Nöbetçi Muhabbetçi

aaah ahh paris ,bakacak durumu olmayanın 3er 5 er oluyor bizim imkanımız var ama olmuyor ,içim çok acıyor ama elden bişey gelmiyor :2:

aaah ahh paris ,bakacak durumu olmayanın 3er 5 er oluyor bizim imkanımız var ama olmuyor ,içim çok acıyor ama elden bişey gelmiyor :2:

o yönden haklısın canım. doğurup doğurup sokağa atıyolar çok üzülüyorum onlara anne baba olmak için yanıp tutuşan o kadar insan varken Allahım onlara nasip ediyor. ama kıymet bilmiyorlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller..ne diyebilirizki Allahın takdiri..eğer tedavi oluyorsan sen tedavini ol Rabbim eminimki sanada nasip edecek.stres yapma neden olmuyor diye.o bile etkiliyodur sizi. herşeyin başı stres çünkü. şimdi dersin belki demesi kolay yaşamayan bilmez diye.haklısın belki davulun sesi insana uzaktan hoş gelir.

3,5 yıllık evlilik 1,5 yıldır da bebiş olmuyor ..erken değil bence geç bile kaldık da bakma benim inadım yüzünden 2 sene bekledik ..inadıma tüküreyim ..

ay insallah yeni ev bebis müthis olur o zaman.
ankara gercekten tam yasanilacak yer.
1 yil bebek olmamasi normal aslinda neye inat ettinki. bide niye olmuyor canim herhangibir tedavi uyguluyormusunuz.

bu tarz botlar herkeste var ama bu püsküllüymüş şık duruyoooo beğendim
evet var ama alasım vardı sıcak tutuyo montumla da aynı renk diye
ay insallah yeni ev bebis müthis olur o zaman.
ankara gercekten tam yasanilacak yer.
1 yil bebek olmamasi normal aslinda neye inat ettinki. bide niye olmuyor canim herhangibir tedavi uyguluyormusunuz.
1 yıldan sonra klomen+iğne yi 2 kere denedim ..bir kere de aşılama ama tutmadı ..
2 yıl bebek istemedim ..eşim baştan beri istiyordu ama sırf ben istemiyorum diye adamı mahrum ettim bu duygudan ..şimdi ALLAH beni cezalandırıyormu bilmiyorum (((

evet paris ..dışardan bakan ne sorunları varki büyütüyorlar gibi düşünüyorlar ama gel bi de bana sor ..çok şükür işimiz gücümüz var ,evimizi aldık ,çok da mutluyuz ,tek eksiğimiz aşkımızın meyvesi ama inatçı çıktı gelmiyo bi türlü

yirim onun inadını benn
gelir canım gelir umudunu kaybetme senn

Son düzenleme:

bence sadece klomen ve igneyle kalma pesine düs canim biliyorum cok zor insan bi süre sonra birakmak istiyor kendi haline herseyi ama yapma ülkemiz cok gelisti heleki ankara orasi.
kafana koy güzel bi doktor bul sana destek olacak sonuna kadar devam ettirecek bi doktor.
bu arada burda kürleri uygulayan arkadaslarda var oralara takil yap o kürleri.
allaha sükür imkaninizda var.olmamasinin kesin bi nedeni vardir dogru doktoru bulmalisin bence dahada zaman kaybetme.

ah ah tüm tetkiklerimizi 4-5 farklı doktora gösterdim hepsi de aynısını söyledi..tek doktora gitsem hadi neyse ama çok doktora gösterdim ..hiç bi sorun yok ama olmuyor..doktorum çok ii çok araştırdım gittim ama olmayınca olmuyor işte ..haplardan yoruldum hastaneye gitmek psikolojimi çok etkiliyor o yüzden 1 sene askıya aldım bu konuyu evde konuşmamaya söz verdik eşimle ..1 sene daha olmazsa direk tüp bebek deniycem ..
kür filan denemedim de bu ay aktardan hayıt tohumu aldım onu içeyim diyorum ..
yirim onun inadını benn
gelir canım gelir umudunu kaybetme senn

inatki ne inat ..uyuzluk işte ne olacak kendime kızıyorum çok ama iş işten geçti

kendine hic kizma tatlim sen dogru olani yapmissin.
bilmiyorum ama ilginc yani ortada hic neden yokken bebek olmamasi
doktorlarin kacirdigi bisimi var acaba ne bileyim ya:26:allah sabir versin.
benim ablaminda olmuyordu onun kisti vardi ama ilac ve bitkisel kurler derken bi oglu oldu simdi ikinciyi istiyor.olur insallah ugrasiyor.
bak sogan kürü maydanoz kuru cörek otu kürü yazan yerler var bi bak onlara valla belkide rabbim bi sebeb ariyor vermek icin iste ne bileyim.
sende cok haklisin insan bi süre sonra duymak bile istemiyor dualarimiz seninle canim benim streste en büyük etken unutma.

ilginç olan ne biliyormusun mesela klomen kullandım 4 tane yumurtam vardı tam çatlamak üzere ,çatlamışlar ama yine tutmadı ,düşün 4 tane koca yumurta ..
belki bu doktor bilmiyordur diye aile dostumuz karı koca kadın doğumcular var onlara gittim yok anam yok bi türlü nedeni yok ..
ben bin tane farklı test yaptırdım ,rahim filmine girdim ,eşim sperm verdi ,ultrasona girdi ,kan testleri vs uğraşıp duruyoruz ama bişey çıkmıyo ..
yumurtalarım kist bile yapmıyor düzenli çatlıyor doktorlar herşeyin harika diyor ama olmuyor işte. .aman yaaa canım sıkılıyor valla konuşunca ,kardeşim korunurken hamile kaldı bizde ise bi türlü olmuyor ,çıldırmamak elde değil ..
hep bi umut hep bi hüsranla yaşamaktan çok yoruldum ,6 aydır doktor kapısında bekleşen hamiş görünce krize giriyorum
birinin ahını mı aldım bi günah işledim de hesabını mı soruyor ALLAH bilmiyorum ..sabretmekten başka çare yok ..
ama söz verdim kendime artık üzülmüyorum ,içimdeki heves bi anda yok oldu ,hiçbişey denemeyeceğim ,yumurtlama günümü bile kendime unutturuyorum ,hiç uğraşmadan olmazsa direk tüp bebek deneyeceğim ..en azından şansı yüksek

hayret bisi
allaha dua etmekten baska bisi kalmiyor
rabbim en kisa zamanda versin insallah.
öyle seyler düsünme her iste bir hayir vardir canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…