Nöbetçi Muhabbetçi

hee benziyorsun arkadaşım sivaslı mavi gözlü beyaz tenli surat şeklide sana benziyor olabilir
burnun uzun olaydı seninde ben 440 km öteden karadenizli olduğumu gösteriyorum :)

aslıdna suratı büyük olanlarda daha güzel duruyor benim kafa şalda şekil almıyor diye hayıflanıyorum ben de

bana sanki yakışır gibi geldi kafanda şekilsiz değilki yanlışmı hatırlıyorum

ben-ze-mi-yo-rum
burnumda karadenizlilik var canım uzun değil ama kendini belli ediyo
ay bilmiyorum valla yarın yüzümü de eklerim daha ii yorum yaparsın o zaman
iki saattir siteyi açamadım sinir oldum
ay yaptığım tüm istatistiksel tabloları 2012 ye uyarlamam lazım ,sanki seneler değişmese ne olur bana kolaylık olurdu fenamı

sol kulağımın arksaında baya büyük bişey çıkmış. dokununca acayip ağrıyo. ne acaba:44:

sol kulağımın arksaında baya büyük bişey çıkmış. dokununca acayip ağrıyo. ne acaba:44:
ENFEKSİYON dan üşütmeden oluyor cadu bende de olurdu her sene bi kere bu sene olmadı ,ilaçla geçiyor ,doktora git ,geçmezse de doktor patlatıyor içini.
slm kızlar öbür topiği bırakıp buraya mı yuva yaptınız

slm da burası da bizim topiğimiz sen daha yenisin bilmiyorsun sanırım

sabah soğukta bankaya kadar yürüdüm. eşarbı şal gibi bağlamıştımkulaklarıma hava doldu ve dondular. acaba ondanmı oldu:44: sağol canım

datlu cadu geçmiş olsun canımm valla buraya geldiğinizide hiç heber vermediniz ablamında alacağı olsunnn yanii ben orda yalnıs kalmışımm

KIZLARLA JURİ YAPARIZ YORUMLARIZ :))) bende açamadım sanırım kkdan kaynaklanayor
sendemiii yıl sonu işleri söz ettiklerimin çoğu o tablolar sistemden çoğunu otomatik değiştiriyorum ama bir çoğuda elle ığğğ hele brifing adı altındaki faaliyetler puffff gelir giderler uyyyyyyyy

geçmiş olsun dadlum sivilce değilse mikrop kapmış olabilirsin

slm kızlar öbür topiği bırakıp buraya mı yuva yaptınız

burası neöbetçi topiğimiz peri meri bırakmak yok sen biliyorsun sanıyordum flocke zamanından beri nöbetçi topiğimiz kardeş bacı topiği :))

sabah soğukta bankaya kadar yürüdüm. eşarbı şal gibi bağlamıştımkulaklarıma hava doldu ve dondular. acaba ondanmı oldu:44: sağol canım

olabilirmi

datlu cadu geçmiş olsun canımm valla buraya geldiğinizide hiç heber vermediniz ablamında alacağı olsunnn yanii ben orda yalnıs kalmışımm

peri meri haberin var sanıyordum kusura bakma

çok geçmiş olsun cadu öyle hemen çıkmaz ,soğuk algınlığı ve üşütmenin birikimidir o ..sen farkında olmadan üşütmüşsündür ,bzen vucut kendisi de yapabiliyormuş bunu ..bir çok sebebi var yani .mesela abimde sürekli çıkardı geçerdi ..bende ise sadece kışın üşütmeden çıkardı ..herkeste farklı yani ..neyseki daha bu sene çıkmadı bende
dikkat et kendine çok soğukta kalma ,benim de kulaklarım ağrıyor üşütttüm sanırım
üşütüğün tekiyim gerçi ama

dur ağlama. ablan kimse söyle dövelim

burası neöbetçi topiğimiz peri meri bırakmak yok sen biliyorsun sanıyordum flocke zamanından beri nöbetçi topiğimiz kardeş bacı topiği :))

peri meri haberin var sanıyordum kusura bakma

tuba sultan benim ablam ama dövmeyin kıyamam ablacığımaa

neyse artık öğrendim burdan konuşuruk

yıl sonu bir de yıl başı hepsinin ayrı derdi var ..bizde excelde bir sürü dosya var hepsi birbirine bağlı ,yıllık tutuluyor her yıl yeniden düzenliyorum tabloları o yüzden onun dışında sistemde var bir kısmının mutabakatını yapıyorum vs ..bir sürü iş yaa ..

birde yıl sonu alımlar durdurulur faturalar toplanır birimlerden muhakak eksik yollayan olur milletle dalaşırsın

demi okadar çabuk çıkmaz Ne kadar abarttım.
tuba sultan benim ablam ama dövmeyin kıyamam ablacığımaa

Neyse artık öğrendim burdan konuşuruk

kepelek yani tubiş ablası
ıyh mıyh:26: Bencede dövmeyelim biz onu.

Yarın akşam arkadaşlarım gelecek. Evler çok dağınık öğledne sonra hem doktora gideym hemde evleri toplayayım. Maklube pişircem.
BİDE KABAK TATLISI. ABLAM KOCA Bİ KABAK VERDİ.

Son düzenleme:
sen muhasebedesin sanırım ben personeldeyim

cıks muhasebede değilim öyle bir yerdeyim ki personel maaşlarından giriş çıkışlarına oradan faturalarına alımlarına oradan haber site metin yazımlarına oradan fotoğraf çekimene daha ne diyim hepsi bir arada karışık bir yer burası koca birimde hep firma elemanı olup kadrolu da 2 kişi olunca koş mandalin yuvarlan mandalin

demi okadar çabuk çıkmaz Ne kadar abarttım.

ıyh mıyh:26: Bencede dövmeyelim biz onu.

evet dövmeyelim öpelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…