Nöbetçi Muhabbetçi

bebeğim olurmu hiçç kuşummm sen burdaydın ya zaten bana çok güzel bi parti organizasyon yaptınızzz unuturmuyum heççç
hani bilo yok ya kaç gündür olmadığı halde kutladıya onun için didimm

tamam tamam affettim

kimseler yok bütün kk boş gibi bugün parisim acaba bugün pazarda ben yanlışlıklamı geldim işe

kızlar nıye kımse olmuyooo burdaaa
ben 2 hafta sonra dönuyorum evıme
kocamı cok özledım valla:98:
insallah eskısı gıbı olur burasıda

ya sıze bısı sorcaktım ama kımse yokkıııı
kızımın kulaklarını deldırsemmı deldırmesemmı dıye ıkılemde kaldım napsam acaba:26:
yasınımı beklesemkı yaa:44:

deldirebilirsin aslında hijyenik bir ortamda olmak şartı ile çocuklar küçükken daha az acı hissettikleri için ve yaraları daha çabuk iyileştiği için iyi olabilir... ama tekrar ediyorum hijyenik olmak şartı ile....

niye deldiriyorsunuz ki bırakın büyüyünce isterse yapsın ben de 6 tane vardı kapatana kadar öldüm resmen şuan çok rahatım

tabı canım hıjyenık olmazsa olmaz zaten cok arastırdım yasını beklemek daha ıyı olur yazıyor heryerde kafam karıstı yaa
bebekken olması daha ıyıymıs ama.

niye deldiriyorsunuz ki bırakın büyüyünce isterse yapsın ben de 6 tane vardı kapatana kadar öldüm resmen şuan çok rahatım

olurmu canım öyle.ben deldırmek ıstıyorum büyüyünce kendı ısterse deldırır yıne
benımde her ıkı kulagımda 3 tane delık var ıkısı asagıda 1 yuksrıda cok memnunum ben sevıyorum.kızımada dogmadan önce aldıgım küpelerını takmak ısterım yanı

günaydın kızlar polyanan bence kendisine bırakmalı kararı tabi senin evladın sen bilirsin benimki sadece kendi görüşüm ama hijyene dikkat et çocuklar daha çabuk mikrop kapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…