nasılsın dadlum
heee ben herşeye yetişirim cadu ..haftada bir kitap bitiriyorum valla ..servisle gidip gelirken ,öğlende ,çalışırken ,ara verirken bir iki sayfa da olsa okurum öyle öyle bitiriyorum kitabı :))
bir sürü excel dosyası açık şuanda ,bilgisayarım ii klavyem de hızlıdır o açıdan çok sorun olmuyor ..
ay sen burdakileri görsen hızıma yetişemiyorlar :))
beni oraya buraya koştururken görenler bir hışımla geldi geçti kim olabilir bizim deli diyorlar :)))
yine çok konuştum galiba sanırsam :)))
iyi ve yorgunum mandiş. sen nasılsın bakem
bende canım aynıyım yorgun bu akşam misafir ağırlıycam akşama ne yapsam diye bakınıyorum sitelere
bence de deli :))))))hakket deli bu kız yaaa
bende canım aynıyım yorgun bu akşam misafir ağırlıycam akşama ne yapsam diye bakınıyorum sitelere
he bi de aslında sürekli maç yapasın var da durumun müsait değil malum :)))))))))))
bunu da bildimmi :)))))))))))))))))))
ahhh ahh bildinnn
evet bu akşam yemeğe misafirim var kolay tariflerinizi alayım kızlar küpeli meze türü tariflerin varmı
ula kendimden biliyorum ..bende de dükkan kapalıykn çok zor oluyo yaaww abaza gibi oluyorum ortalarda :)))
var mandiş olmazmı ,meze ağasıyım ben :))
nasıl bir meze istersin bende uydurmasyon tarif çoktur ,the original yani bana ait :))
cadu gördümseni :)
maşşş...aslan gibi delikanlılarla vermişin pozu tabi..ne yapalım bizde poz verecek delikanlı da yok
şaka bi yana melül melül bakışların var bilo
mandiş bak geçenelrde ben bişey denedim çok lezzetli oldu ..
turşuları karıştırıp yoğurt ve mayonezle bi karışım yaptım meze ..
kırmızı turp , kırmızı biber ,mısır turşusu ,karışık turşu ,kornişon turşusu,haşlanmış patates .bunları ince ince küp küp doğra yoğurt ve mayonezle karıştır ,üzerine de kekik ,nane kat ..çok güzel oluyor ..kırmızı turp rengini kırmızı yapıyor ..
bi insanın ağzı boş durmazmı yaaa patlayacam ama dur diyemiyom kendimee
öğleden önce bulantım vardı hiç bişi yiyememiştim. ama öğleden beri yiyomda yiyom duba gibi olacam sanırsamm
enemmm deneyim bunu annem çeşit çeşit yapmış turşu köfte kızarmış alacam patatesde fırına veririm elma dilimli baharatlı çorbada yapsam mı meze çeşitleriyle yüklensemmi
gel ben fermuar dikeyim ağzına bi de kilitleyeyim anahtarı da bende olsun :))
yarasın paris ,göbüşteki kızar bak sonra ,ne etsin garibim acıkıyor demekki :))
ben de elma dilimli patatesim vardı dolapta kızarttım az kalmıştı ,bunu nasıl değerlendirsem diye düşünürken bu tarifi yapmak geldi aklıma :)) aynı düşünmüşüz bak
çorba mutlaka olsun ..ezoglein çorbası yap evde kendin ..
bi de patlıcanlı pilav yap ..
ben markette nerde değişik bi şey görsem alır denerim ..
mesela knorun patlıcanlı pilav harcı var denedim harika oldu ..
normal prinç pilavına katıp yapıyorsun çok değişik bir tat denemeni tavsiye ederim ..
bir de ben mısırlı salata yaparım o da benim icadım çok sevilir ..sadece marul ,maydonoz ,tere ,roka ,dereotu ,yeşil soğan ve haşlanmış konserve mısır ...harika bir tat oluyor ..alta yeşillikleri koy üzerine mısırı döşe bol limonlu süper oluyor ..
aboo tüm menünü saydım mandiş daha ne :)))
herkese vermem tarif haberin olsun :)))
dimi yarasın tosunuma bakalım cılızmı doğacak etli butlumu doğacak
kıs tarifler güselmiş hee mısırlı salata pek bi iştah açıcı geldii bende yapayım
gel ben fermuar dikeyim ağzına bi de kilitleyeyim anahtarı da bende olsun :))
yarasın paris ,göbüşteki kızar bak sonra ,ne etsin garibim acıkıyor demekki :))
ben de elma dilimli patatesim vardı dolapta kızarttım az kalmıştı ,bunu nasıl değerlendirsem diye düşünürken bu tarifi yapmak geldi aklıma :)) aynı düşünmüşüz bak
çorba mutlaka olsun ..ezoglein çorbası yap evde kendin ..
bi de patlıcanlı pilav yap ..
ben markette nerde değişik bi şey görsem alır denerim ..
mesela knorun patlıcanlı pilav harcı var denedim harika oldu ..
normal prinç pilavına katıp yapıyorsun çok değişik bir tat denemeni tavsiye ederim ..
bir de ben mısırlı salata yaparım o da benim icadım çok sevilir ..sadece marul ,maydonoz ,tere ,roka ,dereotu ,yeşil soğan ve haşlanmış konserve mısır ...harika bir tat oluyor ..alta yeşillikleri koy üzerine mısırı döşe bol limonlu süper oluyor ..
aboo tüm menünü saydım mandiş daha ne :)))
herkese vermem tarif haberin olsun :)))
havuç salatası yapmayı düşünüyorum rendelenmiş hazırı var oradan :))
kanepe yapayım biraz da ev mantuısı vardı onu yapayım azcık ezogelin varmı bilmiyorum bakayım dolapta hangi çorba varsa ondan yapayım ozaman
mesaim bitti sağol küpeli
hoşçakalın kızlar
yap tabi hem sebze yarar tosuna demir alsın çocuk :))
tosun gibi olur inş.
valla ben çocuğum olursa inş. herşeyden yapıp yedireceğim hiç üşenmem ,bazı anneler çocukları abur cuburla büyütüyor şaşıyorum doğrusu
heee mısırlı salata favorim zaten :))
ay bende kıyamam kızz abur cuburla beslemeye ama zaten annem bakacağı için içim çok rahat.. ama bu seferde bebeği obez yapmasından korkuyomzorla yedirir çünkü biliyom. kardeşimede zorla yedire yedire kilolu tosuncuk yaptı. veremiyo şimdi kilolarını 20 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?