Nöbetçi Muhabbetçi

ay ben annen sandım ya . ananenmiş. annene allah uzun ömür versin.
ananeninde mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
evet senin iştahın açıldı galiba akşama maç var desene

haftasonuna girerkenki maç seanslarını çok seviyom. acelem olmuyo ne güzel ertesi gün iş yok diye nasıl olsa

ay yarında misafirim var yaa.binadan komşular gelecekmiş hoşgeldine 2 haftadır dinlenemiyom.haftayada istanbula gidiyom yine dinlenmek yok off of

ay evet aynen paris cuma cumartesi süper oluyo
e akşam maç ,sabah erkenden duşa gir mahvoluyor insan bide saçlarım tam kurumuyor sabahleyin işe gelene kadar başım ağrıyor
ben binada günaydın ii akşamlar dışında bir muhabbete girmiyorum kimseyle
uğraşamam valla ..şimdi haftasonu hamsimizi yaparım ,pasta da aldım bugün 8 kişilik ,full film izler çay demler pasta börek çörek yeriz ,soğuk havada en güzeli evde bil.da film izlemek

yandın desene ne yapacaksın misafirlerine
istanbulda ne işin var ula
amma da gezenti çıktın yaaw

ya ben bide sabah yapmıyom gece yapıp yatıyodum oda kötü anam kaçta yattığımı bilmiyodum o zamanda
ohhhh bugün keyfi sizin ula yakın olaydınız akşam çaya sizdeydik

valla annem yapacak bi çok şeyi bende evi temzilesem yeter. hiç halimde yok he. iyice şişmeden çıksınlar aradan dedim

kız istanbulda eğitim varmış işyerinin gidilmesi zorunluymuş mecbur ona katılacam.
herifimsiz otel köşelerinde neydeceksem

e biz de gece yapıyoruz ,sabaha duş alıyorum
ii bari ne güzel annen var yapsın tabi
ay herif de gelsin beraber kalırsınız

kıs duşuda gece hallediyodum yane

herifim gelecekti ama ben bütün gün eğitimde olacam. ben orada napim falan dedi vazcaydı..
neyseki 1 gece

yok ben bekliyorum sbaha kadar ,gecenin bi yarısı kalkamam ,hem bi de bebiş istiyoruzya iice tutsun diye kalkmıyorum yataktan
ii bari bi geceden bişey olmaz
öğlen reale gittim ..kestaneli pastamı aldım ,max diye bi mağaza var çok seviyorum ben orayı güzel ve uygun şeyler oluyor ..
eşime bir tane gri kazak ,yiğenime de hırka aldım

he doğru bende bekliyodum bazen o durumlarda

güle güle giysinler canım duymuştum sankim o mağazayı

he işte bi yerden hatırlıyom diyom.
bilmemmi kıs evime yakın yürüyerek gidip geliyoz..
senin işyeri anterasa yakın o zaman . öğlen gidip gelebiliyosan

antaresin servisi var bizim işyerine getirip götürüyor öğlenleri
valla eşime 20 tlye kazak aldım ,yiğenime de 10 tlye hırka aldım ..ordan çok alırım hem kaliteli hem uygun fiyatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…