Nöbetçi Muhabbetçi

evet yusufumda oyle bide turkiye donusu hastalandi bogazi agriyor, yuruyecekleri zamanda gelecdek insaallah 1 yasina az kaldi
ben oglumun karnini doyuruyim bana bakip agliyor yavrum, bide etrafi toparlayip gelirim yine kizlar.

gecmis olsun canim iyilesir bian önce insallah.
hadi git doyur aglamasin kiyamam:80:

evet yusufumda oyle bide turkiye donusu hastalandi bogazi agriyor, yuruyecekleri zamanda gelecdek insaallah 1 yasina az kaldi
ben oglumun karnini doyuruyim bana bakip agliyor yavrum, bide etrafi toparlayip gelirim yine kizlar.

gecmis olsun canim iyilesir bian önce insallah.
hadi git doyur aglamasin kiyamam:80:

Bana çocuğun olmaz demedi ama onun kıbarcasını söyledi ağlaya ağlaya cıktım yıne odadan

üzülme herseyın üstesınden gelıcez dedi dr.

Kurban oldugum allah banada bir mucize verse keske.

Canım adet söktürücü vermıstı daha haplar bıtmeden kanama oldu anlamadımkı bende şimdi gitmem gerekıyor hap bitince mi

bende senin gibi omustum üzülme ama insallah gelicek mucizen
simdi git canim hapi bekleme

üzülme canım Rabbim büyüktür derdini veren Allahım dermanınıda vericektir Rabbim sevdiği kullarını denermiş onların ona dua etmeleri hoşuna gidermiş sevinirmiş benim kulum beni seviyo ben ona sıkıntı versem bile bana inanıyo bana dua ediyo dermiş merak etme canım vakti zamanı var demekki daha inşallah hayırlısıyla Rabbim tez vakitte verir meleğini sen Allaha sığın ona inan inşallah tez vakitte senin yaprağın nihanın güzel haberlerini alırız bu mübarek günlerin hüzü suyu hürmetine inşallah

kizlar nerdesiniz ya sahura kalkamadim alarm calmis ben kapatmisim.esimolacak sahsiyette kalkmadi valla sahursuz zor oluyomus oruc
oglumda etrafda fir donuyor kafasini oraya buraya vuruyopcye el atiyor

günaydinlaarrr kisslaarrr

ya hazalim dün internetime bisiler olmustu giremedim bi turlu son 2 gündür ögleden sonra netim dogru düzgün cekmiyor.

günaydın polyanan

polyanan hazal tubiş nasılsınız canlar yazdığıma bi siz cevap vermişiniz nen sağolun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…