Nöbetçi Muhabbetçi

bende temizlik yapıyorum kızlar öğleden sonraya yetişmek için çabalıyorum

görende sanır biryere gidicem,Halbuki KK'ya yetısmeye calısıyorum.

Neysekı sızınde ısler bırıkmıs öğleden sonra ancak olursunuz

ayy nihann oss benzetmesine koptum laaa uzakta olsan bile bizimle hala eskisi gibi yazisiyon. insaallah hayirli haberleriniz aliriz.
arkadas sarkisida cuk diye oturdu ustumuze
bir gun yollarimiz kesisir ins.. seni cok sefiyozzz nihanimmm

gunaydin kizlar hepinizin isi varmis benimde bugun isim var.
kalkip pogaca yapcam. kizlar size sorcaktim la en guzel pogaca hamuru nasil olur diye ama kimse yok.
googleden bakcam artik...
bugun hidirelles, kaynanam gilin mahallesine gitcem. arkadaslarla top oynuyup ip sekcez. ins. guzel gecerde hava durumu bozmaz. :18::18:

siz ogle sonu bulusursunuz ben olmicam hepiniz opuyorum

yakınlarda eczane falan yokmu canım bi koşu alsan gelsen.

ya da bıtkı cayları varsa onlardan içsen agrını hafifletir.

keske bende regl olsam

var ama biraz yürümem gerekiyo canım bu halde cesaret edemiyorum çııkmaya ölecem şimdii düzensiz olunca işte böylee yaa ben daha var günüme diye yanımda bulundurmadım yaa her ay böyle düzensiz ya

ay ne güzel çocuklar gibi oynuyonuz hep. Biz hiç oynamayız

var ama biraz yürümem gerekiyo canım bu halde cesaret edemiyorum çııkmaya ölecem şimdii Düzensiz olunca işte böylee yaa ben daha var günüme diye yanımda bulundurmadım yaa Her ay böyle düzensiz ya

onun için bitkisel bi çay vardı. Seni yanlış yönlendirmeyi ama ısırgan diye hatırlıyom
arkadaşım onunla düzene sokmuştu adetini. Eğer bebk için sakıncalı değilse sen iç ondan canım ya

Bulamadım ama burdan bi araştıralım canım ya . Mutalak bilen vardır.

Ama şimdi çıkmam lazım. öğleden sonra görüşürz. çok geçmiş olsun.

selam kizlar
gecis olsun yaprak ayy cok zor o sanci gecer insallah bian önce.

bende evi süpürecem ama kizim uyudu ses yapamiyorum.

benimde temizlik bitti elmalı pasta yaptım fırına attım pişmesini beklıyorum

benimde temizlik bitti elmalı pasta yaptım fırına attım pişmesini beklıyorum

ohh masallah ben daha baslamadim kahvalti bile yapmadim gideyimde bisiler yiyeyim barii
dün yemek yapmadim disari ciktim 3 saat gezdim gezmez olaydim sinir oldum bugun bide yemek yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…