ay canim insallah hiiic bisi cikmaz merak etme strese girme.
bulantilar cok zor ama sen en zor dönemi atlattin 3 aydan sonra tamamen bitecek bulantilar.
sonrada biri beni durdursun cok yiyorum diiceksin
almira fazlasiyla iyi masallahh hic duracagi yok hala tam olarak yürümüyor korkuyor kisa mesafelere adim atiyor ama hemen kendini yere atiyor.
anne baba diyor ama tam degil bize seslendigi zaman genelde eeeeh diye bagiriyor
her gecen gün yeni bisiler ögreniyor iste.
3 hafta sonra 1 yasinda zaman nasil hizli geciyor demi. bi bakicaz sende dogum cantani hazirliyorsun
evet zor kısmını atlattım sanırım canım
ayy yerim ben onuuu ya zaman çabuk geçiyo valla hiç inanamıyor insan nasıl geçtiğine dediğin gibi bi bakmışsın çantamı hazırlıyorum bi bakmışsın doğurmuşum bileee
allah saglikli dogumlar nasip esin insallah.
cinsiyetini merak ediyormusun.cin takvimine falan baktinmi hictbi bunlar dogru degil ama
Amin canım..
çoook merak ediyorum ama içimden kız geçiyo bakalım eşimde erkek diyo
çin takvimine baktım kız diyo
rus takvimine baktım erkek diyo
sağlıklı olsunda hiç önemli değil ilk bebek nasıl olsaa
allahim hayirli,saglikli evlatlar versin.
benimkide cin takviminde kiz cikiyordu
amaan merak iste.
hee eğlence işteee
evet
kizim uyandi ben ev temizligine giris yapayim canim
kendine ve bebisimize dikkat et görüsürüz.
bebek olduğunda hayatın nasıl değişecek bir bilsen hayatın ortasına gelipherşeyi değiştiriyor yumurcaklar
3 ay oldu haa. az kalmış kız yapo. vay be. hiç bişey çıkmaz allahın izniyle. içini ferah tut sen.evet canım 3 aylık olacağız inşallah
cmrtesi kontrolümüz var tarama testi yapılacak inanılmaz heyecanlıyım hem onu göreceğim için hemde test için dua edinde sorunsuz çıksın test sonuçları
bulantılarım tam geçti diyorum başlıyor canım ya
sabah kahvaltımı yaptım ama yediğim hiç bişey kalmadı malesef
tam olarak ne zaman geçecek bilmiyorum ya geçsede doğru düzgün yiyebilsek mamişlerimizi
almiramız nasıl konuşmaya başladımı:26:
doğumgününede az kalmış ayyyy
ay hakkaten kısır delisiymişevet yaa ..akşam bi tencere yaptım valla :) azar azar işyerine getirip yiyorum öğlende :)) yanında pasta börek de var tabi :)))
işte geldim burdayımçooookk teşekkür ederim
oda olur canım hayırlısını nasip etsin Allah
gelmicenmi bi daha
öğleden sonraları uğramıyon artıkın
e hani ben geldim siz nerdesiniz
inşallah bilom inşallahh Allahın izniyle bişey çıkmayacak3 ay oldu haa. az kalmış kız yapo. vay be. hiç bişey çıkmaz allahın izniyle. içini ferah tut sen.
işte geldim burdayım
e hani ben geldim siz nerdesiniz
hoş geldiniz:87:hoşgeldin canım bak biz burdayız
inşallah bilom inşallahh Allahın izniyle bişey çıkmayacak
he bacım ya az kaldıı.. gelsin uykusuz geceler
. bebek babasını çok severse geceleri uyurmuş.babam sabah işe yorgun gitmesin diyekayınvalide dedi banada ilk defa duydum
yettim loooo
hoş geldiniz:87:
o eski bebelermiş zamane bebeği annesi içinde uyuyo. annem işe uykusuz gitmesin diye
o zaman onlara bi nanik yapıyozhee şimdi annalerde çalışıyo annaleride düşünmek lazım ama kaynanalara göre ilk sıra oğullarıı biz boşa çalışıyoz sankimmmm
herkese merhaba bende yeni geldim sıkıldım attım kendimi topigin içine
:97: valla herks ayaklarını sıkı tutu bebeğin gazı olmasın diyoilk 3-4 ay gaz sancısı oluyor ama sonra düzeni oturta bilirseniz rahat edersiniz
herkese merhaba bende yeni geldim sıkıldım attım kendimi topigin içine
o zaman onlara bi nanik yapıyoz
hoşgeldin canım. neyi kutluyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?