yaramazlık yapana en büyük ceza küpeliyle aynı sınıfta bir saat geçirmek bir saat sonunda saçını başını yolmuş olarak çıkarsın :)
yapom gel sen şöyle bamyacım rahat etsin gel kuzum sen gelll
istifa ediyom işte alın. terk ediyom sınıfı.
ayy aklıma sınıf başkanı gizem geldi ya
ne kadarüzüldüm o kıza. yavrum benim. kesin onada nazar değdi
canım örtmenim benimmmmmm
melek o şimdiistifa ediyom işte alın. terk ediyom sınıfı.
ayy aklıma sınıf başkanı gizem geldi ya
ne kadarüzüldüm o kıza. yavrum benim. kesin onada nazar değdi
canım örtmenim benimmmmmm
melek o şimdi
gidemezsin yok yazar örtmen hemde tahtaya adını yazar küpeli
kepelekmi örtmen
ne dalgası ula sanki bücür ya da bodur dedik debide bana utanmaz diyo örtmenim.benle dalga geçiyo
oooohh bilo gördünmüsağol kızım sağoll geçsin bakem herkes yerine yoklama alıcam...
deloş geç bakem kendi yerine ilk gelen en ön sırayı kapar... bilo sende ikinci sıraya önce mandiş gelmiş...
hade hade hızlanın biraz... sayın bakem sağ baştan
hayırlısı olsun aferin eltine 3 çocuk güzel bravo tebrik ettim cesaretinden dolayı...
beni sevmeyen ölsün hıhyaramazlık yapana en büyük ceza küpeliyle aynı sınıfta bir saat geçirmek bir saat sonunda saçını başını yolmuş olarak çıkarsın :)
bana ne
evet.melek o şimdi
gidemezsin yok yazar örtmen hemde tahtaya adını yazar küpeli
kepelekmi örtmen
benim eşofmanım yok örtmenim. alamadık.herkes hazırlansın beden eğitimine çıkıyoruz giyinin bakem eşofmanlarınızı çabul olun biraz ...
herkes hazırlansın beden eğitimine çıkıyoruz giyinin bakem eşofmanlarınızı çabul olun biraz ...
senin yanına otruyomda görörtmenim biloda eşofman yok ,o tulumla çıkacak sahneye
altına ederse karışmam
hem gizem hem ablası vefat etmiş anneye kıyamadım iki evlat acısı birden rabbim kimselere yaşatmasın...
onlar rabbimin izniyle cennet kuşu olup uçup gittiler ama anne nasıl bu acıyla yaşanır bilmem rabbimde bilmek nasip etmesin bu duyguyu
hiç kimse yaşamasın evlat acısı... rabbim sabır versin anneciğine...
herkes hazırlansın beden eğitimine çıkıyoruz giyinin bakem eşofmanlarınızı çabul olun biraz ...
senin yanına otruyomda gör
.
bu arada browni niye hiç girmiyo acaba yapo ya . merak ettim. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?