simay güzel ama anlamı simli ay demek daha anlamlı güzel birşeyler düşünebilirsiniz...
çocuğun anne baba üzerinde haklarından biridir anlamlı güzel isim koymak
diğeri dinini öğretmek ve son olarak vakti geldiğinde evlendirmek...
bu arada herkese hayırlı cumalar canlar...
hakkett evlenme hakkı nasıl oluyor hani çevrenizdeki evlendirin gücü yetmeyenlere yardım edin evlensinler filan denir ama tam yeri nedir anne babanın hakkı nedir yani vebalmidir bu
ben burada engel olmamak anlıyorum aslında hani bazı anne babalar engel olur ya evlatlarının evlenmesine...
maddi olarak ta gücü neye yeterse elinden geleni yapması da olabilir ama bence hayırlı kişilerle evlenmesine izin vermek olarak anlıyorum ben...
bazı anneler kızları için yapar ya armutun sapı üzümün çöpü misali bazı anneler de oğlanlarına hiçbir kızı layık göremez ben bunu anlıyorum canım
bu hadisten...
ben oğluşumu almaya gidiyorum grşrz sonra...
anne baba hayırlı bir kısmet olursa evlendirmesi gerekir diye düşünüyorum,evlenme hakkı hiç duymadım nereden okumuştun.hakkett evlenme hakkı nasıl oluyor hani çevrenizdeki evlendirin gücü yetmeyenlere yardım edin evlensinler filan denir ama tam yeri nedir anne babanın hakkı nedir yani vebalmidir bu
bekar genç kızlarını çalışan..krediye sokanlar var ev almışlar mesela...gerçi bu dediğim kız kaçmış..borçları kim ödecyecekse şimdi...
neoliyy yapo.
yaptırdım bilo 18. haftamda yaptırmıştım.. 16-22 arası yapılıyo bildiğim kadarıyladaaayapo sana bişey sorcam . ben unuttum. üçlü tarama testi yaptırdınmı sen. hangi aylarda yapılıyodu:44:
inşallah buluruz iyi bi isim kısçeme ama simayda hoşumuza gittiydi
simay güzel ama anlamı simli ay demek daha anlamlı güzel birşeyler düşünebilirsiniz...
çocuğun anne baba üzerinde haklarından biridir anlamlı güzel isim koymak
diğeri dinini öğretmek ve son olarak vakti geldiğinde evlendirmek...
bu arada herkese hayırlı cumalar canlar...
hayırlı cumalar kızlar..paris ..müge,sima,maide,
yaptırdım bilo 18. haftamda yaptırmıştım.. 16-22 arası yapılıyo bildiğim kadarıyladaaa
sima bizimkide yakın bi y si eksik
canım fakirlermiş galiba..allah akıl fikir versin ne diyim öyle şeyler duyuyoruzki akıllara zarar..bende erkek kardeşim için endişe ediyodum..vallahi kendi düşen ağlamaz..kendi bulsun madem..allh iyi etsin yinede.kızın kocası ödeyecek kaçırmasaydı borçlu kızı :))
ailenin başka geliri yokmu ki
yaptırdım bilo 18. haftamda yaptırmıştım.. 16-22 arası yapılıyo bildiğim kadarıyladaaa
canım fakirlermiş galiba..allah akıl fikir versin ne diyim öyle şeyler duyuyoruzki akıllara zarar..bende erkek kardeşim için endişe ediyodum..vallahi kendi düşen ağlamaz..kendi bulsun madem..allh iyi etsin yinede.
mandişim buradan yanıtlıyayım sorunu 26 yaşımda evlendim..77 liyim..bizimkilerde kimseyi beğenmezdi evde kalıcaktım az daha..yok bizim memleketten olsun yaşı genç zengin koca istiyorlardı
eşimin ailesi beni istemedi eşime göre bayağı küçüğüm diye birde çalışan memur öğretmen daha orta yaşlı birini arıyorlardı sanırım..
oyyy meslekte hazır seçilmiş öğretmen olacak mış ben anlamıyorum bu düşünce tarzını meslekle evliliğin ne alakası var
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsınkızlar çok kötü oldum dün geçer dedim geçmedi..sebzeleri meyveleri çok yıkayın..bende çok yıkıyorum ama evde sadece bana oldu alerji.neden olduğu belli değil..tüm vücudum kızardı kabardı..gözkapaklarım şişti,gece dört defa yıkandım,acayip kaşınıyodum..kaşıntı ne kötüymüş allah beterinden korusun cümlemizi..dr ilaç verdi iğne verdi
analdım canım sağol
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsınkızlar çok kötü oldum dün geçer dedim geçmedi..sebzeleri meyveleri çok yıkayın..bende çok yıkıyorum ama evde sadece bana oldu alerji.neden olduğu belli değil..tüm vücudum kızardı kabardı..gözkapaklarım şişti,gece dört defa yıkandım,acayip kaşınıyodum..kaşıntı ne kötüymüş allah beterinden korusun cümlemizi..dr ilaç verdi iğne verdi
analdım canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?