takma bacım kafana kendine stres yapma belkide stresten dolayı hastada olamıyosun herşeyi akışına zamanına bırak Rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip eder
tamam bacım bölüştürüyom 1 sana 2 bana 1 sana 2 banaaa
Günaydın kızlar;
yapoo mesajını şimdi aldım elektrıkler gitmişti onlineken net yok oldugu halde nasıl online gözüktüm bilemedim
oyuzden gelmekte gecıktım.
Çalışmalara başlamıssın cok sevındım.
ben hala doktora gitmedim gidicem inşallah.
hamıle oldugumu sanmıyorum ıdrarda bısey cıkmadı.
morelım bu konuya fena bozuluyor folık asid içmeyı falanda bıraktıkm hatta.
herkes saçmalama öyle hemen cocuk olmaz dıyor ama benım içim içimi yiyor.
sabırsızım,korkuyorum aklımda bir mılyon soru işaretı var.
Bebegım olmazsa ben neyaparım bılmıyorum.
zaten çok hassas birinsanım bu durumla karsılaşırsam çok yıpranırım biliyorum.
anlayacagınız ben kurdukca kuruyorum.
hım maşallah.
sabah cennet mahallesinde takmıştı pembe. bunlardan
günaydın ceyda
bence yok öyle bişey hata ettiler ve hatalarını kabul etmiyolar. ispat ispat
hadi nen adaletli ol biraz
nen yapooo bu pazar sunnet dugunu var nen mavi bi abiye giycem o aldigin mavi kupeyi bana versene nen hadi nen
al nan hepsi senin olsun kankime feda olsunnn:86:
Ceydoşum sagolasın.
söyledıklerınde mılyonkere haklısın.
arkadasın adına cook sevındım.
darısı bizlere inşallah
bencede çocuk için olmamlı o . şöyle düşünün sanki 3 çocuk varmışa çocuk istemiyomuşsunuz gibi. her seferinde kaza oluyomuş gibi. eyvah ya dördüncü olursa ne yapacaz biz diye.:18: zevkine vara varaTubişim endişeni anlayabiliyorum ama biraz daha sakin geçirmelisin bu süreci. Söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim canım ama inan bana psikolojini ne kadar iyi tutarsan sonuca da o kadar kolay ulaşacaksın inş. Sana örnek vermem gerekirse; en yakın arkadaşlarımdan biri 2.5 senelik evli, 2 yıldır korunmuyordu. Hem kendisinin, hem de eşinin görünen hiçbir sağlık problemi vs olmamasına rağmen hamile kalamıyordu. Doktoru da ona psikolojik olduğunu, sırf çocuk yapmak için cinsel ilişkiye girmemelerini, biraz oluruna bırakmalarını söylemişti. Arkadaşım ne zaman ki kafasından 'ya çocuğum olmazsa' düşüncesini attı, işte o zaman hamile kaldı. Şuan 4.5 aylık hamile kendileri
Turistlere öyle çok satıyorlar ki bu küpelerden
Valla bilemiyorum ki Bilge' cim.. geçen gün de özel mesajları silmişler, bununla ilgili bir duyuru metni yayınladınız mı, önemli mesajlar vardı içinde dedim. teknik olarak birkaç açıklama yazmışlar bana ama son olarak söyledikleri şey; ' önemli mesajlarınızı burda saklamayın'daha önce söyleselerdi saklamazdım zaten. İş işten geçtikten sonra yapılan açıklamaya bakın ne kadar trajikomik
begenmedinde banami kakaliyon nen
ben tek maviyi aliyom gerisini obur kankilerimize verelim dimi ac gozlulugun luzumu yok..
bencede çocuk için olmamlı o . şöyle düşünün sanki 3 çocuk varmışa çocuk istemiyomuşsunuz gibi. her seferinde kaza oluyomuş gibi. eyvah ya dördüncü olursa ne yapacaz biz diye.:18: zevkine vara vara
bencede çocuk için olmamlı o . şöyle düşünün sanki 3 çocuk varmışa çocuk istemiyomuşsunuz gibi. her seferinde kaza oluyomuş gibi. eyvah ya dördüncü olursa ne yapacaz biz diye.:18: zevkine vara vara
farklı bir etki olur doğru dıyosun
sakındığın göze çöp batar misali
sakındığım yumurtalarım sperm tutar inşallah ayy ne iğrencım
nan iyilik yaptık kankimize verdik hepsini beğenmedindemi kakalıyon diyoo
eheheh
sıyırdım iyice.
hürrem ve cemile kadar olamadım dıyorum eşime
tek ilişkide hamileler ayoooll
eheheh
sıyırdım iyice.
hürrem ve cemile kadar olamadım dıyorum eşime
tek ilişkide hamileler ayoooll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?