Nöbetçi Muhabbetçi

evet zor kısmını atlattım sanırım canım

ayy yerim ben onuuu ya zaman çabuk geçiyo valla hiç inanamıyor insan nasıl geçtiğine dediğin gibi bi bakmışsın çantamı hazırlıyorum bi bakmışsın doğurmuşum bileee

allah saglikli dogumlar nasip esin insallah.
cinsiyetini merak ediyormusun.cin takvimine falan baktinmi hic tbi bunlar dogru degil ama

allah saglikli dogumlar nasip esin insallah.
cinsiyetini merak ediyormusun.cin takvimine falan baktinmi hic tbi bunlar dogru degil ama

Amin canım..
çoook merak ediyorum ama içimden kız geçiyo bakalım eşimde erkek diyo
çin takvimine baktım kız diyo
rus takvimine baktım erkek diyo
sağlıklı olsunda hiç önemli değil ilk bebek nasıl olsaa

allahim hayirli,saglikli evlatlar versin.
benimkide cin takviminde kiz cikiyordu
amaan merak iste.

bebek olduğunda hayatın nasıl değişecek bir bilsen hayatın ortasına gelipherşeyi değiştiriyor yumurcaklar

3 ay oldu haa. az kalmış kız yapo. vay be. hiç bişey çıkmaz allahın izniyle. içini ferah tut sen.

evet yaa ..akşam bi tencere yaptım valla :) azar azar işyerine getirip yiyorum öğlende :)) yanında pasta börek de var tabi :)))
ay hakkaten kısır delisiymiş

çooookk teşekkür ederim

oda olur canım hayırlısını nasip etsin Allah

gelmicenmi bi daha
öğleden sonraları uğramıyon artıkın
işte geldim burdayım

3 ay oldu haa. az kalmış kız yapo. vay be. hiç bişey çıkmaz allahın izniyle. içini ferah tut sen.

işte geldim burdayım
inşallah bilom inşallahh Allahın izniyle bişey çıkmayacak
he bacım ya az kaldıı.. gelsin uykusuz geceler
. bebek babasını çok severse geceleri uyurmuş.babam sabah işe yorgun gitmesin diye kayınvalide dedi banada ilk defa duydum
e hani ben geldim siz nerdesiniz

yettim loooo

hoşgeldin canım bak biz burdayız
hoş geldiniz:87:

o eski bebelermiş zamane bebeği annesi içinde uyuyo. annem işe uykusuz gitmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…