Nöbetçi Muhabbetçi

nasılsın dadlum

hakket deli bu kız yaaa

ahhh ahh bildinnn

ula kendimden biliyorum ..bende de dükkan kapalıykn çok zor oluyo yaaww abaza gibi oluyorum ortalarda :)))

evet bu akşam yemeğe misafirim var kolay tariflerinizi alayım kızlar küpeli meze türü tariflerin varmı

var mandiş olmazmı ,meze ağasıyım ben :))
nasıl bir meze istersin bende uydurmasyon tarif çoktur ,the original yani bana ait :))

hemen yapılabilecek kolay tabak çanak kirletmeyen çok pratik ve herkesin damak zevkine uyabilcek bişiyler mesela kırmızı lahana mayonez yoğurt karışıından yapılan var ya ona benzer bişiy olabilir

cadu gördümseni :)
maşşş...aslan gibi delikanlılarla vermişin pozu tabi..ne yapalım bizde poz verecek delikanlı da yok
şaka bi yana melül melül bakışların var bilo
mandiş bak geçenelrde ben bişey denedim çok lezzetli oldu ..
turşuları karıştırıp yoğurt ve mayonezle bi karışım yaptım meze ..
kırmızı turp , kırmızı biber ,mısır turşusu ,karışık turşu ,kornişon turşusu,haşlanmış patates .bunları ince ince küp küp doğra yoğurt ve mayonezle karıştır ,üzerine de kekik ,nane kat ..çok güzel oluyor ..kırmızı turp rengini kırmızı yapıyor ..

Son düzenleme:
bi insanın ağzı boş durmazmı yaaa patlayacam ama dur diyemiyom kendimee

öğleden önce bulantım vardı hiç bişi yiyememiştim. ama öğleden beri yiyomda yiyom duba gibi olacam sanırsamm

enemmm deneyim bunu annem çeşit çeşit yapmış turşu köfte kızarmış alacam patatesde fırına veririm elma dilimli baharatlı çorbada yapsam mı meze çeşitleriyle yüklensemmi

bi insanın ağzı boş durmazmı yaaa patlayacam ama dur diyemiyom kendimee

öğleden önce bulantım vardı hiç bişi yiyememiştim. ama öğleden beri yiyomda yiyom duba gibi olacam sanırsamm

gel ben fermuar dikeyim ağzına bi de kilitleyeyim anahtarı da bende olsun :))
yarasın paris ,göbüşteki kızar bak sonra ,ne etsin garibim acıkıyor demekki :))

enemmm deneyim bunu annem çeşit çeşit yapmış turşu köfte kızarmış alacam patatesde fırına veririm elma dilimli baharatlı çorbada yapsam mı meze çeşitleriyle yüklensemmi

ben de elma dilimli patatesim vardı dolapta kızarttım az kalmıştı ,bunu nasıl değerlendirsem diye düşünürken bu tarifi yapmak geldi aklıma :)) aynı düşünmüşüz bak
çorba mutlaka olsun ..ezoglein çorbası yap evde kendin ..
bi de patlıcanlı pilav yap ..
ben markette nerde değişik bi şey görsem alır denerim ..
mesela knorun patlıcanlı pilav harcı var denedim harika oldu ..
normal prinç pilavına katıp yapıyorsun çok değişik bir tat denemeni tavsiye ederim ..
bir de ben mısırlı salata yaparım o da benim icadım çok sevilir ..sadece marul ,maydonoz ,tere ,roka ,dereotu ,yeşil soğan ve haşlanmış konserve mısır ...harika bir tat oluyor ..alta yeşillikleri koy üzerine mısırı döşe bol limonlu süper oluyor ..
aboo tüm menünü saydım mandiş daha ne :)))
herkese vermem tarif haberin olsun :)))

dimi yarasın tosunuma bakalım cılızmı doğacak etli butlumu doğacak

kıs tarifler güselmiş hee mısırlı salata pek bi iştah açıcı geldii bende yapayım

dimi yarasın tosunuma bakalım cılızmı doğacak etli butlumu doğacak

kıs tarifler güselmiş hee mısırlı salata pek bi iştah açıcı geldii bende yapayım

yap tabi hem sebze yarar tosuna demir alsın çocuk :))

tosun gibi olur inş.

valla ben çocuğum olursa inş. herşeyden yapıp yedireceğim hiç üşenmem ,bazı anneler çocukları abur cuburla büyütüyor şaşıyorum doğrusu
heee mısırlı salata favorim zaten :))

havuç salatası yapmayı düşünüyorum rendelenmiş hazırı var oradan :))

kanepe yapayım biraz da ev mantuısı vardı onu yapayım azcık ezogelin varmı bilmiyorum bakayım dolapta hangi çorba varsa ondan yapayım ozaman

mesaim bitti sağol küpeli

hoşçakalın kızlar

hazır çorba kullanma mandiş kendin evde yap ben hazır çorba almam hep evde yaparım ..
evdeki ezogelin çok güzel oluyor ..
tamam mandiş ii akşamlar

ay bende kıyamam kızz abur cuburla beslemeye ama zaten annem bakacağı için içim çok rahat.. ama bu seferde bebeği obez yapmasından korkuyom zorla yedirir çünkü biliyom. kardeşimede zorla yedire yedire kilolu tosuncuk yaptı. veremiyo şimdi kilolarını 20 yaşında

olsun sen yine de anneni kontrol altında tut paris herşeyin de aşırısı fazla bence ,ayarında olmalı ,sonra iice tosun olur kapılardan geçmez maazallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…