Nöbetçi Muhabbetçi

Evet yapom,resmen kahkahalara boğulurduk.

Akşam ne çabuk oldu anlamazdık,ne bilim insanlar sohbetimize özenirdi.

Bilmiyorum tatıl dönüşü eski halimize kavuşa bilir miyiz ama insan gerçekten özlüyor ya.

Evet yapom,resmen kahkahalara boğulurduk.

Akşam ne çabuk oldu anlamazdık,ne bilim insanlar sohbetimize özenirdi.

Bilmiyorum tatıl dönüşü eski halimize kavuşa bilir miyiz ama insan gerçekten özlüyor ya.

ahh ahh sorma hele bana nasıl zor geliyor akşamı zor ediyom valla zaman geçmiyor:85:
inşallah döneriz o günlerimize inşallah:93:

süper dün biraz aksilikler yaşadık ama gecti sayılır yeni perde almıştım yatak odasına boyacı evdeydi annem gitmiş boyaya sürtmüş perdeyi mahvoldum dün işten apartopar cıktım eve gittim :84:

heyoooo günaydınnnn uzakta olan kankilerimmmmm bugün benim doğum günümmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118:

kankiler burda olsada pasta kessek beeee
nese gelince bi güzellik yaparsınız gari banaaaa

günaydın hayırlı cumalar

paris annemmm nice yıllara canım sağlıkla mutlulukla huzurla dolu bi ömrün olsun yükleyebilirsem pastanıda yükleyim

günaydın hayırlı cumalar

paris annemmm nice yıllara canım sağlıkla mutlulukla huzurla dolu bi ömrün olsun yükleyebilirsem pastanıda yükleyim

mandişimm canımmmmmmmmm günaydın
çok sağol bebeimmmAminn herkes sevdikleriyle birlikte uzun yıllarr yaşasınnnnnnnnnnnnnnn sağlıklııı mutlu huzurluuuuu ve bebişliii

ayyy bugün kıpır kıpır içim yaffff
doğum günüm diyemi acabaaa

amin canım aminnnn

neşeliysen ne güzel hep öyle olursun inşallah

süpriz birşeyler yapan varmı yada plan program varmı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanem çok sağolll çok güzel bi pasta yaaaaaaaaaa
gel öpim bi

öp yanağımı uzatayım hemen

günaydın benim topiiiiimmmmmmmmmm
benim vefalı kankitom bilooo cuma akşamı doğum günümü kutladı sağolsunn
teee izinlerde bilem beni düşünüyo oyyy canım kankimmmm gel artıkın özledim yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…