Nöbetçi Muhabbetçi

herkese günaydın ... nasılsınız güzel bayanlar.. keyifler yerinde mii... sağlıklar yerinde mi?

çok rötarlı yazıyom kusura bakmayın. nettte pek çok sayfa açık. takılıp kalıyom oralara

o dünmüş canım. biz bugüne bakalım.
bende bir kamu dairesinde çalışıyom şekerim
mesleğin ne peki ..ne mezunusun ..istanbuldaydın sen dimi
bi de evlimiydin yaş kaç çocuk var mı ? aboo söyledin de unuttummu yoksa :))
alzheimer başladı bende galiba :)))
çok rötarlı yazıyom kusura bakmayın. nettte pek çok sayfa açık. takılıp kalıyom oralara

hangi sayfalara takılıyorsun ula :)))

kıslar saçlarımı kestirdim hemen geldim. çok kısa sürdü çünkü saçım çok az kalmış... kedinin kuyruğu gibi kalmış...

ssanırım yakında ektiricem saçımı.. kel kaldım benim çok güzel ve gür saçlarım vardı... şimdikinin 4 mesli ... döküle döküle ... kedi kuyruğu kadar kaldı...

baem yağı besledim.. ama eskisi kadar sağlıklı değiller... doktor erkek tipi dökülme dedi... çok üzüldüm ya

Geçmiş olsun suskun_sultan;

insanın gür olan saçlarını kaybetmesi kötü birdurum biliyorum.

Bende çok sık boyatmaktan saçlarımı mahvettim...

Eskiden toka kırılırdı tutmazdı,o derecede gürdü şimdi ise azaldı.

Bendede aşırı derecede dökülme vardı...

Şimdi bitkisel şampuan kullanıyorum,bıoblas çok iyi geldi

denemedıysen dene canım,birde bakım yagları satılıyor aktarlarda haftada birde onu yap ıstersen.

Ben bunları yaptım işe yaradı...

Erkek tipi dökülme ciddi bir sorun,doktor ilaç falan bişey vermedi mi peki?

hayır canım vermedi...

kan değerlerimi ölçtürmüştüm çok düşük çıkmıştı. ilaç kullandım yine aynı oranlar çıktı. başka hastaneye yönledidi doktor. bu seferdi tahliller çok iyi çıktı 1 hafta da değerler fırlar mı? doktor eski ölç. yanlış dedi. acep hormallarıma tekrar mı baktırsam.... kan değerlerim normalin altında çıkmıştı. başak hastane ye gititim tahlil yaptı hepsi sınıır açmıış. doktor değerler yükselmeyince ilacın dozunu artırmıştı bu seferde sınırı aşıyormuş yani zarar verecekti ilaçlar :))
bu sefer kolest. tavan yapacaktı :))

Canım her doktor bir olmuyor,

mutlaka iyi bir doktor bul ve tahlıllerini yinele.

Şakası yok bu işin,biz bayanlar için saçlarçok önemli biliyorsun.

Doğru tedaviyle iyileşirsin bence.

sağ olasın brownim

gidiceğim doktora...

datlum cadum burda sanırım görüyorum onuda

mesleğin ne peki ..ne mezunusun ..istanbuldaydın sen dimi
bi de evlimiydin yaş kaç çocuk var mı ? aboo söyledin de unuttummu yoksa :))
alzheimer başladı bende galiba :)))

hangi sayfalara takılıyorsun ula :)))
ben önlisan mezunuyum aynı zamnada işletme ye devam eden bi 4. sınıf öğrencisiyim canım.
memurum
2 çocuk var
yaş 31
başka soru var mı

geçmiş olsun canım. bende hep badem yağı alıp sürüyüm diyom unutuyom. kızada sürecem . iyi geliyomuş. yazık yavrumun hiç saçı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…