Kız evde sen baskınsın her hal
kim kız ben mi:44:
he bacım sen. Bi an gözüm korktu vallaa:18:
He kız biraz ben baskınım herifte korkuyo bazenDün kahvaltı yapıyoz şimdi tv bakıyoz bi yandanda magazin izliyoz Demet akalın çıktı böyle açık seçik bi kıyafet giymiş dansçı kızlarla birlikte ben güzelce bakıyom bi yandan çayımı içiyom Herif durdu durdu üff ya senin yüzünden kafamı çeviripte tv izleyemiyom yaa dedi niyeki dedim :44:şimdi baksam kızlar var onlaramı bakıyon diycen diye korkudan kafamı çeviremiyom dedi korkuyom senden dedi
Yav o karıyı ben hiç sevmiyom. çok açık giyiniyo.
he yaa dünde işte böyle derili falan bişi giymiş boynuna tasma falan takmış kollarına değişik bileklikler
Giyiniyosan adamakıllı giyin çık heriflerde özgürce tv izlesin
bizde de ben bakarım hep. Herif kapattırmaya çalışır. Delimisin der. Ama artık biizm dikkatli olmamız lazım. Eren çok dikkat ediyo bazı şeylere
evet sorgulamaya başlar artık kendi içinde size soramayabilir belki ama merakta eder..kaç yaşında şuan erencik
eren 9 yaşını dolduracak haziran 13 te. Ablası
maşallah annesi büyümüş delikanlı olacak :97:
evet ya. Gittikçe endişeleniyom:18:
evet canım. En büyük problem ders. Geçen komşuyla konuşuyoz. Oğlu 8. Sınıfta . Kız arkadaşı varmış galiba . Sabahlara kadar cep telfonu ile mseajlaşıyo diyo. Elinden alıyom bu sefer başka bi telefon bulıyo diyo. Ders çalışmıyomuş hiç. çok zor diyodu.evet ya büyüdükçe sorunları artar istekleri artar sizin sorumluluğunuz daha fazla artar çok dikkat etmek lazım arkadaş çevresine falan allah muhafaza bu yaşlarda sigara alışkanlığı falan çok yaygın ona belli etmeden sıkmadan kontrol altında tutmanız önemli...ayyy ne zor şeyler yaa düşününce :97: çocuk büyütmek çok büyük sorumluluk:97:
evet canım. En büyük problem ders. Geçen komşuyla konuşuyoz. Oğlu 8. Sınıfta . Kız arkadaşı varmış galiba . Sabahlara kadar cep telfonu ile mseajlaşıyo diyo. Elinden alıyom bu sefer başka bi telefon bulıyo diyo. Ders çalışmıyomuş hiç. çok zor diyodu.
Bide bizim oğlan asabidir biraz benim gibi. çok çatışıyoz . Büyüdükçe bana dikleniyo.
kimseden korkmuyo.evet ya o telefon msjlaşma falan durumları çok etkiliyo çocukları
o yaşta aslında telefon sakıncalı işte aile belli bi yaş koyacak şu yaşa gelene kadar alınmayacak telefon diye şartlandıracak..erken yaşta alınınca işte öyle baş edilemiyo.
Eren inat heralde dediğim dedik gibi..senden mi korkuyo babadanmı
kimseden korkmuyo.
Sinirli biraz. çok çabuk alevlenir.
Telefon meselesine gelince. 8. Sınıfta olupta teli olmayan çocuk yokki. Bide çocukta baba disiplini çok önemli. Eren beni çok baz alıyo. Eşime falan kızssam onun yanında oda kızar. Dengeyi kurmaya çalışıyom ama çok zor.
Böyle işte canım.
aminallah yardımcınız olsun bilo valla hayırlısıyla büyütün evlatlarınızı mürüvetini görün:97:
hoş gelidn tubiş. Ceyda cezamı almış. Allah alla. Durup duruken. Ben baktım mesajlarına kötü bişey yok hiç.:44:[ı]selam kızlar...
Bugünüm yine temizlikle geçti .zaten benim evin işi hiç bitmez
Ceydayla konuştum sebebini bilmiyormuş neden ceza aldı haberi yokmuş kızcagazda sasırmıs.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?