Nöbetçi Muhabbetçi

kıslar bulun bana bir çare

ne olucak bu suskunun durumu :))

partissssssssss ben bebek şekeri istiyom :)

hazırlayacakmısınız :)

gelin olurken ayakkabının altına yazarlarya bari sende doğuma giderken bebek isteyen arkadaşların ismine yaz ... valla şimdi aklıma geldi belki şans duaların kabul arkandan bebek isteyen annecikler gelir... ne güzel mini mini bebekler

benide yazsın dimiiiiii

o aceleyle hatırlamsı zor. en iyisi şimdi yazıp saklasın. o gün gelince giyer ayağına .
senin derdin neymiş bakalım dili susan gözleri konuşan dostum

hehehehhe iyi fikir sultişş
ne odu yav. .ne masrafı
bebik masraflarııı
dadlum parise takma şimcik kocasıyla birlik olur bozdurup harcarlar bamyaya tak o bozdurmaz saklar

herşey bamya için herşey bamyaaaaa içinnnnn

pariscim ben 2 dk kafaya takıyorum 10 dk sonra unutuyorum. :d

29 olucam en büyük sıkıntım bu paris... ben hiç bu kadar 30 yaş sendromu yaşayacağımı tahmn etmezdim..

birde unutkan oldum acayip unutuyorum... zihnimi nasıl güçlendiricem...

başka varda neyse oda ksımet :))

hehehehhe iyi fikir sultişş

bebik masraflarııı

herşey bamya için herşey bamyaaaaa içinnnnn

evet bamyam için

geleceğe yatırımmı yapıyon kız mandiş. bamyayı fasulyeye alıp madalynlara el mi koyacan yoksa

yok kız fasülyeye vermem bişiy herşey bamyaya bayanlar her zaman birikim konusunda erkeklerden iyidir ileri görüş ince fikir bayanlarda vardır kendiminkileride veririm bamyaya olurmu kız

ooo daha 29 olcan snra 30. çok var yane daha .

datlum işde esiyorlar... ne bileyim herkes ev bark çolk sahibi oldu... ne bileyim işde arada bir sıkıntı düyor içime... çok şükür sağlığım sıhatim yerinde de ... ne bilem ben hayata eskisi kadar pozitif bakamıyorum... gün geçiyor ..

çiftler yanımdan geçerken bir burukluk oluyor içimde... birine alışmışken bir anda yine yalnız kalmak neyse ...

boş geçelim datlum...

enerji lazım hareket lazım...

üzülmek yok... diyoruz...bu tür düşünceleri es geçiyoruz ....

azıcık yazıp atıyoruz..

suskunlukdan terfi ediyorum zati :)))

hayırlısı be sultişim... . seninde vardır kısmetinde mutlaka biri demekki az daha zamanı var gelmesi için

belkide öyledir paris ..

paris bebişin ismine karar verdiniz mi bambayımızn ismi ne olacak....

azıcık çalışsam bari çok dinlendim...

ben abuk subuk isimler koyulmasına karşıyım güzel ve anlamlı olmalı isim dediğin ..insanlar isimleriyle müstestadırlar

çok haklısın canım birde şuna inanıyorum ismlerin anlamlarıda çok önmeli çünkü ismin özelliğini taşıyoruz ben birçok örneğini gördim anlamı güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…