KILLA -KUMARI bir tutamazsın böyle düşünerek baştan yanlıştasın zaten.
Olabilir vucüdünda normalden fazla kıl vardır,bir ağda yaparsın gecer gider...tertemız olursun.
Gögüslerinde küçük olabilir,herkesinki koca koca değil yaradılışın bu senın...
Peki KUMARIN NESİNE OLABİLİR DİYCEZ?
ALLAH vergisimi hayır...
O halde ıkısını kıyaslayamazsın bıle...
senı bu kosulda her erkek kabul edebılır
ama eşini kumarla hıcbır kadın kabul etmez kusura bakma!
yas 26 meslek hemsire.diyorum bir tek ben miyim böyle.
ama o kumari istes simdi birakir-mesela!
Canim diyorum ki o beni oldugum gibi kabul etti yani yüzümdeki tüyler,gögüslerim cok kücük,ve vücudumda killi,diyorum ki acaba niyeeeeee niyeee niye böyle.erkekler istemiyormu kadin kusursuz olsun genelde.
ama o bunu sorun yapmiyordu ve benim icimi yiyen bir soru da su ki-acaba dedi aman bosver benimde kumar kusurum var...bu düsünce icimi kemirip yiyor beni...
Baska kadinlari görünce diyorum bu kadar kusur birtek bende mi var.
mesela tv de hep süperler,evlilik programlarina gelenlerin hepsi süper görünüyor.
Baska kadinlari görünce diyorum bu kadar kusur birtek bende mi var.
mesela tv de hep süperler,evlilik programlarina gelenlerin hepsi süper görünüyor.
kusura bakmazsan bisi sorcam sen bosandiginami daha cok uzuluyorsun vucudun ile ilgili sorunlarimi?
Hayir cok hakli bir soru soruyorsun...
Ben ayrildigima üzülüyorum ama bir yandanda diyorum ki görünüsüm böyle diye kendimi iyice strese sokuyorum canim...nasil diyeyim...yani komplexler dag gibi oldu ayrilali!!!
diyorum güclü olmaliyim ve keske görünüsümle ilgili bu sorunlarim olmasaydi,cünkü güclü cikmak istiyorum karsisina birgün herkesin...
ailesi biliyormus mesela kumar oynadigin ama hic beni düsünen olmadi,sadece ogullarini düsündüler.
bak ben psikolog deilim ama sana tavsiyem once kndinle barisik olmayi ogren. kendini strese sokma hangi kadin kilsiz tuysuz ki?
killarin cozumu var lazere git kendini bakima al. ruh halini bunlarla cokertme.
oh be saclarimi masaladim bi güzel makyajimi yaptim üstümü degistim bide evi süpürdümmü ojelerimide sürdümmü tamam.
ben bunlarin hepsini kendim icin yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum.
hemde bebegimle birlikte yapiyorum kadin dedigin zor olani basaracak canim.
kadincaa bence kalk sende kendin icin biseyler yap artik.
oh be saclarimi masaladim bi güzel makyajimi yaptim üstümü degistim bide evi süpürdümmü ojelerimide sürdümmü tamam.
ben bunlarin hepsini kendim icin yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum.
hemde bebegimle birlikte yapiyorum kadin dedigin zor olani basaracak canim.
kadincaa bence kalk sende kendin icin biseyler yap artik.
ohhhharika cnm iyi yapmissin, bende oglumun zirlamsi arasinda yemek yemeye calisiyorum.
sonrada suslenip disari cikcam avm ye gitcem oglumla hava cok guzel degerlendiriyim bu havayi.
ooo onu bende cok yapiyorum susar susar yemege oturunca aglayacagi tutar benimkininde.
bencede degerlendir havayi burda yari kapali yari acik islerimi bitireyimde belki bende cikarim saat 9.30da karanlik cöküyor daha zaman var.
hala zirliyor ama yas filan yok gozunde kucak istiyor
cik cnm yagmur kar olmadimi nolcek alissinlar cocuklarda buranin havasina ne zamana kadar evde olacaklar.
gezin bacılar gezin ne güzel:97:mesaim bitsede accık hava alsam bende:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?