Nöbetçi Muhabbetçi

çatlak

gördüm anam gördüm sormaa boş bırakmaya gelmiyo bu biloyu anam komşu komşu geziyo bide nanik yapıyolar bize

valla ben anamla konusuyodum bi geyik bolumune girdim bizim cadu komsularla bir olmus

komutan bole yaparsa askerler napsinnn

hadi nen . cezalısnız işte. yapo bi oyun bellemiş. ikide bir ona taklıyo, hazalda heç gelmiyoooo
sena sen ne alttan alttan bakıyon . yzassana . biziz biz

nen valla cuma gunu bebek gormeye gitiim gece 11 de eve geldim haftasonu siz yoktunuz zatii

turkiye gunleri yaklasiyor evimi temizliyom yavas yavas, bugun koltuk ortulerimi yikadam. ondan hemen girip ciktim..

iyilik valla nolsun ee sen ne yapionnn hic ugramiyon buralara ayran ictik ayrimi dustuk :26:

hoca bilmem ne ederse cemaat bilmem ne eder derler
hee senin heyecan artıyo. iş yetiştirme talşasındasın

deluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hoca bilmem ne ederse cemaat bilmem ne eder derler
hee senin heyecan artıyo. iş yetiştirme talşasındasın

evet is telasi

ay toplar görüyom hala dünyaya dönmem lazım
eee siz neydiyonuz kızlarr hazal napıyon canım
bilo nassın kuşum görüşmeyeli
sena bacım sende ne var ne yok

iyiym bacim sen napiyon? temizlige baslicam ben halilari yikatip kaldircam ortulrride bugun yikadim.

izinden geldimmi ramazan oluyor o zaman temizlikleugrasmayim diye simdiden hallediyom isimi..

evet is telasi

iyiym bacim sen napiyon? temizlige baslicam ben halilari yikatip kaldircam ortulrride bugun yikadim.

izinden geldimmi ramazan oluyor o zaman temizlikleugrasmayim diye simdiden hallediyom isimi..

iyi yapıyon valla zaten oradan gelince iş güç yapmak baya bi zaman zor gelir sana
bacımmm taşınmadan önce yapmamışmıydın sen halını falan yıkamamışmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…