Nöbetçi Muhabbetçi

hadi nen adaletli ol biraz

nen yapooo bu pazar sunnet dugunu var nen mavi bi abiye giycem o aldigin mavi kupeyi bana versene nen hadi nen

Tubişim endişeni anlayabiliyorum ama biraz daha sakin geçirmelisin bu süreci. Söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim canım ama inan bana psikolojini ne kadar iyi tutarsan sonuca da o kadar kolay ulaşacaksın inş. Sana örnek vermem gerekirse; en yakın arkadaşlarımdan biri 2.5 senelik evli, 2 yıldır korunmuyordu. Hem kendisinin, hem de eşinin görünen hiçbir sağlık problemi vs olmamasına rağmen hamile kalamıyordu. Doktoru da ona psikolojik olduğunu, sırf çocuk yapmak için cinsel ilişkiye girmemelerini, biraz oluruna bırakmalarını söylemişti. Arkadaşım ne zaman ki kafasından 'ya çocuğum olmazsa' düşüncesini attı, işte o zaman hamile kaldı. Şuan 4.5 aylık hamile kendileri

hım maşallah.

sabah cennet mahallesinde takmıştı pembe. bunlardan

günaydın ceyda

bence yok öyle bişey hata ettiler ve hatalarını kabul etmiyolar. ispat ispat

Turistlere öyle çok satıyorlar ki bu küpelerden

Valla bilemiyorum ki Bilge' cim.. geçen gün de özel mesajları silmişler, bununla ilgili bir duyuru metni yayınladınız mı, önemli mesajlar vardı içinde dedim. teknik olarak birkaç açıklama yazmışlar bana ama son olarak söyledikleri şey; ' önemli mesajlarınızı burda saklamayın' daha önce söyleselerdi saklamazdım zaten. İş işten geçtikten sonra yapılan açıklamaya bakın ne kadar trajikomik

Ceydoşum sagolasın.

söyledıklerınde mılyonkere haklısın.

arkadasın adına cook sevındım.

darısı bizlere inşallah

bencede çocuk için olmamlı o . şöyle düşünün sanki 3 çocuk varmışa çocuk istemiyomuşsunuz gibi. her seferinde kaza oluyomuş gibi. eyvah ya dördüncü olursa ne yapacaz biz diye.:18: zevkine vara vara

ya Bilge ilahi koptum bu ne ya

farklı bir etki olur doğru dıyosun

sakındığın göze çöp batar misali

sakındığım yumurtalarım sperm tutar inşallah ayy ne iğrencım

nan iyilik yaptık kankimize verdik hepsini beğenmedindemi kakalıyon diyoo

o smileyler neydi peki pis pis siritiyodun ha sole bakiimmm

eheheh

sıyırdım iyice.

hürrem ve cemile kadar olamadım dıyorum eşime

tek ilişkide hamileler ayoooll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…