Nöbetçi Muhabbetçi

hemende aglii komsuyagitmedi diye. yapma ciko aglama bak burda seker var cukalat var. sohbet var varda var yanee..

kulllanmak şart değil yani o hapı dimi:44:

anladım bacım havalar ısındımı orada burada hala yağmur yağıyo yaaaaaa:95::95:

iyi cesaret kız kendin alıp kullanmışsın ben korkardım

bugun burdada yagmur var.

burdaki forumlarin birinde yaziyordu kadinin ilk cocugundan sonra bebgi olmamis oda bu hapi ve yanindada balik yagi kapsulu ve iki cesitde vitamin hapi kullanmis. bende almdan once eczaneye sordum kendi doktorumada sordum kullan bisi olmaz dedi.

hapı bilememde diğerleri gereksiz bence. çocuklara falanda içiriyolar. böööö iğrenç. çocuğun bi gram iştahı varsa oda kaçacak

Son düzenleme:
zaten doktorda öneriyoki.

bu arada hazlişko komşuya bişey yazıp gelebilirmiyim.

hapı bilememde diğerleri gereksiz bence. çocuklara falanda içiriyolar. böööö iğrenç. çocuğun bi gram iştahı varsa oda kaçacak

balik yaginimi diyon?
ben ogluma iciriyorum coj faydali kiz mecbur iciriyoz doktoru her gun iki kasik ver dedi.

yaa size bi itirafta bulunacam biz dün tohumları attık:26: tutarsa tabi:26:

ondan ole soru soruyon. bence o hapi kullan kiz garanti olsun. hayirlisi olsun bakalim. nihoyla ayni zamanda hamis kalirsiniz belki. brownide istiyordu dimi o gelmiyo kac gundur demi gelsede ondanda haber alsak cocukla ilgili.

heeeeeeeeeee. hele bu kadar soru ondan. hadi hayırlısı bakalım. kullanman şart değil. ama tutmaz ise başla bence . çünkü sen bu gidişle hamile kalacan.

Hadi hayırlısı.

sağolun kızlar hayırlısıysa nasip etsin Rabbim:97:...
bide benim adetime 1 hafta falan var onun olumlu veya olumsuz bi etkisi olabilirmi bilginiz varmı:44:

ondan ole soru soruyon. bence o hapi kullan kiz garanti olsun. hayirlisi olsun bakalim. nihoyla ayni zamanda hamis kalirsiniz belki. brownide istiyordu dimi o gelmiyo kac gundur demi gelsede ondanda haber alsak cocukla ilgili.

hamile kalırsam eğer doktora gidersem o başlatır heralde o hapı

geliyo arada . onunda adeti gecikmişti. ne yaptı acaba gittimi doktora.
bide benim adetime 1 hafta falan var onun olumlu veya olumsuz bi etkisi olabilirmi bilginiz varmı:44:

bence bekle biraz. adetten sonra görün doktora

ben anne sutu cok az verdigim icin balik yagini ver dedi. vitamin ihtiyacini ordan karsiliyormus.
ayy onu verdimmmi oglum agzi iki gun balik kokuyor.

anladım canım. benimkiler çok emdi. oğlan 2,5 yaşına kadar kızda 20 aylık olana kadar. kızı daha emzierecktim aslında ama yemeden içmeden kesilmişti. mecburen kestik. ama hala sütüm var biliyonuzmu.

hic belli olmaz cnm ne zaman tutacagi. olumsuz yada olumlumu bilmiyorum.

ya bu kadinlarin yumurtlama tarihleri varya ben ona cok dikkat ettim. hatta digital yumurtlama testi almistim ona gore parise gitmistik onunda etkisi varmi bilmiyorum ama ben kullandim.

hamile kalırsam eğer doktora gidersem o başlatır heralde o hapı

o hap senin yumurtalarini guclendiriyo doktorda verebilir o hapi..

ben anne sutu cok az verdigim icin balik yagini ver dedi. vitamin ihtiyacini ordan karsiliyormus.
ayy onu verdimmmi oglum agzi iki gun balik kokuyor.

geliyo arada . onunda adeti gecikmişti. ne yaptı acaba gittimi doktora.

bence bekle biraz. adetten sonra görün doktora
öyle yapıyım bacım
tubişe msj attım onlınemiş

anladım canım. benimkiler çok emdi. oğlan 2,5 yaşına kadar kızda 20 aylık olana kadar. kızı daha emzierecktim aslında ama yemeden içmeden kesilmişti. mecburen kestik. ama hala sütüm var biliyonuzmu.

maşallah bacım

anladım canım bakalım bu tutmazsa bu o hapa başlarım bide yumurtlama günlerine dikkat ederek gideriz parise:97:

zaten hamile kalmak istiyorum diye gitse doktora hemen başlar.

öyle yapıyım bacım
tubişe msj attım onlınemiş

maşallah bacım
gelsin bakalım. tubiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…