Nöbetçi Muhabbetçi

hayırlı cumalar kızlar..paris ..müge,sima,maide,

kızlar çok kötü oldum dün geçer dedim geçmedi..sebzeleri meyveleri çok yıkayın..bende çok yıkıyorum ama evde sadece bana oldu alerji.neden olduğu belli değil..tüm vücudum kızardı kabardı..gözkapaklarım şişti,gece dört defa yıkandım,acayip kaşınıyodum..kaşıntı ne kötüymüş allah beterinden korusun cümlemizi..dr ilaç verdi iğne verdi

yapo sana bişey sorcam . ben unuttum. üçlü tarama testi yaptırdınmı sen. hangi aylarda yapılıyodu:44:

hakkett evlenme hakkı nasıl oluyor hani çevrenizdeki evlendirin gücü yetmeyenlere yardım edin evlensinler filan denir ama tam yeri nedir anne babanın hakkı nedir yani vebalmidir bu

hakkett evlenme hakkı nasıl oluyor hani çevrenizdeki evlendirin gücü yetmeyenlere yardım edin evlensinler filan denir ama tam yeri nedir anne babanın hakkı nedir yani vebalmidir bu

ben burada engel olmamak anlıyorum aslında hani bazı anne babalar engel olur ya evlatlarının evlenmesine...
maddi olarak ta gücü neye yeterse elinden geleni yapması da olabilir ama bence hayırlı kişilerle evlenmesine izin vermek olarak anlıyorum ben...
bazı anneler kızları için yapar ya armutun sapı üzümün çöpü misali bazı anneler de oğlanlarına hiçbir kızı layık göremez ben bunu anlıyorum canım
bu hadisten...

ben oğluşumu almaya gidiyorum grşrz sonra...

güle güle kepeleğem

bende şöyle anlamıştım bir delikanlı var evlenmek istiyor anne baba ona hayırlı eş adayı bulmalı anne babası yoksa çevresinde evlenmek istediğini bilen yardımcı olmalı maddi gücü yoksa olan onun elinden tutmalı gibi
devir değişti canım artık erkek anneleri oğullarını layık görmüyor :))))

anne baba hayırlı bir kısmet olursa evlendirmesi gerekir diye düşünüyorum,evlenme hakkı hiç duymadım nereden okumuştun.

bekar genç kızlarını çalışan..krediye sokanlar var ev almışlar mesela...gerçi bu dediğim kız kaçmış..borçları kim ödecyecekse şimdi...

yapo sana bişey sorcam . ben unuttum. üçlü tarama testi yaptırdınmı sen. hangi aylarda yapılıyodu:44:
yaptırdım bilo 18. haftamda yaptırmıştım.. 16-22 arası yapılıyo bildiğim kadarıyladaaa
inşallah buluruz iyi bi isim kısçeme ama simayda hoşumuza gittiydi
hayırlı cumalar kızlar..paris ..müge,sima,maide,

sima bizimkide yakın bi y si eksik

kızın kocası ödeyecek kaçırmasaydı borçlu kızı :))
ailenin başka geliri yokmu ki
canım fakirlermiş galiba..allah akıl fikir versin ne diyim öyle şeyler duyuyoruzki akıllara zarar..bende erkek kardeşim için endişe ediyodum..vallahi kendi düşen ağlamaz..kendi bulsun madem..allh iyi etsin yinede.

yaptırdım bilo 18. haftamda yaptırmıştım.. 16-22 arası yapılıyo bildiğim kadarıyladaaa

para gidiyo diye test yaptırmayan var aslında devletin karşılaması gerek testleri ama karşılanmıyor şu an ben ikili testi yaptırmıştım

mandişim buradan yanıtlıyayım sorunu 26 yaşımda evlendim..77 liyim..bizimkilerde kimseyi beğenmezdi evde kalıcaktım az daha..yok bizim memleketten olsun yaşı genç zengin koca istiyorlardı

eşimin ailesi beni istemedi eşime göre bayağı küçüğüm diye birde çalışan memur öğretmen daha orta yaşlı birini arıyorlardı sanırım..

canım fakirlermiş galiba..allah akıl fikir versin ne diyim öyle şeyler duyuyoruzki akıllara zarar..bende erkek kardeşim için endişe ediyodum..vallahi kendi düşen ağlamaz..kendi bulsun madem..allh iyi etsin yinede.

Amin canım anam benim dediğim kızı verelim işte ondan ,iiysini nerede bulcak bir tanışsın h,iç değilse

mandişim buradan yanıtlıyayım sorunu 26 yaşımda evlendim..77 liyim..bizimkilerde kimseyi beğenmezdi evde kalıcaktım az daha..yok bizim memleketten olsun yaşı genç zengin koca istiyorlardı

anamm sen benden büyükmüydün 6 yaş hemidedaha az sanıyordum ben beleşe gittim desene sizinkilerin gözünde

eşimin ailesi beni istemedi eşime göre bayağı küçüğüm diye birde çalışan memur öğretmen daha orta yaşlı birini arıyorlardı sanırım..

oyyy meslekte hazır seçilmiş öğretmen olacak mış ben anlamıyorum bu düşünce tarzını meslekle evliliğin ne alakası var

oyyy meslekte hazır seçilmiş öğretmen olacak mış ben anlamıyorum bu düşünce tarzını meslekle evliliğin ne alakası var

türkiyedemi yanlız böyle bilmiyorum mandiş arap ülkeleride olabilir aileler çok karışıyo hiç rahat vermiyolar..mesela eşya alınması ailecek gidiliyo bıraksınlar evlenicek çift karar versin..

geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın

analdım canım sağol

geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın

analdım canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…