Nöbetçi Muhabbetçi

geliyo arada . onunda adeti gecikmişti. ne yaptı acaba gittimi doktora.

bence bekle biraz. adetten sonra görün doktora

yaa belki hamisdirr yaa insallah oyledir zaten istiyordu.

anladım canım. benimkiler çok emdi. oğlan 2,5 yaşına kadar kızda 20 aylık olana kadar. kızı daha emzierecktim aslında ama yemeden içmeden kesilmişti. mecburen kestik. ama hala sütüm var biliyonuzmu.

hadi ya masaallah benimki niye ole azdi yaf vayy beeee yakinimda olsaydin oglumun sut annesi olurdun

yaa belki hamisdirr yaa insallah oyledir zaten istiyordu.

hadi ya masaallah benimki niye ole azdi yaf vayy beeee yakinimda olsaydin oglumun sut annesi olurdun

bünyeyle alakalı bişey sanırsam canım ya. hiç özel bişey yapmadım.
evet olurdum

dedigim dijital test oardada vardir. al kullan ha bide bu ay tutmazsa sakin stres yapma niy olmadi diye moral cok onemli.

kesinlikle . çoğu kişinin hiç bir hastalığı olmadığı halde sırf moral bozukluğundan bebekleri olmuyo. bi arkadaşımın yaklaşık 2 yıldan sonra oldu. oda ümidi kesmişti galiba olmayacak doktora gidcez diyodu ama sonra kaldı birden

Son düzenleme:
Son düzenleme:

evet ya bende hiç stressiz yapamıyorum herşeyi kafama takmak gibi çoook kötü bi huyum var
dün bi laf buldum. hayat felsefem haline getirmeye karar verdim.
mutsuz olmak için bir sebebin yoksa , hazır her şey yolundaysa hayatın tadını çıkar. belki bu günleri ararsın.
nasıl:130:

mutsuz olmak için bir sebebin yoksa , hazır her şey yolundaysa hayatın tadını çıkar. belki bu günleri ararsın.

çoook doğru en ufacık şeyleri sorun ediyoruz ben ediyorum yanii
belkide bu günlerimi arıycam çokkk doğru ve anlamlı sözmüş bilocum bende sıkılınca bunu aklıma getiriyim

arkadasin yine iki sene beklemis ben evlendikden 3 ay sonra esimi doktora surukledim niye bebek olmuyo baksinlar diye doktor kontrolunde bisi cikmadi bu seferde tup bebek yapzinlar diyordumm.
niye o kadar stres yapiyordum anlamiyorum valla..

evet ya bende hiç stressiz yapamıyorum herşeyi kafama takmak gibi çoook kötü bi huyum var
bende oyleyim cnm ya

guzellll

çoook doğru en ufacık şeyleri sorun ediyoruz ben ediyorum yanii
belkide bu günlerimi arıycam çokkk doğru ve anlamlı sözmüş bilocum bende sıkılınca bunu aklıma getiriyim

sende çok erkenciymişsin yahuuuu.

hem yaşlanırsın hem hastalanır. gerçi size diyom ama bende çabuk üzülür ve ağlarım.

burçlarınız ne kızlar ben yengeç burcuyum bütün özelliklerine sahibim burcumun çok değişken ruh halim vardır moralim çok iyiken 2 dk içinde oturup ağlayabilirim

sende çok erkenciymişsin yahuuuu.

evet maalesef cok stres yapip hem kendimi hem esimi uzmustum. esimde sabirli adammis valla basinin etini yerdim doktora gidelim diye.

biz çabuk yaşlanırız valla

valla oyle ama napalim bizde boyleyiz cnm

hem yaşlanırsın hem hastalanır. gerçi size diyom ama bende çabuk üzülür ve ağlarım.

tum kadinlarda bu var galiba kimisi bizim gibi cok stres yapar boyle..

burçlarınız ne kızlar ben yengeç burcuyum bütün özelliklerine sahibim burcumun çok değişken ruh halim vardır moralim çok iyiken 2 dk içinde oturup ağlayabilirim

he kız sen tam yengeçsin. ben yengeçleri çokseverim. ve anlaşırım. aistanbukdaevimiz egelen bi kzıa vardı. gelir arada kalırdı. (öğrenci evi)
seni ona çok benzetiyom ben. oda yengeçti. hem yüz eolarak hem huy olarak çok benziyosunuz. onuda çok severdim.

esimde yengec burcu ama ama o aksine cok guclu durur. erkeklerle kadinlarin farklimi olur ayni burcta?:44:

ben koc burcuyum

kankam benim

ben oğlakım.
çok inatçı olduğumu söylerler

inat ne kadar kötü bişi ya benimde kimseye karşı inadım yoktur ama herife acaip inat yapıyom oda ne kadar inatçısın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…