Nöbetçi Muhabbetçi

ay evet o tulumlar daha fena olur ya . evde gene bi kociş bi sen. adam gece çiş nöbeti tutar. hanım cıbıldansında ymulayım diye emme dışarda hakkat zor

ay evet o tulumlar daha fena olur ya . evde gene bi kociş bi sen. adam gece çiş nöbeti tutar. hanım cıbıldansında ymulayım diye emme dışarda hakkat zor

heh herifin işine yardı bu durum iimi :))
ay düşünemiyorum sizi ,sen çiş diye tuvalete koştururken ,herif de yettim gari diye senin peşine :))))
ay çok güldüm hakkaten edicem altıma :)))))))))

güle güle.

tarifi ver öyle git ama yaa
canim normal hamur yapiyorum su,maya,azcik süt tuz ve undan hepsini göz karari yapiyorum ben.
yogurup dinlenmeye birakiyorum mayalaniyor sonra kücük kücük bezeler yapiyorum oklavayla aciyorum un yardimiyla yoksa oklavaya yapisiyor.her biri yemek tabagi büyüklügünde sonra elektirikli tencerem var büyük onda arkali önlü pisiriyorum istersen tavada yapilabiliyor yapip dolaba,dondurucuya atiyorum patatesle peynirle falan cok güzel oluyor.
kızlar alışverişsitelerine bakarken aklıma ne geldi. gecelik bölümlerine bakıyomda . tulumlar hoşuma gitti ancak şimdi düşündümde gece afedersiniz çişimiz geldi nasıl yapacaz:26:

ben 1 hafta önce 2 tane aldim tulum aslinda elbise niyetine satiliyordu fiyati düsünce bende aldim gecelik niyetine giyerim demistim
wc giderken bastan asagi soyunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…