ayy gözlerin cok güzelllsağolasın paris ..bakın orda endamlı iki resim var ..ikisinde de yüzüm kapalı ..biri 50 kilo diğeri 60 kilo olanki halim ..nasıl arada çok fark yok gibi demi :)) hangisi daha güzel sizce ?
paris herifim aradı zati özledim :))
ha bi de yeni saç rengim nasıl ..hang irenk daha ii gitmiş bana ..bir yorum pleeease
sagol cnm seninde bebisinle resimlerini goruruz insallah
polyyy utandim nen cok sagol cnm benim.
evet çok fark yok gibi ama o siyah badili yandanki foton daha hoş gibi geldii accık etlen butlan gızz
bide o dediğim fotodaki saç rengin süper kesinlikle en çok yakışan o olmuşş
ayyy polim kaşların çok güzel senin yaaa bakışların falann maşallahhhhhhayy gözlerin cok güzelll
hani duz sac seklin varya oradaki rengi ben cok begendim cok yakismis sana
bende ekledim 2 tane daha
kirmizi rujla disari ciktigimi sanmayin sadece evde sürüyorum pzar günü disari cikmadan önce cekilmistik sonra rujumu silip ciktim
kocis direksiyon dersi verdi bana
digeride bremene mizikacilarin yanina gitmistik gezmeye
heh o 60 kilo olanki halim..herfim o halime bayılıyo işte ..illa 60 ol diyo ..yüzümde tombiş oluyo çok tatlı oluyormuş öyle diyo..
ben şuan ikisinin arasıyım
hangi saç rengi paris kaçırdım
yorumlar için teşekkür ederim
hamişlik bana da yakışır dimi
ayy gözlerin cok güzelll
hani duz sac seklin varya oradaki rengi ben cok begendim cok yakismis sana
bende ekledim 2 tane daha
kirmizi rujla disari ciktigimi sanmayin sadece evde sürüyorum pzar günü disari cikmadan önce cekilmistik sonra rujumu silip ciktim
kocis direksiyon dersi verdi bana
digeride bremene mizikacilarin yanina gitmistik gezmeye
heh o 60 kilo olanki halim..herfim o halime bayılıyo işte ..illa 60 ol diyo ..yüzümde tombiş oluyo çok tatlı oluyormuş öyle diyo..
ben şuan ikisinin arasıyım
hangi saç rengi paris kaçırdım
yorumlar için teşekkür ederim
hamişlik bana da yakışır dimi
ayyy polim kaşların çok güzel senin yaaa bakışların falann maşallahhhhhh
ben kaşlarımı heç sevmiyom. hepsini aldırıp çizdirsemmi napsam
kıss herifinmi izin vermiyo dışarda kırmızı ruja. ama bu sürdüğün cidden çok kırmısı ama etkileyiciii
evet o halin çok hoş canım. biranönce o kiloya ulaş bencedee
o saçın işte çok hoş 5 nömaralı fotodakiii
kıss herifinmi izin vermiyo dışarda kırmızı ruja. ama bu sürdüğün cidden çok kırmısı ama etkileyiciii
ula nettin sen ..kaş tamamen aldırılırmı :))
benim kaşlarım da çok belirgin değil ..zaten tüy olayım sıfıra yakın orası da öyle :)))
ama paris 60 la hamiş kalırsam sonra 80 e filan çıkarım abooo krize girerim kilo takıntısı var bende
bu kırmızı rujları loş ışık altında sürün millet daha sekşiiiii olur :)))
yakışır kız hamişlikkkk tabiii. Allahım biranönce gönlüne göre versin inşallah.Aminnnnnnnnnnnnn
ula nettin sen ..kaş tamamen aldırılırmı :))
benim kaşlarım da çok belirgin değil ..zaten tüy olayım sıfıra yakın orası da öyle :)))
ama paris 60 la hamiş kalırsam sonra 80 e filan çıkarım abooo krize girerim kilo takıntısı var bende
bu kırmızı rujları loş ışık altında sürün millet daha sekşiiiii olur :)))
ay canim o senin güzelligin kaslarim hamilelikte baya yiprandi ama yeni yeni kendine geliyor.
sende badem yagi sür iyi geliyor arada bi sürüyorum.
bide hamilelikte kasin kiprigin dökülebilir üzülme sakin hamilelikten sonra düzeliyor.
cizdireyim falanda deme
he herifim izin vermiyor sadece kirmizi ruja degil hicbir ruj rengine izin vermiyor
cok kirmizi evetkocisime sürüyom iste böle
kiz zaten los isik altinda ´sürüyorum geneldeteşekkür ederim polyy
heee sen karamel rengi olanı diyorsun :)))
tamam teşekkür ederim ..
bugün bu çikolatayı da çok beğenen oldu daha genç göstermiş dediler ama bilmiyorum ..zaten koyu renk olduğu için bi süre değiştiremem biraz kullanayım bakalım nasıl olacak
ula herifle direksiyon dersi olmaz ben her defasında kanlı bıçaklı oluyorum :)))
polysim kas ve gozlerin mukemmel kizinda senin gibi tatli ve guzelkiz cocuklari baska yaaa almiranin zeytin gozleri var masallah
he kiz hamilelikten oluyo.ya evet hamile kaldığımdan beri tüylerim uzamıyo çok garip bi şekilde ben kıl yumağı olurum zannettim ama tam tersi oldu. bıyıklarımı neredeyse 5 aydır ellemiyorum kiii benim 15 günde 1 ayda çıkardı
ii işte ne güzel çıkamsın ..badem yağı sarımsak sür çıkması için..ne bilem yaa uzamıyo kaşlarım uzatımda şekil verdirim diyom yok anam çıkmıyooo :))
kıs bende 55 le kaldım zaten arada 5 kilocuk var :))
o zaman sende 55 falan ol tam ortası ideali :))))
kiz zaten los isik altinda ´sürüyorum genelde
benim kocisle direksiyon dersi cok eglenceli geciyo gülmekten ölüyoruz bi korkuyo hizlaninca
he kiz hamilelikten oluyo.
ayy ben cok cirkinlesmistim bide hamilelik lekesi olmustu bende
allahtan eser kalmadi hic birinden.
ii işte ne güzel çıkamsın ..badem yağı sarımsak sür çıkması için..
55 im zaten paris koruyorum bu kilomu ama herif hala kemik torbasısın azıcık et gelsin elime diyo :))
neyse artık idare etsin..aslan gibi gözlerim var onlar yeter ne yapayım :)))
ne güzel ..biz hırlaşa gürleşe geçiriyorduk sonra bıraktım bana otomatik vites al uğraşamam dedim..eve çıkınca inş. otomatik vites alacak bana ..
ay durun evin fotolarını da ekleyeyim size bakıverin gari :)))
bende de yazın güneşten hafif çil çıkar :))ya kız anneyi çirkinleştirir diyolar ama banda herkes güzelleştin diyo:26:
cildim falan porselen gibi oldu hayatımda ilk defa
lekeler kaçıncı aydan çıkmaya başlıyo bende henüz leke yok.gerçi herkeste çıkmayabiliyomuş
efet bende otomatik istiyorum. vitesle uğraşamam ayy unutuom ben vites değiştirmeyi
ekle ekle baaalumresim bakmayı çok seferim
kiz zaten los isik altinda ´sürüyorum genelde
benim kocisle direksiyon dersi cok eglenceli geciyo gülmekten ölüyoruz bi korkuyo hizlaninca
sagol bitanem
o senin gözlerinin güzelligi.
ayy almiramin gözleri iri gercekten babasina ve bana cekmis
ay hazalim insallah 2 bebisin kiz olur rabbim hayirlisini versin basta tabiki.
benim hep hayalimdi 2 kiz 2 erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?