iyidir datlum senden ne haber. Nasıl gidiyo aşkitoyla işler
selam canım. Iyidir valla. Sende ne var ne yok . Nasıl gidiyo tatils.a kızlar nasılsınız ne var ne yok
selam kizlar,boyle bir topik varmis yeni goruyorum.bana da yer var mi
eh işteee düşe kalka devam cnmNe olsun işte arada bnm geyik topiğindeim arada iş güç çalışıom işte
bende yenı geldım topıge banada da yer acııııııııınnnn guduuuuuuuuuu
Hazallll
selam canım. Iyidir valla. Sende ne var ne yok . Nasıl gidiyo tatil
tabi canım neden olmasın
maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın
bizde burada bomboş tükkan bekledik paris annem konuştukça sesi yankılandı yine kendi sesini duydu öyle boştu yani
bende ıyıyımcnm cok guzel gıdıyor tatıl oglumemeklıo yastıklara tırmanıyo ayaga kalkıo turkıyenın havası yaradı ogluma1 hafta sonra esım gelıo O geldımıde gezerız bol bol. Parısım nerde kızlar hepsı ıyıdır umarım.
He hayırlı olsun topic.
paris annem baksana topik ne hale geldi iki dakkada bizi sevmiyor bu kızlar galiba doldu taştı anam hepiniz aynı anda tatile gidip aynı andamı döndünüz
yapooooo cadummmm hazalişkommmm insan bi kg çikolata alıp hayırlı olsuna gelir
dimi kısssparis annem baksana topik ne hale geldi iki dakkada bizi sevmiyor bu kızlar galiba doldu taştı anam hepiniz aynı anda tatile gidip aynı andamı döndünüz
yapooooo cadummmm hazalişkommmm insan bi kg çikolata alıp hayırlı olsuna gelir
nen şikayet etmede yaz.
dimi kısssO kadar sesim yankılandıda kimse gelmedi
Niye kıs:44: Eflendinmi
hosbulduk cnm emeklıo ıste hep kucak ıstıo sımarmıs ıyıcene eve dondugumde nasıl basedecem bılmıorum
hazalll canımm hoşgeldin
oh tatilinde iyi geçiyomuş bebişinde emeklemeye başlamış yürür yakın zamanda o zaman
evet valla ılfgı ve alak hat safhada aılem sımdı sız gıdınce bız nasıl yapcaz dıye dusunuyorlar.maşallah. Evet yaramış memleket havası ona. Eh bol ilgi alaka vardır tabi ona . şımarmaya bile başlamıştır.
Yapo buralardaydı ama nerde şimdi bilmiyom:44:
hayırdım julıam naptın kız nısan mı dugunmu oldu. nereye gelelım sen yeterkı ıste cnmyapooooo cadummmm hazalişkommmm insan bi kg çikolata alıp hayırlı olsuna gelir
:26:dimi kıssso kadar sesim yankılandıda kimse gelmedi
niye kıs:44: eflendinmi
eflenmedim topiklendim
ne yazacam be çok kırıldım bin parça oldu kalbim
barissss annemmm
evet dönüşler kötü oluyo maalsefhosbulduk cnm emeklıo ıste hep kucak ıstıo sımarmıs ıyıcene eve dondugumde nasıl basedecem bılmıorum
Evet valla ılfgı ve alak hat safhada aılem sımdı sız gıdınce bız nasıl yapcaz dıye dusunuyorlar.
Gelmesı guzelde donmesı cok zor olacak.
Hayırdım julıam naptın kız nısan mı dugunmu oldu. Nereye gelelım sen yeterkı ıste cnm
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?