Nöbetçi Muhabbetçi

valla zaten bişi alırken direk onu düşünüyom iyi tutarmı veya sıkarmı üşütürmü diye. bu tam bizlikmiş

günaydınlarr. evet merak ettik ya . msn de de göremeyeince. bişey yokmuş şükür. aralıkta tam kış ortası ne yapacaksın orda sen ya o halde. rapor falan alsan gözemi batarsın. :26:

deli kız hayırlı olsun bu arada . güle güle giy

valla zaten bişi alırken direk onu düşünüyom iyi tutarmı veya sıkarmı üşütürmü diye. bu tam bizlikmiş

değişik modeller var üzerinde bakarsın daha ii olur ..yalnız zafer çarşısının ordaki giyim dünyasına git ..sıhhiyede de var oraya değil..

günaydın cadu ..teşekkür ederim ..daha iileri senin olsun inş.

evet göze batarım kesin.o yüzden dua ediyomki sağlık sorunlarım elversinde yeterki ben gideyim. çünkü korkuyorum işten falan çıkarırlar diye. hamilelikte eklenince iyice bi kafaya takar oldum herşeyi.en ufak bişeyde acaba şöyle yaparlarmı böyle yaparlarmı diye kuruyom kafamda..
sen neydiyon bilo görüşmeyelii

hayırlısı yapom. sorunsuz git gel o zmana. bende iyiyim şükür. her zmanki şeyler şte

kış değil de sonbahara hastayım ben çok seviyorum ..yapraklar dökülüyor bambaşka bir hal alıyor sokaklar ..çok hoş yaa
soğukta en sevdiğim şey sıcacık evimizde çay demleyip mısır patlatıp eşimle film izlemek..
film sezonumuz haftasonu başladı valla..
bundan sonra akşamları böyleyiz..

ya trendyolda yazlık bi bluz var. ama emin olamadım. bol gibi sanki. 20 tl ye. ipek ve pamuk karışımı hoş bişey. gelmeyeceke yaza kıyafet toplamaya çalışıyom bende. yazın böyle şeyler kapalılar için bulmak zor oluyo.

günaydın kızlar mutlu günler
günaydın canım

ya sonbaharın tadı sıcak memleketlerde çıkıyo. hava ılık oluyo. bizim burda olay direk soğuğa bağlandığı için bi zevk vermiyo ki.
senin bebek var demi deli kzıım

ben de kapalyım ama aldıklarımı görüyorsun hep ucuz ve kapalılara göre şeyler ..
ben netten kıyafet almam ..
üzerimde nasıl durduğunu görmem lazım ..
belki dar belki bol gelecek belki rengi yakışmayacak vs.
ben görerek almayı seviyorum..
bir de 20 tl pahalı geldi bana..
e tabi ben ucuza alıyorumya o bile pahalı geliyor :)))
günaydın canım

ya sonbaharın tadı sıcak memleketlerde çıkıyo. hava ılık oluyo. bizim burda olay direk soğuğa bağlandığı için bi zevk vermiyo ki.
senin bebek var demi deli kzıım

evet ankarada da sonbahar kalmadı .ilk geldiğim zamanlarda vardı ama artık direk kışa geçiş var ..keşke eski sonbaharlar olsa
bebek yok bende maalesef
uğraşıyoruz ama olmuyor 1,5 yıldır

20 tl pahale değilde bol gibi geldi karar veremdim

sanki geçmişte doğum yada hamileikle ilgli bişey söyledin sanmıştımd aondan sorum canım. inşallah olur en kısa zamnada hayırlısıyla

20 tl pahale değilde bol gibi geldi karar veremdim

sanki geçmişte doğum yada hamileikle ilgli bişey söyledin sanmıştımd aondan sorum canım. inşallah olur en kısa zamnada hayırlısıyla

dar olmasın da bolun çaresi olur bence :))
kaç bedensin bu arada merak ettim :))
hamilelikle ilgili bebek olmuyor..eşimde de bende sorun yok ama olmuyor diye söylemişimdir ordan biliyorsundur :))
bir aşılama denedim o da tutmadı..
ben de peşini bıraktım ..bir sene hiçbirşey yapmayacağım ..eğer olmazsa direk tüp bebek düşünüyorum.inş. gerek kalmaz..
duanı esirgeme ..

geçen senlerde 40-42 giyiyodum
bu sene 38-40 giyiyom

dularım seninle canım. allah yardımcın olsun.

ahh canim meraklandik valla cok sükür bi sorun yokmus
kiz nasil gidecen niye seni gönderiyorlarki hamile oldugunuda biliyorlar anlayissiz insanlar kizdim bak
allah saglik güc kuvvet versinde git gel saglicakla insallah

herkese selem bu arada.
dün esimle cok siddetli bi kavga ettik
adamin kiskanclik krizleri üstündeydi offff sinir oldum saat 10.30da uyudum

hg.seni diğer konundan biliyorum ..ALLAH sabır versin ..çok zor bir durum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…