Nöbetçi Muhabbetçi

geçmiş olsun canım aşı hasta yapıyo bazen ümarım hemencecik atlatır paşamız

selam kızlar. hazalcım izinliydim canım. bakıcımın işleri çıktı bend eizin almak zorunda kaldım mecburen.
nasılsınız ne var ne yok. oğluna çok geçmiş olsun.

canım benim. çok teşekkürederim. dediğim gibi şte bakıcım gelemediğinden izin aldım . senin tel yok bend etubiş ya . yapoyu aradım senide aramak istedim hem sesini duyarım hem iki laflarız diye ma rayamadım. sen bi ara msn dedn yoolasana telefonu. iyi oluyo ya . şimdi de nihanı aradım. kabullenmiş artık fazlacada konuşamadım. yaşı genç daha inşallah en kısa zamanda sağlıcakla alır yavrusnunu kollarına . sende tabi kız. duyarız en kısa zamnada haberini inşallah.

geçmiş olsun canım aşı hasta yapıyo bazen ümarım hemencecik atlatır paşamız
cok sagol cnm bufgun biraz daha iyi oglum.
selam kızlar. hazalcım izinliydim canım. bakıcımın işleri çıktı bend eizin almak zorunda kaldım mecburen.
nasılsınız ne var ne yok. oğluna çok geçmiş olsun.
hadi ya niye cikti isten tamda bayrama arasi, neyse cnm iyi olmana sevindim bizde iyiyiz oglumla bi yaramaslik yok sukur
selam bu aada kimse yok yine

OHHHH içime su serpildi bilom,korktum dedim acaba bişey mi oldu da ondanmı gelmıyor:26:

iyi dileklerin içinde sagol bitanem...

Tamam hayatım msnden yollarım tel numaramı,en azından merakta kalmaz bırbırımızden haber alırız.

duaların için sağol canım Allah razı olsun,bana öyle morel oluyorsunuz ki...

şimdiden herkese iyi bayramlar arkadaslar...

hakkımızda hayırlara vesile olması dileğiyle.

kizzzlarrr hepinizin bayrami mübarek olsun rabbim hayirlara vesile etsin insallaahhh
tabi burda bayram seyran belli degil
keske türkiyede olsaydim

herkesin bayrami mubarek olsun sevdiklerimizle beraber nice bayramlara.
Yine bir bayram geldi ve yine ailemden uzakta bayramin belli olmadigi yerdeyim, bir yanim hep eksik napalim saglik olsun.

kizlar bayramdan sonra kendinize gelemediniz galiba nerelerdesiniz geliyorum gidiyorum hep bos burasi.

yapom doktora gidecektin gittinmi canim nasil minik yegenimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…