Nöbetçi Muhabbetçi

oooo çok geçirdimmm
bilo şimdi açıklamasını yapar neden paristebirgece diyee
bilo sana zahmet bacım

:78::78::78::78::78::78:
şey hıh pıh kem küm.
nasıl anlatsam ki

boğulmazlar gıı açık havada asıcam ehehheee
ohhh çok rahatladım

bak sen uyanıka :)) sadece yemesini seviyormuş :))
beri bak yaklaş hele de elimden öğren de bi dahakine sana yaptıracağım ona göre :))))
aboo aynı anneannem gibi oldum :)))))))))
kısır delisi

ben çıkıyom hanımlar. kendinize iyi bakın. beni yalnız bırakmayıp geldiniz aşıma ortak oldunuz teşekkür ederim

hamilemisin canımmmmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
çooookk teşekkür ederim
yok canım kurak tarla daha tutturamadık
amin amin..
oda olur canım hayırlısını nasip etsin Allah
ben çıkıyom hanımlar. kendinize iyi bakın. beni yalnız bırakmayıp geldiniz aşıma ortak oldunuz teşekkür ederim

gelmicenmi bi daha
öğleden sonraları uğramıyon artıkın

sayfalar almis basini gitmis masallahh
yeni arkidesler gelmissss.

hosbuldum bitenem iyim kizimin uyanmasini bekliyom ögle uykusunda ev temizligi beni bekliyor sonra.
sen nasilsin 3 aylik olcak bebis mide bulantilarin gectimi

evet canım 3 aylık olacağız inşallah
cmrtesi kontrolümüz var tarama testi yapılacak inanılmaz heyecanlıyım hem onu göreceğim için hemde test için dua edinde sorunsuz çıksın test sonuçları
bulantılarım tam geçti diyorum başlıyor canım ya
sabah kahvaltımı yaptım ama yediğim hiç bişey kalmadı malesef
tam olarak ne zaman geçecek bilmiyorum ya geçsede doğru düzgün yiyebilsek mamişlerimizi

almiramız nasıl konuşmaya başladımı:26:
doğumgününede az kalmış ayyyy

ay canim insallah hiiic bisi cikmaz merak etme strese girme.
bulantilar cok zor ama sen en zor dönemi atlattin 3 aydan sonra tamamen bitecek bulantilar.
sonrada biri beni durdursun cok yiyorum diiceksin
almira fazlasiyla iyi masallahh hic duracagi yok hala tam olarak yürümüyor korkuyor kisa mesafelere adim atiyor ama hemen kendini yere atiyor.
anne baba diyor ama tam degil bize seslendigi zaman genelde eeeeh diye bagiriyor
her gecen gün yeni bisiler ögreniyor iste.
3 hafta sonra 1 yasinda zaman nasil hizli geciyor demi. bi bakicaz sende dogum cantani hazirliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…