Nöbetçi Muhabbetçi

bende ac ve öz esyalardan yanayim.
amin rabbim herkese nasip etsin.
insallah evinin resimlerinede bakariz
ayyy sorma poliş yolu yarıladık az bi zaman kaldı Allahın izniyle doğumdan falan hiç korkmuyorum şükür. inşallah zaman yaklaşıncada bu kadar cesur olurum

korkma bitanem.
inan o bebisi kucagina alinca herseyi unutacaksin öyle güzel bi duyguki inanamayacaksin kendine bunu benmi dogurdum diye

kizlar ben cikiyorum su cv isini halledeyim, dua edinde kabul etsinler beni hepinizi opuyorum

Allah gönlüne göre versin canım inşallahh

ayyy inşallahhh Allahın izniyle
en çok kime benziyicek diye merak ediyorum.

inş. poly inş.
ay ben de bağıra çığıra normal doğum yapmak istiyorum yaaa ama o zaman tırsarmıyım bilmiyorum :)
heee
atlantis evleri diil dimi orada pek gösel duruyo

atlantis değil ama onu yapan firma ..onun atlantisten sonraki projesi bu ..atlantise baktım ben ama beğenmedim almadım o yüzden ...bizimkinin içi ondan daha güzel ..onlarınkinin içi bizimkine göre daha kullanışsız ve boş

hee bende dışardan gördüm hiç bakmadık

güle güle oturun inşallah canımmm

kocisinizde yaninizda olsun ama yapo senin annen yaninda o olur belkide
yapin valla bagira cagira.
sakin korkmayin ne insanlar doguruyor.
ben hayatta dogum yapamam diyen.

Son düzenleme:
hee bende dışardan gördüm hiç bakmadık

güle güle oturun inşallah canımmm
ben ilk atlantisten alacaktım merakla gittim ama beğenmedim ..sonra bunlar bu projeye başladılar gittim gördüm beğendim aldım çok şükr..bi de geçersem süper olacak ..
sağolasın paris ..

birsürü binalar yapiliyor artik ankara baya genisliyor.

evet inşaat sektörü çok hızla ilerliyor ama bu firma olmasaydı güvenip almazdım başkasından ..firmanın sahibiyle özel görüştük ,iice ince eledik sık dokuduk sonunda karar verdik ..tam istediğimiz formattaydı ..bi süre arıyorduk bunu görünce cuk oturdu girdik bu işin içine ..ALLAH utandırmaz inş.

yanımda mutlaka olurlar ama doğuma giremezler eşimin girmesini çok isterdim ama devlette yapacağım için kimseyi almıyolar yanıma.. olsun onlarda dışarda heyecanla beklerlerrr

nisan gelirmi yaaa bir an önce sağlıkla hayırla gelsin inşallahh

cuma detaylım çok tedirginim inşallah bebeğimin organları damarları sağlamdır.sağlık problemi yoktur. dua edin bize kızlarr

ben mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorum zaten ..o anı hissetmek yaşamak istiyorum ..doğum anını yaşamak bambaşka bişey bence ..inş. nasip eder ALLAH bu gidişle pek de umudum kalmadı ama hayırlısı :2:

inş. bi sıkıntı çıkmayacak merak etme
ay hamile kalmak ayrı dert doğurana kadar sabretmek ayrı doğurmak ayrı büyütmek ayrı dert..
aboooo ne nane yiycem ben

inş. bi sıkıntı çıkmayacak merak etme
ay hamile kalmak ayrı dert doğurana kadar sabretmek ayrı doğurmak ayrı büyütmek ayrı dert..
aboooo ne nane yiycem ben

inşallah canımmmmm

ay sormaaa kafan hiç rahat olmuyo bi yerin ağrısa bişi oldumuki bişi yersin ay zararı olurmuki falan diye diye düşün kafayı yicek gşbi oluyo insan

amin canim daha ne rabbim gönlünüze göre vermis iste.
benim esim ankarali seviyorum temiz yer.

disarda beklemekte cok zordur 9 dogurur senin kocis
insallah hicc bise yoktur canim dualarim seninle

ben mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorum zaten ..o anı hissetmek yaşamak istiyorum ..doğum anını yaşamak bambaşka bişey bence ..inş. nasip eder ALLAH bu gidişle pek de umudum kalmadı ama hayırlısı :2:

öyle deme daha cok yenisiniz siz olur insallah.

inşallah canımmmmm

ay sormaaa kafan hiç rahat olmuyo bi yerin ağrısa bişi oldumuki bişi yersin ay zararı olurmuki falan diye diye düşün kafayı yicek gşbi oluyo insan
ALLAH tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat doğurmanı nasip etsin inş

amin canim daha ne rabbim gönlünüze göre vermis iste.
benim esim ankarali seviyorum temiz yer.

disarda beklemekte cok zordur 9 dogurur senin kocis
insallah hicc bise yoktur canim dualarim seninle

çok şükür poly şimdilik öyle ama bebiş yok bizde de ..ALLAH herşeyi dört dörtlük vermiyor
inş. o sıkıntım da biter de yeni eve yeni bebişle geçerim
biz memuruz ondan burdayız ..e malum şuanda gitme düşüncemiz yok ankaradan ..aldık o yüzden ..ani bişey olursa satarız ..
ankara düzenli bir şehir,büyük şehir kalabalığı yok ,bir anadolu şehri gibi ..
ben burda kendimi güvende hissediyorum ve büyükşehir gibi hissetmiyorum ..
şimdilik ii ankarayla aram ilerde ne olur bilemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…