- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Yarın akşam arkadaşlarım gelecek. Evler çok dağınık öğledne sonra hem doktora gideym hemde evleri toplayayım. Maklube pişircem.
BİDE KABAK TATLISI. ABLAM KOCA Bİ KABAK VERDİ.
maklube nasıl bir yemek datlum..
cıks muhasebede değilim öyle bir yerdeyim ki personel maaşlarından giriş çıkışlarına oradan faturalarına alımlarına oradan haber site metin yazımlarına oradan fotoğraf çekimene daha ne diyim hepsi bir arada karışık bir yer burası koca birimde hep firma elemanı olup kadrolu da 2 kişi olunca koş mandalin yuvarlan mandalin
abarttınki ne abartmademi okadar çabuk çıkmazNe kadar abarttım.
ıyh mıyh:26: Bencede dövmeyelim biz onu.
Yarın akşam arkadaşlarım gelecek. Evler çok dağınık öğledne sonra hem doktora gideym hemde evleri toplayayım. Maklube pişircem.
BİDE KABAK TATLISI. ABLAM KOCA Bİ KABAK VERDİ.
MAKLUBE ZAHMETLİ BİŞEYmaklube nasıl bir yemek datlum..
AY KEŞKE GELEBİLSENoyyyyy maklube miii benide çağırsana hadi davet et gelemezsemde kargola olurmu
yeme seyret tablo gibiona yemek denmez suskun o bir şaheser
senin işler karışık biraz desene
Ben de 7.000 kişiye bakıyorum valla
Abarttınki ne abartma
öyle hemen bi soğukta çıban çıksaydı notre dam ın kamburuna dönerdik ula
Vayyy maklubeyi de çok severim cadu ..maklube olduğuna göre hanım toplantısı sanırım bilirim o toplantıları
Işin çok cadu yardıma geleyimmi
Sen şal ım hakkında yorum yapmadın bu arada gözümden kaçtı sanma
hııım merak ettim google yapayım hemen
senin işler karışık biraz desene
ben de 7.000 kişiye bakıyorum valla
abarttınki ne abartma
öyle hemen bi soğukta çıban çıksaydı notre dam ın kamburuna dönerdik ula
vayyy maklubeyi de çok severim cadu ..maklube olduğuna göre hanım toplantısı sanırım bilirim o toplantıları
işin çok cadu yardıma geleyimmi
sen şal ım hakkında yorum yapmadın bu arada gözümden kaçtı sanma
yap suskun yap birde tadına bakmalısın
evet karışık daha çalan küfürlü telefonları saymadım hele dadanan akıl hastalarını meşhur tatlılarımız var hele bir tanesi benden tırsıyor bizim odadaki bayana aşık kapıyı aralayıp bakıyor o bayan buradaysa giriyor yoksa hiç ses etmeden çıkıyor başka bir tatlı var benden nefret ediyor gözleri dönüyor bana baktıkça tırsıyorum beni bir yerde sıkıştırcak diye
MAKLUBE ZAHMETLİ BİŞEY
Pirinci 1 saat önceden ılık suda ıslatın.
Tencereye aldığınız etleri, suyunu bırakıp çekene kadar kısık ateşte pişirin.
Etler sert olduysa bir 1 su bardağı sıcak su ileve edip suyunu çektirin.
1 kaşık tereyağını soğan, sarımsak, tuz, karabiber ve pulbiberer ekleyip 5-10 dk. kavurun.
Kavurduğunuz eti 20-25 cm çapında yağlanmış bir tencerenin dibine yerleştirin.
Patatesleri yuvarlak 1 cm kalınlığında halkalar halinde kesin ve sıvıyağda hafif kızartın.
Kızartmış olduğunuz patateslerin yarısını etlerin üstüne tek sıra halinde dizin.
3 kaşık tereyağında pirinçleri tuzunu ilave ederek kavurun.
Patateslerin üzerine pirinçin yarısı dökün. Kalan patatesleri de tek sıra halinde dizin ve kalan pirinci de ekleyip hafif bastırarak düzeltin.
Üzerine 2,5 bardak sıcak su ilave edin. Kısık ateşte pilav suyunu çekene kadar dibini yakmamaya dikkat ederek pişirin.
Düz geniş bir tepsi ya da servis tabağına pişen pilavı ters çevirip etrafını arzu ettiğiniz salata çeşitleriyle VE yoğurtLA SERVİS EDİYOSUNUZ
ALTA DAHA ÖNCE YAPTIĞIM Bİ FOTOSUNU EKLEDİM CANIM
AY KEŞKE GELEBİLSEN
KIZ TAZECİK GELEBİLECEĞİNİ BİLSEM KARGOLARIM İNAN. AMA SEN KENDİN GEL BENCE
yeme seyret tablo gibi
1-:60 (notra damun kamburu haa)
2-yok kız. Lise arkadaşlarım gelecek. şans eseri 4 lise arkadaşımla aynı yere düştük çalışmak için. Düzenli olarakta görüşmeye çalışıyoz
3- şalın nirdeki görmedim ben:44:
dadlum dağları delesim var şuan ama olmuyor işte :) inşalalh bir gün yolum düşerse bundan isterim hee
heee yaaaa seyret
dadlum dağları delesim var şuan ama olmuyor işte :) inşalalh bir gün yolum düşerse bundan isterim hee
heee yaaaa seyret
kıs çok merak ettim . Nerde çalışıyon sen. Bence korku filminden beter. Ondan tırsıyon hele sen korku filmlerinden.
of of benim babanem kapama yapardı ona benziyor ama senin maklube enfes gözüküyor allah bende yapcam bu hafta sonu :d
aslında anneme yaptırayım desem yeridir
Ellerine sağlık
babanemde arpacık soğanlarla yapardı pilavı için pirinci tepsiye dökerdi ve etde ortada ters çevrili kapta pilavlla b.rlikde pişerdi ado çok lezzetli olurdu.. Onun eli gibi yapamazdık... Marifetli kadındı rahmetli :d gerçi hep hamur işi yapardı.. Hep koşma ile besledi biizii
bir kaç sayfa geride cadu şalım ..yeme seyret tablo gibi
1-:60 (notra damun kamburu haa)
2-yok kız. Lise arkadaşlarım gelecek. şans eseri 4 lise arkadaşımla aynı yere düştük çalışmak için. Düzenli olarakta görüşmeye çalışıyoz
3- şalın nirdeki görmedim ben:44:
yap suskun yap birde tadına bakmalısın
evet karışık daha çalan küfürlü telefonları saymadım hele dadanan akıl hastalarını meşhur tatlılarımız var hele bir tanesi benden tırsıyor bizim odadaki bayana aşık kapıyı aralayıp bakıyor o bayan buradaysa giriyor yoksa hiç ses etmeden çıkıyor başka bir tatlı var benden nefret ediyor gözleri dönüyor bana baktıkça tırsıyorum beni bir yerde sıkıştırcak diye
bakarım. Bi arabir kaç sayfa geride cadu şalım ..
Vay be ne şanslısınız 4ünüz de aynı yerde ..
Ula tımarhanede mi çalışıyorsun sen yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?