Nöbetçi Muhabbetçi

Son düzenleme:
selam kizlar
ay valla yazismalara deli gibi güldüm
hala kendimi tutamiyorum
issiz adada yaniniza dogum kontrol hapini almayi unutmayin haa yerli falan cikar karsinizaaa
yerliye bak aman allahiiimmm :98:

selam kizlar
ay valla yazismalara deli gibi güldüm
hala kendimi tutamiyorum
issiz adada yaniniza dogum kontrol hapini almayi unutmayin haa yerli falan cikar karsinizaaa
yerliye bak aman allahiiimmm :98:

nen bende gülecem ama tek başıma gülemiyom. hadi gelin iki lafın belini kırakta bi yandan da güle. az zamanım var izin alıp kaçacam hadiiiiiiiiiiiiiiiii

nen bende gülecem ama tek başıma gülemiyom. hadi gelin iki lafın belini kırakta bi yandan da güle. az zamanım var izin alıp kaçacam hadiiiiiiiiiiiiiiiii

paketle evde gülersin

ben geldim bilom
ya dudagimin kenarinda ucuk cikmis hayatimda ilk defa karsilastim böyle biseyle bugun 3. gün geciyor yavas yavas

paketle evde gülersin

ben geldim bilom
ya dudagimin kenarinda ucuk cikmis hayatimda ilk defa karsilastim böyle biseyle bugun 3. gün geciyor yavas yavas

geçmiş olsun. ilk uçuğun çıkıyo ha. buncazamna çıkmayıpta şimdi niye çıkmış o . derdine ne olmuş.

iyidir canım. elim soğan kokuyo yaaa. öğlen arası yemek pişirdim. sonrada aceleyle çıktım. acayip kokuyo. çok rahatsız oldum

ayy o koku hiç çıkmıyoya ben bide soğan sarımsak hiç yemem yemekte doğrayınca çok kötü oluyo ne yemeyi pişirdin benimde akşama yemek yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…