evet yusufumda oyle bide turkiye donusu hastalandi bogazi agriyor, yuruyecekleri zamanda gelecdek insaallah 1 yasina az kaldi
ben oglumun karnini doyuruyim bana bakip agliyor yavrum, bide etrafi toparlayip gelirim yine kizlar.
evet yusufumda oyle bide turkiye donusu hastalandi bogazi agriyor, yuruyecekleri zamanda gelecdek insaallah 1 yasina az kaldi
ben oglumun karnini doyuruyim bana bakip agliyor yavrum, bide etrafi toparlayip gelirim yine kizlar.
evet canim pcoluyken hamile kaldim bana doktor senin cocugun olmaz yumurtlaman yok demisti aynen öyle morelim bozulmustuki anlatama.
allahima sükür 3 ay icinde hamile kaldim bana olmaz diyordu kadin bide ankaranin en iyi doktorlarindan.
burdaki alman doktoruma anlattim bunlari olmaz diye bisi yok adet olmasan bile yumurtlama oluyor bazi kadinlarda demisti
adette olmussun gidicenmi
bende senin gibi omustum üzülme ama insallah gelicek mucizen
Bana çocuğun olmaz demedi ama onun kıbarcasını söyledi ağlaya ağlaya cıktım yıne odadan
üzülme herseyın üstesınden gelıcez dedi dr.
Kurban oldugum allah banada bir mucize verse keske.
Canım adet söktürücü vermıstı daha haplar bıtmeden kanama oldu anlamadımkı bende şimdi gitmem gerekıyor hap bitince mi
Bana çocuğun olmaz demedi ama onun kıbarcasını söyledi ağlaya ağlaya cıktım yıne odadan
üzülme herseyın üstesınden gelıcez dedi dr.
Kurban oldugum allah banada bir mucize verse keske.
Canım adet söktürücü vermıstı daha haplar bıtmeden kanama oldu anlamadımkı bende şimdi gitmem gerekıyor hap bitince mi
hayırlı cumalar kızlar
günaydınlarrrrrr
selamm kankiler
slm kızlar hayırlı cumalar
polyyy ce eee
polyide gitti
günaydinlaarrr kisslaarrr
ya hazalim dün internetime bisiler olmustu giremedim bi turlu son 2 gündür ögleden sonra netim dogru düzgün cekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?