sarı yaptırmadın diyo anlamak zor bu herifleri

kızlar geliyorum ben bankada işim var.
güle güle

benimkide hiç istemedi ki ben karamel üstü röfle yaptırmıştım çok sarı değildi. kremini falan verdimi. bana bi kre vermişti kuaför harika gelmişti saçlarıma . kuaf tı galiba . şampuanı ve kremi.

Son düzenleme:
sevocan3, Bir_kadin, csi

ilerle ilerle
park yapma
devam et

Son düzenleme:

hııı duydum o adı
banada kuaför verdi aldım onu bitsinde kuafıda denerim mecburen sürekli kullanmam gerekecek yoksa hepsi birbirine giriyo saçlarımın.. onlar açıyo biraz karışıklığı

hııı duydum o adı
banada kuaför verdi aldım onu bitsinde kuafıda denerim mecburen sürekli kullanmam gerekecek yoksa hepsi birbirine giriyo saçlarımın.. onlar açıyo biraz karışıklığı

her güzelliğin bir zorluğu var. ama çok merak ediyom

pişt aşağıdakikler oturmayamı geldiniz
hadi kalkın

her güzelliğin bir zorluğu var. ama çok merak ediyom

pişt aşağıdakikler oturmayamı geldiniz
hadi kalkın

pztesi yüklerim inşallah kız kaynımdan şeysini istedim pcye atmak için bişeyi var adı aklıma gelmedi onu istedim getirirse unutmazsa pztesi yüklerim:93:

Son düzenleme:
datlu cadu burda acik acik isim yaziliyorsa
park edilecek yer bellidir

durduk yere satasma cikmasa
park edip otopark farelerini konusturmam merak etme !

pztesi yüklerim inşallah kız kaynımdan şeysini istedim pcye atmak için bişeyi var adı aklıma gelmedi onu istedim getirirse unutmazsa pztesi yüklerim:93:
pazatrtesi okul yok. ama salı bakarım inşallah.

geyik topiği değil miydi burası? misafirlere böyle mi hoşgeldiniz diyorsunuz?

evet geyik topiği. diğer topiclere benzemez bura. bizim otoparkımız vardır geleni hurra almayız içeri. galoş takarız. sonrada geyiğe alırız. gelen misafirde selam veriri. falan işte .
datlu cadu burda acik acik isim yaziliyorsa
park edilecek yer bellidir

durduk yere satasma cikmasa
park edip otopark farelerini konusturmam merak etme !
destrunla gel. ağzını topla. sana hayvan yakıştırması yapmayana sende yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…