valla bazen öyle sıkıştırıyoki bebikte sıkışıyo heralde içerde
maşallah her lafa cevap veriyon, saniyede bi cevap yani gene bizimle aynı kefedesin
şimdi neysede eccik kuvvetlenice ttta göriyim senin bamya bi tepic atar idrar torbasına
herkes öyle diyo ya. son aylarda kimisi evden çıkamıyomuş doğru düzgün. çiş sebebiyetiyle
özellikle son aylara doğru kabız olmamaya çalış çok zor oluyo
:18::18::18::18:
korkma kız yediğine içtiğine dikkat et yeter. sabahları kuru kaysı yersin. incir yersin
evet o kaysı varya o kaysı hemen etki ediyo :))))
maşallah her lafa cevap veriyon, saniyede bi cevap yani gene bizimle aynı kefedesin
yoo sizinle aynı kefede değilim cadu , lafa da cevap veririm ,o ara bir iki sayfa kitap okur ,excelde iki tık yaparım
ula sanki bi tek radyasyon bunda var ,sağımız solumuz radyasyon ,ne yapayım iş gereği zaten mecburen uğraşıyorum bu veletleradyasyon açısından demiştim canım. aynı ölçüde etkileniyoz yanı o bakımdan .
ben çıkıyom kızlar . hepinize iyi haftasonları iyi tatiller
mucuk mucuk. bamya ya ayrı mucuk
güle güle bilom iyi tatillerrradyasyon açısından demiştim canım. aynı ölçüde etkileniyoz yanı o bakımdan .
ben çıkıyom kızlar . hepinize iyi haftasonları iyi tatiller
mucuk mucuk. bamya ya ayrı mucuk
ula sanki bi tek radyasyon bunda var ,sağımız solumuz radyasyon ,ne yapayım iş gereği zaten mecburen uğraşıyorum bu veletle
ben de çıkıyorum millet ii tatiller herkese
kızlar cuma günü tansiyonum 5 4 oldu acile kaldırdılar ardından eve gittim dün kendime geldim düne kadar yattığım yerden kalkamadım bulantı halsizlik bittim resmen yaşadığım en kötü doğum günüydü idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antiyotiklere başladık dün iyi oldum akşama doğru biraz kalktım aşuremi yaptım dadlumu tarifiyle anam ne bereketliymiş o cümle aleme dağıttım herkes baktı tadına teşekkürler dadlum
kızlar cuma günü tansiyonum 5 4 oldu acile kaldırdılar ardından eve gittim dün kendime geldim düne kadar yattığım yerden kalkamadım bulantı halsizlik bittim resmen yaşadığım en kötü doğum günüydü idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antiyotiklere başladık dün iyi oldum akşama doğru biraz kalktım aşuremi yaptım dadlumu tarifiyle anam ne bereketliymiş o cümle aleme dağıttım herkes baktı tadına teşekkürler dadlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?