selammmm millettt nabersiniz?
bilgeee siiir guzeldi nen cok tesekkurler arkadasimm benim
hoşgeldin tatlım
iyiyiz canım çok şükür. siz nasılsınız oğluşun napıyohosbulduk cnm nasilsin bebegin nasil? parisss kizin olacak gibime geliyorrr ne zman cinsiyeti belli olacak ben 4,5 aylikken ogrendim. icimden hep erkek geciyordu ama gonlum kizdan yanaydi tabi o ayri. seninki kiz olacak icime oyle doguyo :26:
en önemlisi sağlıklı olsunda ikiside aynı bence
evet canım bende dullanmayı düşünmüyom. hiç olumlu bişey okumadım.Cadum gecmıs olsun,Lustralı bende kullandım yıllar önce.
dayımın vefatından sonra psıkolojım bozulmuştu kabullenememiştim.
Dr. banada bu haptan vermıstı. 1 sene kullanacaksın dedi ama ben 6 ay kullandım.
o hapı içersen çalışamazsın,beynın bomboş oluyor,bir cok seyı aklında tutamıyorsun.
Unutkanlık cok yaptı bende,bir yerde kıyamet kopsa umurunda olmuyor.
ben çok büyük olaylarda bile gülmemek için kendimi zor tutuyordum...hiç birşey umurumda değildi.
Herşeyi unutuyordum,hiç birşeyi kafama takamıyor ve üzülemiyordum.
Kafaya takamamak ve üzülememek güzel gibi görünsede,
bazen duygularımı kaybettıgımı düşünüyordum.
Bence kullanma,onun yerıne pasiflora şurup iç bitkısel 2 kasık içtimmi tamamdır rahatlarsın ama uyusturmaz.
selammmm millettt nabersiniz?
bilgeee siiir guzeldi nen cok tesekkurler arkadasimm benim
günaydınlarrrrrrrrr
paris ne haber. gittin mi doktora
günaydınn gittim biloo
kımıl kımıldı
totosunu bi oyana bi buyana attırıyodu
babasını görünce şımardı
ense kalınlığıda normal çıktı ama ben huzursuzum çok korkuyorum yaaa
doktor yanlış gördüyse iyi bakmadıysa falan diye 2 gündür kendimi yedim
saçmlalama kzım ya . maşallah ona . hapur hupur yerim onu ben . haraketli ne güzel. bneim kız hiç kımıldamazdı. hem allah korusun öyle bişey olsa doktorr söylemezmi. nediye bakıyo yoksa. sen içini ferah tut. gereksiz vesveselerle bebeişini üzme. cinsiyet belli değil galiba
salaklık işte bacım. Bendeki hastalık birazda paranoyaklık. Düşünmeyecem bebişimiide üzmeyecem
Cinsiyet belli değil gözüküyomu cinsiyeti dedim yok 1 ay sonra dedi
kızlar nazlı oluyo pek göstermiyo erkeklerin bülük sallanıyo bi yerlerden ama kız açık seçik göstermedikçe bilemiyolar. Bakalım seninki ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?