Nöbetçi Muhabbetçi

siir süpermis hazalim hazalim ahhhh ahhh:98:

slm kızlar nasılsınız ben geldim datlumm döktürmüşsün hee maşallah pek gözel olmuş
yaprak aklına öyle düşünceler getirme güzel düşün güzel olsun maşallah bak bebişin kıpır kıpırmış ne güzel
hazal nihanla konuştum geçengün iyiymiş doktora gitmiş o gün bebekte kendine iyimişler çok şükür
ceydada işe gidiyo bende pek bi haber alamıyom ondan çalışıyo hatun
polyanan sen nasısın canım kızın
hazal polyanan bebeklerin doğum gününe az kaldı yapıcakmısınız bişeyler
mandalinam deli kız slm

hoşgeldin tatlımm
bebiş doğana kadar bu düşünceler hep olacak heralde:97:
annelik böyle bisi
sadece dogana kadar olsa keske bide bunun dogduktan sonrasi var

iyim tatlim kizim cok iyi masallah yaramazliklara tam gaz devam.
ay evet ya yaslarina giricekler yakinda.
biz türkiyeden dönmeden 1 gün önce dis bugdayi ve dogum günü bir arada kutladik baya eglenceli gecti.
gercek dogum gününde orda olamicaz cunku halalari sürpriz yapmislardi bize.
burdada kutlamayi dusunuyorum komsularimla yada sadece esimle aksam beraber kutlayalim diyorum karar veremedim ama.:26:

iyim tatlim kizim cok iyi masallah yaramazliklara tam gaz devam.
ay evet ya yaslarina giricekler yakinda.
biz türkiyeden dönmeden 1 gün önce dis bugdayi ve dogum günü bir arada kutladik baya eglenceli gecti.
gercek dogum gününde orda olamicaz cunku halalari sürpriz yapmislardi bize.
burdada kutlamayi dusunuyorum komsularimla yada sadece esimle aksam beraber kutlayalim diyorum karar veremedim ama.:26:[/QUOTE]

olsun canım önceden kutlamışsınızya bizede göstersene diş buğdayı resimlerini canım bi albüm yapta görelim almiramızı büyümüştür bayadır görmedik

selam cnm nasilsin
nihanin iyi olduguna sevindim cnm yine arar¨san cok selam soyle.
valla ben istiyorum dogum gunu partisini dusunuyorum biseyler. bi yer kiralicam kucuk mutfagi ve 2 adasi olan bi lokal. komsular ve arkadaslar gelcek.
coluk cocuk olacak nasil bi menu hazirlicam yaa o kadar kisi nasil doyacak
yapcaz biziler bakalim

bu arada oglusum yuruyor teyzeleri,dusuyor surekli ama tam yuruyemiyor.yakinda dusmeden yurur canim pasam

parisss ben hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
TEBRİKLER CANIM. ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN. SAĞLICAKLA

VAYSS CEYDOŞ İŞE Mİ BAŞLADI. :81:UNUTMAYIMDA ARAYIM AKŞAM
BU ARADA SİZİN GEÇENKİ OLAY AÇIĞA KAVUŞTUMU DİLEK.

bu arada oglusum yuruyor teyzeleri,dusuyor surekli ama tam yuruyemiyor.yakinda dusmeden yurur canim pasam
AY MAŞALLAH . BÜYÜDÜ PAŞA HAA. PEŞİNDE KOŞTURMAYA HAZIR OL ANNESİ

olsun canım önceden kutlamışsınızya bizede göstersene diş buğdayı resimlerini canım bi albüm yapta görelim almiramızı büyümüştür bayadır görmedik

resimlerimiz varda cok buyuk diyip yüklemiyor sinir oluyorum yaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…