Nöbetçi Muhabbetçi

ama o kumari istes simdi birakir-mesela!

yas 26 meslek hemsire.diyorum bir tek ben miyim böyle.

emin ol ki senin gibi ve senden daha beter insanlar var su hayatta.
meslegin iyi, meslegini devam ettirebilirsin su anda yeni ayrildigin icin bu tur dusunmen normal. hayatini duzene koydugunda ve onune iyi biri ciktiginda herseyi unutabilirsin.
sen yeterki guclu dur hayata karsiki hayat seni onune cikan her engelde yerle bir etmesin.
yasin genc.
dusun su anda evliligini devam ettirseydin ve eski esin hala kumar oynadiginda her gun agliyacaktin. hergun kendini sorguya cekecekdin neden boyle diye.
bak ayrilmissin hayatta yeni bir sayca ac, tum olumsuzluklari geride birak. bu sekilde devam edersen kendi kendini bitirirsin ve hickimsenin sana faydasi dokunmaz. once kendi kendinin psikologu ol. baktinki isin icinden cikamiyorsun uzman dr. larla gorusur sorununu halledersin.

ama o kumari istes simdi birakir-mesela!

Bağımlılık derecesındeyse canım bırakamaz...

Ha bırakır göz boyamak için ama yıne başlar.

Tüm hıkayelerde böyle başlıyor...

sen kendıne nekadar haksızlık ettıgının farkında bıle değilsin...

Böyle bir insanı nereye kadar cekecektın?

acaba bırakırmıydı dıyorsun vıcdan yapıyorsun suanda kendınce.

Ama emin ol bir insan yedısınde neyse yetmişindede öyle oluyor

Evet özelesiriyi cok yapiyorum...
Bir yandan hep diyorum kendime,daha beter insanlar var,kendini böyle yikma ama cok zor.

kumar bir bagimliliktir ayni sigara alkol gibi biter biter yeniden baslar sendeki kil tüyle ondaki kumari kiyaslaman cok yalnis bence sendeki kili tüyü sorun yapsaydi kocan gider aldatirti kumar oynamazdi.
ondaki kusur kusurda daha kötü

Baska kadinlari görünce diyorum bu kadar kusur birtek bende mi var.
mesela tv de hep süperler,evlilik programlarina gelenlerin hepsi süper görünüyor.

mesela tv de hep süperler,evlilik programlarina gelenlerin hepsi süper görünüyor.

kusura bakmazsan bisi sorcam sen bosandiginami daha cok uzuluyorsun vucudun ile ilgili sorunlarimi?

güzel bi makyaj ve sac boyasiyla onlardan bile güzel olabilirsin kesinlikle onlar hergün kac ton boya sürüyorlar suratlarina biliyormusun

kusura bakmazsan bisi sorcam sen bosandiginami daha cok uzuluyorsun vucudun ile ilgili sorunlarimi?

Hayir cok hakli bir soru soruyorsun...
Ben ayrildigima üzülüyorum ama bir yandanda diyorum ki görünüsüm böyle diye kendimi iyice strese sokuyorum canim...nasil diyeyim...yani komplexler dag gibi oldu ayrilali!!!
diyorum güclü olmaliyim ve keske görünüsümle ilgili bu sorunlarim olmasaydi,cünkü güclü cikmak istiyorum karsisina birgün herkesin...
ailesi biliyormus mesela kumar oynadigin ama hic beni düsünen olmadi,sadece ogullarini düsündüler.

bak ben psikolog deilim ama sana tavsiyem once kndinle barisik olmayi ogren. kendini strese sokma hangi kadin kilsiz tuysuz ki?
killarin cozumu var lazere git kendini bakima al. ruh halini bunlarla cokertme.

bak ben psikolog deilim ama sana tavsiyem once kndinle barisik olmayi ogren. kendini strese sokma hangi kadin kilsiz tuysuz ki?
killarin cozumu var lazere git kendini bakima al. ruh halini bunlarla cokertme.

biliyorum canim,cok haklisin,insanin yillari ger dönmüyor da.
kendi kendime nedense derman olamiyorum.

oh be saclarimi masaladim bi güzel makyajimi yaptim üstümü degistim bide evi süpürdümmü ojelerimide sürdümmü tamam.
ben bunlarin hepsini kendim icin yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum.
hemde bebegimle birlikte yapiyorum kadin dedigin zor olani basaracak canim.

kadincaa bence kalk sende kendin icin biseyler yap artik.

Son düzenleme:

ohhhharika cnm iyi yapmissin, bende oglumun zirlamsi arasinda yemek yemeye calisiyorum.
sonrada suslenip disari cikcam avm ye gitcem oglumla hava cok guzel degerlendiriyim bu havayi.

ohhhharika cnm iyi yapmissin, bende oglumun zirlamsi arasinda yemek yemeye calisiyorum.
sonrada suslenip disari cikcam avm ye gitcem oglumla hava cok guzel degerlendiriyim bu havayi.

ooo onu bende cok yapiyorum susar susar yemege oturunca aglayacagi tutar benimkininde.
bencede degerlendir havayi burda yari kapali yari acik islerimi bitireyimde belki bende cikarim saat 9.30da karanlik cöküyor daha zaman var.

ooo onu bende cok yapiyorum susar susar yemege oturunca aglayacagi tutar benimkininde.
bencede degerlendir havayi burda yari kapali yari acik islerimi bitireyimde belki bende cikarim saat 9.30da karanlik cöküyor daha zaman var.

hala zirliyor ama yas filan yok gozunde kucak istiyor

cik cnm yagmur kar olmadimi nolcek alissinlar cocuklarda buranin havasina ne zamana kadar evde olacaklar.

hala zirliyor ama yas filan yok gozunde kucak istiyor

cik cnm yagmur kar olmadimi nolcek alissinlar cocuklarda buranin havasina ne zamana kadar evde olacaklar.

gaza geldim simdi bende cikayim isimi bitirip.
alissinlar evet valla yakinda disardan iceri giremeyecez ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…