günaydın kısçelerim benim nassınız bakıi bu kün:)
ne o bacım hastalık kafanamı vurdu. niye öyle bakıyon:18:
herkese günaydın ... nasılsınız güzel bayanlar.. keyifler yerinde mii... sağlıklar yerinde mi?
ne o bacım hastalık kafanamı vurdu. niye öyle bakıyon:18:
günaydın canım. çok şükür herşey yerinde . 90-60-90 ımmaşalllah
e yukarda yazıyor neden kızgın olduğum ..beni kaale alan cevap veren yok uyuz oldum heee
sen nerde çalışıyorsun cadu
mesleğin ne peki ..ne mezunusun ..istanbuldaydın sen dimio dünmüş canım. biz bugüne bakalım.
bende bir kamu dairesinde çalışıyom şekerim
çok rötarlı yazıyom kusura bakmayın. nettte pek çok sayfa açık. takılıp kalıyom oralara
ben önlisan mezunuyum aynı zamnada işletme ye devam eden bi 4. sınıf öğrencisiyim canım.mesleğin ne peki ..ne mezunusun ..istanbuldaydın sen dimi
bi de evlimiydin yaş kaç çocuk var mı ? aboo söyledin de unuttummu yoksa :))
alzheimer başladı bende galiba :)))
hangi sayfalara takılıyorsun ula :)))
geçmiş olsun canım. bende hep badem yağı alıp sürüyüm diyom unutuyom. kızada sürecem . iyi geliyomuş. yazık yavrumun hiç saçı yokkıslar saçlarımı kestirdim hemen geldim. çok kısa sürdü çünkü saçım çok az kalmış... kedinin kuyruğu gibi kalmış...
ssanırım yakında ektiricem saçımı.. kel kaldımbenim çok güzel ve gür saçlarım vardı... şimdikinin 4 mesli ... döküle döküle ... kedi kuyruğu kadar kaldı...
baem yağı besledim.. ama eskisi kadar sağlıklı değiller... doktor erkek tipi dökülme dedi... çok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?