aman ha kızlar ilişki esnasında besmele çekmeyi ihmal etmeyin. çok önemli. eşinizde sie besmele çekmeden yaklaşmasın
suluumann diyincede bana bi haller oluyor...
bencede..
tamam gel barisilim
ohhh taze taze miss sebzeler meyveler alda gel
kolay gelsın canım hoscakal.
nen daha kıramdıydık belini lazfın. tam en güzel yerinde bırakıyon
bilmemk ayıp değil canım.belkı yadırgıycaksınız ama ben bunu bılmıyordum bilge ablaaaa:26::26:
kız o anda besmele çekmek günah gibi geliyo bana çekiniyorumm besmele çekmeye:26:
bi yandan pazara git. bi yandan moderatörle le kavga et.Sağol canım görüşmek üzere
kı ne edek bacım bi yandan eşya kolile, bi yandan ev temizle, bi yandan yemekle uğraş anca
kız o anda besmele çekmek günah gibi geliyo bana çekiniyorumm besmele çekmeye:26:
gule gule cnmben çıkıyorum bacılar işler beni beklerBugün pazar var, pazara da gitmem lazım
Öpüldünüz
he bunu biliyorum ama hic uygulamadim..aman ha kızlar ilişki esnasında besmele çekmeyi ihmal etmeyin. çok önemli. eşinizde sie besmele çekmeden yaklaşmasın
kızlar size bi haller oluyosa adı sülüman olanlar ne yapıyo acaba . bak şimdi şükrettim kocamın adı sülüman değel
bilmemk ayıp değil canım.
olurmu canım. o senin helalin. kötü bişey yapmuıyosunki allahın emri. öyle düşünme sakın.
adem babmız havva anamıza yaklaşmasaydı biz olurmuyduk
bilmemk ayıp değil canım.
olurmu canım. o senin helalin. kötü bişey yapmuıyosunki allahın emri. öyle düşünme sakın.
adem babmız havva anamıza yaklaşmasaydı biz olurmuyduk
kı niye günah olsun bu da bi delüü
selam . çok yaşaslm kızlar :2::2:
gule gule cnm
he bunu biliyorum ama hic uygulamadim..
yok nen beni gulme krizi tutuyorrr koskoca padisah suleymana sulumaann diyo
amin canım . cümlemizden. açık günahları böyle ber taraf etmeye çalışıyom işte .Valla bugüne kadar ne duydum nede biri bana bunu söyledi.
Allah razı olsun...Sayende öğrendim.
Allah affetsin beni
hatun hangi vaziyetteyse artık
ne bilim loo o vaziyetteyken demekondan şettiydim
selam cnm cok yasa ve gecmis olsun gripmisin?slm kızlar :2::2:
selam . çok yaşa
bi daha uygula ihmal etme .
başım ağrıo kızlar yaaaaaa :93:
amin canım . cümlemizden. açık günahları böyle ber taraf etmeye çalışıyom işte .
hatun hangi vaziyetteyse artık
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:tubiş aldığımız kitabı okuyomusun biz okumaya başladık dünnn:97::97:ben okudum sesli kocacım dinledi:97:
geçmiş olsun canım. migren falanmı var
herif üstüme üstüme gelirken delü yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?