Nöbetçi Muhabbetçi

Kadınca;

Bir solukta tek mesajda sorununu bize özetlersen sana yardımcı olabılırız.

Dinleriz,destek olmaya calısırız yani.

Cünkü hayata dair hic bir zevkim yok kalmadi,esimden ayrilali ve kendimle sorunlarim...
Allahim hayatim bana bir iskence...

cnm seni mutlu edecek bir sey mutlaka vardir hayatta, sen bulmaya calis. tum kotu dusunceleri sil aklindan bu sekilde dusunursen hayat sana dahada cekilmez gelir. inan esinden ayrilan ilk kisi sen degilsin sonda olmicaksin. Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin ama alninda ne yaziliysa onu yasarsin.
kendini toparlamaya calis

2 güne yaydım canım ama yınede feci yoruldum

bende tasindigimda boyleydim. her tarafim agriyordu.

Icim cok aciyor esimden 4 ay önce ayrildim kumar oynamasi vardi ve suan issizim ailemin yaninda kaliyorum üstüne ütük birde görünüsümden cok rahatsizim.
bir kadin icin mesela düsünün ne kötü yüzünde killar olmasi ve ve ve.
birde diyorum keske o zaman evi terk etmeseydim...
Cünkü ev dagildi artik.
ve esimde diyordu niye gittin evinden.
birde esimin annesi arkamdan aileme konusuyordu.
yemin ederim cok zor durumdayim ve cevremde yok kimsem yengemden haric ve annem var ama herseyi anlatamiyorum...

Ama ben esime yalvarmistim yalan söylemesin kumar yüzünden...
Zaten oynadigini ögrendikten 1,5 ay sonra biraktim evi,basta sans verdim,ama bir yalan böyle yapti...
Fakat yinede diyorum acaba evi terk ederek iyimi yaptim.
ama esimde sadece bir kere geldi...ve annesi yüzünden ailelerde limonidi.

Canım zor şeyler yaşamışsın...bir insanın yuvasının dagılması cok kötü,çok acı.

Bence evi terketmekle en doğru kararı vermişsin çünkü KUMAR ÇOK CİDDİ BİR SORUN.

Nice sözler vereni 1 ay sonra yenıden başlayanları gördüm...

Yüzümde tüyler var demişsin...Bak benimde yüzümde çıkıyor lazere gittim fayda görmedim.

Düzenli olarak sir ağdayla alıyorum...Bunu dert etme bence.

İşte bulursan rahatlarsın

canım daha çok taze zamanla herşey yoluna girer bu kadar kendini bırakma senin için hayırlısı buymuş her şerde bi hayır mutlaka vardır şuan yaşadıkların sana acı veriyor ama belkide senin için hayırlısı bu bunu ilerki zamanlarda daha iyi anlayacaksın iyikide boşanmışım diyeceksin kumar alışkanlığı çok illet bişey çevremde yaşayan bi çok insan var onlar belki o kadınlar bırakıp gitmedi ama çektiklerini bir Allah bilir elde avuçta ne varsa kaybettiler..ama sen şimdi düzenini tekrar kurabilirsin tekrar bi işe girebilirsin kendi paranı kazanıp tekra bi yuva bile kurarsın.. yüzündeki kıllar hiçte abartılacak birşey değil canım çaresiz birşey değil yani tedavisi kremleri lazeri vs. var şuan maddi durumun el vermiyo olabilir ama işe girince o görüntündende kurtulabilirsin..bu kadar kafana takma eğer sorunlarınla başedemiyosan mutlaka bi yardım al psikiyatriye falan gitmeni öneririm

bencede en dogru karari vermissin kumar bi hastalik kurtulmasi cok zor bisi.
1,5 ay bile iyi dayanmissin bence.
kendinde güzel degisiklikler yapabilirsin böyle bunalima girerek kendini yipratirsin sadece.
amaan hepimizin yüzünde killar cikiyor kas biyik cene gidip aldiriyoruz yada kendi imkanlarimizla aliyoruz bunlari dert etme.

Kaç yaşındasın?Mesleğin var mı?

Bu arada aşırı karamsarsın,herseyı başarabılırsın eğer istersen.

Sonucta sende istemezdin yuvanın yıkılmasını...

Mademki hayat seni bu yöne sürükledi sende üstesınden gelebilirsin...

Dünyanın sonu gibi düşünüyorsun belki şuanda normaldir

ama en güçlü olman gereken dönemde kendini salarsan bırakırsan dibe çöktükçe çökersin.

Silkelen bir kendine gel

Son düzenleme:
saclarim beyazlarla doldu gercekten önümü kara görüyorum

en basiti git bi markete al begendigin bi boya otur boya.o bile insani cok mutlu ediyor
kendin icin biseyler yap kendin icin yasa.
baskalarini düsünerek ve keske diyerek hayatini devam ettiremezsin
hersey gecicek yüregindeki ates bi gün sönecek ve o gün iyiki diyeceksin.

sen caresiz bir kadin degilsin kendine bukadar haksizlik etme.
en dogru karari vermissin.

Canim diyorum ki o beni oldugum gibi kabul etti yani yüzümdeki tüyler,gögüslerim cok kücük,ve vücudumda killi,diyorum ki acaba niyeeeeee niyeee niye böyle.erkekler istemiyormu kadin kusursuz olsun genelde.
ama o bunu sorun yapmiyordu ve benim icimi yiyen bir soru da su ki-acaba dedi aman bosver benimde kumar kusurum var...bu düsünce icimi kemirip yiyor beni...

yas 26 meslek hemsire.diyorum bir tek ben miyim böyle.

KILLA -KUMARI bir tutamazsın böyle düşünerek baştan yanlıştasın zaten.

Olabilir vucüdünda normalden fazla kıl vardır,bir ağda yaparsın gecer gider...tertemız olursun.

Gögüslerinde küçük olabilir,herkesinki koca koca değil yaradılışın bu senın...

Peki KUMARIN NESİNE OLABİLİR DİYCEZ?

ALLAH vergisimi hayır...

O halde ıkısını kıyaslayamazsın bıle...

senı bu kosulda her erkek kabul edebılır

ama eşini kumarla hıcbır kadın kabul etmez kusura bakma!

26 yasindayim,hemsireyim ama suan karisik biraz is bulmam

yas 26 meslek hemsire.diyorum bir tek ben miyim böyle.

Harika bir mesleğin var en azından sağlam yani öyle eften püftende değil...

Çok uzun zaman işsiz kalacagını düşünmüyorum...

Bir tek sen değilsin,ne ınsanlar var neler neler yasıyorlar.

Ve hatta belkı sen cok sanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…