ayy o koku hiç çıkmıyoya ben bide soğan sarımsak hiç yemem yemekte doğrayınca çok kötü oluyo ne yemeyi pişirdin benimde akşama yemek yok ya
ya benim bu adam ne olacak ya
ne oldu kız:44:
ya bu herif delirtecek beni az kaldı
sürekli benle bi inatlaşma halinde
bi tembel oldu iyice hiç bişey yardım etmiyo benle birlikte uyuyo kalkıyo şunu getirde yiyek şunu hazırlada yiyek
anlayışsız oldu çıktı ya
sürekli benle yarış içinde
bişi istiyorum getirirmisin diyorum ee sen ne yapacan ya belim ağrıyo diyorum sanki inanmıyo deli olacam deli az kaldı
aaa ayıp etmiş ama . insan birazcık halden anlar.
hemen altında bişey arıyolar bu erkekler. sanki yardım etmeyle tüm iş onun üstüne kalacak.
send eüzme kendini . senin eşinde bi erkek en nihayetinde. çaktırmadan naz yap. bebeği ima et.
onunda benle birlikte hormonları değişti zaar oda hamilelik sendromunamı girdi ne
he kız sanki ben evin bütün işini yap diyom ona
hamilelikten önce her işi yapardı şimdi bi işi kırk kere söylemeyle anca yaptırıyom
bebek doğsun inşallah hayırlısıyla uyutmayacam onu yesin babasının başının etini
bi tek nazım anacıma geçiyo zaten
töbe töbe . onun hormonlarına ne oluyomuş. kendini babalık modunamı sokuyo. el ense yatan baba modu
yesin yesin.ama dikkatli yedir sonra kafayı yemesin
senin kız napıyo varmı cadılıkları
iki ün köyeydik pek bana zararı olmadı ablamın kızlarla gezdi hep. bugünde göremedim maalesef. sabah uyuyodu çıkarken. öğlende ben eve gelmeden çıkmışlar. durmamış . bakıcımda gezmeye götrümüş
iki ün köyeydik pek bana zararı olmadı ablamın kızlarla gezdi hep. bugünde göremedim maalesef. sabah uyuyodu çıkarken. öğlende ben eve gelmeden çıkmışlar. durmamış . bakıcımda gezmeye götrümüş
etrafı kalabalık olunca sana bulaşmıyoduryerim ben onu asi kız maşallah
kendinden büyüklere bayılıyo. üstünü başın bile onlar değiştirdi. ben iş güçle meşgul oldum daha çok.
senin bakıcı noldu bilo kızı falan gelecek torununa falan bakabilir diyodun
tayini çıkmamış. eş durumundan tekrar isteyecek. kadının kafasıda çok karışık. habire onaları düşünüyo. üzülüyo. gelince bakarız dedi. bıraktık öylece. büyük ihtimal kreşe verecek onlar
iyi o zaman bakıcı arama telaşına girmezsin hiç değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?