merhaba kizlar tubusum cok sagol cnm rabbim sanada nasip eder ins.
bilge kac gundur ugramiyor yaprakta numarasi vardi galiba bilgeye ulasabilir.
dun oglum 1yas asisini oldu, hemen ateslendi tabi iki igne vuruldu heriki bacagindanda ve yine dis cikiyor bu sefe alt dis. onunda huysuzlugu var her dis ciktiginda boyle rahatsizlaniyor yaa offf.
canım benim. çok teşekkürederim. dediğim gibi şte bakıcım gelemediğinden izin aldım . senin tel yok bend etubiş ya . yapoyu aradım senide aramak istedim hem sesini duyarım hem iki laflarız diye ma rayamadım. sen bi ara msn dedn yoolasana telefonu. iyi oluyo ya . şimdi de nihanı aradım. kabullenmiş artık fazlacada konuşamadım. yaşı genç daha inşallah en kısa zamanda sağlıcakla alır yavrusnunu kollarına . sende tabi kız. duyarız en kısa zamnada haberini inşallah.Merhaba kızlar;
polyanan,Hazal bebişlerinizin doğum günü kutlu olsun rabbim uzun ömürler versin nice senelere inşallah.
Ayrıca Hazalcım bayram temızlıgıne başlamıssın,sanıyorum bitmiştir ellerine saglık :)
Böcüğüm makınan bozulmus üzüldüm,benımkınede arada gelıyorlar sonra düzeliyor...
Bilgeyi cook merak ediyorum bu kadar zaman girmemezlik yapmazdı.
Umarım kötü bir durum yoktur...
Yapoo'da 2 gündür ugramamıs buraya sanırsam...
Bende iyiyim,doktora gidip geliyorum işte yumurta takıbı için,
perşembe günü yıne gidicem ınsallah hersey yolunda gider
ve bende hamile kalabılırım...
Benden bukadar kızlar hepiinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..
Heee bu arada,geldiğiniz zaman kımse olmasa yazın biseyler ki haberleselım dimi yanı
kızlarr şimdiden bayramınız mübarek mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle
kızlarr şimdiden bayramınız mübarek mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle
sağol mandiş . senind ebayramın kutlu olsun
parisss
datlu caduuuuuu
napıyon yaptınmı temizliğini. sardınmı dolmalarını.açtınmı baklavalarını
ha ha ha hiç güleceğim yokdu. kız hangi birini yapayıım ben iki cam sildim o kadar.
yeter aman çalışan ve çocuklu hatunsun sen
cok sagol cnm bufgun biraz daha iyi oglum.geçmiş olsun canım aşı hasta yapıyo bazen ümarım hemencecik atlatır paşamız
hadi ya niye cikti isten tamda bayrama arasi, neyse cnm iyi olmana sevindim bizde iyiyiz oglumla bi yaramaslik yok sukurselam kızlar. hazalcım izinliydim canım. bakıcımın işleri çıktı bend eizin almak zorunda kaldım mecburen.
nasılsınız ne var ne yok. oğluna çok geçmiş olsun.
canım benim. çok teşekkürederim. dediğim gibi şte bakıcım gelemediğinden izin aldım . senin tel yok bend etubiş ya . yapoyu aradım senide aramak istedim hem sesini duyarım hem iki laflarız diye ma rayamadım. sen bi ara msn dedn yoolasana telefonu. iyi oluyo ya . şimdi de nihanı aradım. kabullenmiş artık fazlacada konuşamadım. yaşı genç daha inşallah en kısa zamanda sağlıcakla alır yavrusnunu kollarına . sende tabi kız. duyarız en kısa zamnada haberini inşallah.
benimkide gitti ama gelmedi canım güzel sıkmıyo sulu bırakıyo idare etçez artık
inşallah herşey yolunda gider canımda hemencecik bize hamiş haberini verirsin inşallah
nihanımmında seninde güzel haberlerini alırız Rabbim bu güzel günlerin hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah canım sende iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?