Nöbetçi Muhabbetçi

masallah kiz baya erken kalkiyormussun sen.
allah hayirli evlatlar nasib etsin cümlemize.

aynen bugünki halim gibi saçımı başımı bile toplayamadım.
niye çalmadı şaşırdım:44:
iyiki gece çaldı ama yoksa herifimin karnını doyuramayacaktım

ayy evet gece çalmasaydı aç açta niyet ederdi aksamakadarda canı cıkardı.

yapom ben ilk gün oructum ya ertesı gün hastalandım

yaprak kaç aydır başladınız canım çalışmalara doktora falan gittinmi senin troidin vardı dimi

canım biz 3 mayısta başladık ( tam tarih bile aklımda ) yani tam 3 ay olmuş.. bakalım bu ayda olmazsa gitmeyi düşünüyorum doktora normalde 1 yıldan önce gitmeyin diyolar ama işte bende durum farklı acaba tiroiddenmi olmuyo diye baktırmam lazım.. en son kontrolümde doktor ilaç bile vermemişti hormonların normal demişti ama bu süre içinde değişmiş olabilir.tekrar bi kadın doğumcuya gidip hormon testi yaptırmam lazım

havalardandir canim düzelir canim kis gelince.

hastalandım yazmasaydın başka manalar çıkarıcaktım canım ama regl olmuşsun niye öyle olduki kansız falanmı kaldın acaba kan çok düştüğü zaman çok halsizlik oluyo insanda bide çok uykusu geliyo insanın

daha yeni başlamışsınız canım ewet 1 yıl bekleyin diyolar inşallah bisorun çıkmaz inşallah bidahaki ay bebek geldiği için gidersiniz tuğbayla birlikte

daha yeni kiz 3 ay olmus 1 yil olmamasi normalmis evet
ama sen yinede git bencede bisey olsada ki insallah bi aksilik yoktur olmasada yine bi degerlerine baksin

daha yeni başlamışsınız canım ewet 1 yıl bekleyin diyolar inşallah bisorun çıkmaz inşallah bidahaki ay bebek geldiği için gidersiniz tuğbayla birlikte

ayyyyyy inşallah canım yaa hayırlısıysa eğer çok beklemeyizzz tubişşşşşşşşşşşşşşşş aynı zamanlarda doğum yapsak bide :97:

Ben artık mana cıkartmıyorum bile 7-8 ay oldu hala tık yok.

Birde işte kistler falan yumurtlarım yeterlı olgunluga ulaşmıyormus

Adet söktürücü vermişti bende anlamadım daha 7-8 tane hapım var içmediğim

haplar bitmeden adet oldum.Bildiğim kadarıyla haplar bitince adet olunyordu ama erken oldum galıba.

Şu 2-3 haftadır kendimi sabahları zor yataktan kaldırıyorum uyku düzenım iyice bozuldu.

Kansızlık vardı doktor kutu kutu kan ilacı vermıstı amelıyat oldugumda.

2-3 kutu bitirdim midem kalkıyordu içerken birde kilo almaya baslayınca bırakmıstım.

Şuan kan durumum nedir hiç bilmiyorum,belkide ondan süreklı halsız ve uyku modundayım bılmıyorum

yazimin ustundeki aq harfleri kizimin size yazmis oldugu ilk mesajdir hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…