Nöbetçi Muhabbetçi

dünde seni geçirmiştim aklımdan yazmıştım buraya nihan napıyoki acaba diye

canım çok başın sağolsunn

nasılsın neler yapıyosun. çalışıyomuydun canımm. sorupta iyice üzmek istemiyorum ama neden durmuş kalbi

normal doğum yaptığım için 20 gün rapor verdiler. bayramdan sonra başlıcam. neden öldü bilmiyoruz bebeği araştırıyorlar. patalojide ve genetikte araştırılıyor. evdeyim surekli bi bugün annemlere geldim. sen nasılsın nasıl gidiyor

ah canım benim ya

napıyım bende iyiyim şükür işe git gel aynı tatlım. bi değişiklik yok

selam kızlar
bebeğimin kalbi 14 ekimde durdu 15 ekimde de normal doğumla aldılar

Adını görünce gülümsedim aa niho gelmıs dedim

Ama yazını okuyunca şok oldum...

Canım arkadaşım,başın sağolsun nedenir bilemedim şimdi

okadar üzgünüm ki:26:

Yüce rabbim sana sabırlar versin
.

Nihanim basin sagolsun cnm, cok uzgunum yaninda olsada bi sarilsam sana. Rabbim sabir ihsan etsin sana.

Merhaba kızlar.. biraz hastayım da ondan erken gelemedim. Yarın da eşimin dayısının kızı nişanlanıyor oraya gideceğiz. Kendimi toparlayayım istedim.
Nihancığım başın sağolsun arkadaşım Rabbim sizi imtihan ediyor ama inşaAllah sonucunda bu üzüntülerinizin karşılığını kat kat mükafalandıracaktır. Dularımızla yanındayız canım benim..

bugün kizimin dogum günü
gecen sene bu gün kizim kollarimdaydi o an zaman durmustu sanki bu benim bebegimmi diye inanamamistim.:103:
simdi büyüdüde 1 yasina geldi.sanki 1 senedir bizimle degilde biz dogdugumuzdan beri bizimleymis gibi kizimla yeniden dogdum.iyiki varsin kizim iyiki bizimlesin bebegim seni cook seviyoruz.
:118::124::119:

Canım benim minik kızının doğumgünü kutlu olsun Allah nazarlardan,kazadan,beladan uzak tutsun inşaAllah..

bugun oglum 1 yasina girdi, kendi aramizda kutladik. hediyelerini sevdi gibi yani tek babasinin hediyesini sevdi cunku ona oyuncak aldi babasi:)
iyiki dogmus canim oglum hayatmiza anlam kazandirdi. cok seviyoruz inu ndaha nice yasgunleri kutlariz insallah saglikla
polyyy almiramizinda yas gunu kutlu olsun hayirli nice yaslara ins.
opuyorum minik kizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…