Nöbetçi Muhabbetçi

gitmeden göreyim
son yazıyı eren yazdı bu arada
tamam bakabilirsin yükledim

bizimki rejimde akşamları sadece salata yiyoruz haftaiçleri ..haftasonu normal yiyoruz ..bi de akşamalrı mısır patlatıyorum,çay ,meyve , film izliyoruz ..yeter de artar bile :)))

polyy merak etme sık sık tarif veririm
ben her türlü şeyi yaparım ,anne tarifi ,kendi tarifim ,yerine göre herşeyi yaparım

ne güzel ya benim hiç uydurmasyon tariflerim yokturr
ay ben mutfakta çok beceriksizim yaaaaaaa

gördüm gördüm. allah sahibine bağışlkasın canım"
sağolasın cadu ..sahibimle akşam işim var :)))
ayyyy gülmekten catladim yaaaaa
o ye iyim dostum iyim senn senn senn nasilsin oooo yeeeee

oooo yeeeeaaahh ,aynı taner gibi oldu ula :))
millet ben de çıkıyorum görüşürüz yarın sabaha hazır olun nöbete :)))

benim aksam yemegim mantarli pizza,kola

kiz rejimdesiniz ama misirmi patlatip yiyorsunuz

Son düzenleme:
üzülme ula ben sana öğretirim
tamam bana güzel tarifler veriver

ama Allahtan herüfümün anasıda öyle çok döktüren yapan eden biri değil yoksa anasıyla kıyaslar dururdu beni. bende ondan sonra pürelerdim onu

benim aksam yemegim mantarli pizza,kola

kiz rejimdesiniz ama misirmi patlatip yiyorsunuz

oyhhh sizinkide iyiymişşş

valla cok pratik marketten al buzluga at buzluktan cikar firina at
kiz beceriksiz degilsindir mutfakta senin zamanin kalmiyor calistigin icin evde olsan döktürürsün eminim

valla cok pratik marketten al buzluga at buzluktan cikar firina at
kiz beceriksiz degilsindir mutfakta senin zamanin kalmiyor calistigin icin evde olsan döktürürsün eminim

evet evet valla cmtesileri evde olunca yapıyom 3-5 çeşit ama işte akşamları anca sofra hazırlıyom kaldırıyom.başkada bişi yapamıyom

günaydın yapoooo

hadi cüüss kizlar o yee yeee

ooo yee günaydın poly
eren kafa dün ikide bir maydonoz oldu. akşam gene cinnet geçirtti bana deli. ders deyincek oğlana bi haller oluyo. kıvrandırıyo resmen ya . babsıda yoktu evde . dersleride o kadar zorki anlatamam. bizim 8. sınıfta gördüğümüz şeyleri bunlar 4. sınıfta görüyo . girdik birbirimize sonra barıştık sonra tekrar girdik babası gelene kadra böyleydik allahtan barışıp yattık. ama uyuyup masumlaşınca bir vicdan azabı oturuyo içime. ama uyanınca yine aynı eren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…