Nöbetçi Muhabbetçi

yoo sizinle aynı kefede değilim cadu , lafa da cevap veririm ,o ara bir iki sayfa kitap okur ,excelde iki tık yaparım

radyasyon açısından demiştim canım. aynı ölçüde etkileniyoz yanı o bakımdan .
ben çıkıyom kızlar . hepinize iyi haftasonları iyi tatiller
mucuk mucuk. bamya ya ayrı mucuk

ula sanki bi tek radyasyon bunda var ,sağımız solumuz radyasyon ,ne yapayım iş gereği zaten mecburen uğraşıyorum bu veletle
ben de çıkıyorum millet ii tatiller herkese

güle güle bilom iyi tatillerr
bizde seni öpüyoruz teyzoşşşşş

ula sanki bi tek radyasyon bunda var ,sağımız solumuz radyasyon ,ne yapayım iş gereği zaten mecburen uğraşıyorum bu veletle
ben de çıkıyorum millet ii tatiller herkese

güle güle canım. iyi tatillerr

cuma kapanışı ben yapmışım

bugün açılışıda ben yapayım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar cuma günü tansiyonum 5 4 oldu acile kaldırdılar ardından eve gittim dün kendime geldim düne kadar yattığım yerden kalkamadım bulantı halsizlik bittim resmen yaşadığım en kötü doğum günüydü idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antiyotiklere başladık dün iyi oldum akşama doğru biraz kalktım aşuremi yaptım dadlumu tarifiyle anam ne bereketliymiş o cümle aleme dağıttım herkes baktı tadına teşekkürler dadlum

geçmiş olsun mandişim yaaa niye düşmüş tansiyonun o kadar yediğin bişi falanmı dokunmuş

çok geçmiş olsun mandiş dikkat et ula kendine

hafta sonu hep aklımdaydın canım. aşureyi yaptımı acaba diye . telin olsaydı arayacaktım vallaa
bu arada çok geçmiş olsun. allah şifa versin. idrar yolları enfeksiyonu çok pis bişey ya . hele bu aylarda çok dikkat etmke lazım. bol su iç bacım. en iyi tedavisi su. çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…