uff gec kaldim herkes gitmis.. esim yatti bende hemen pc ye kostum...
Ben varım :82: :82:
daha yeni yoktun ama :26:
ee napiyosun seninle fazla muhabbet etmedik komsu ara sira gel bole
Geziniyodum canım ondandıriyiyim komşu evet tanışamadık bilem daha :97: daha dün sizdeydim kısır partisi yaptık öğlen gerçi sonra pek g.a.z lı bi muhabbet oldu bu arada sen nasılsın
ayy dun ben yoktum kacirdim kisir muhabbetini. sonu gazlimi bitti iyyyyy :120:
iyiyim bende kizlarla guzel sohbet ediyorduk esim geldi bldu sohbeti sonrada yatti ama kizlar gitmis bu seferde....
bende çıkıcam şimdi kızlar yarın bol muhabbetli bi gün olur inşallah bugün gibi özlemişiz nan muhabbetlerimizii:97:
hadi iyi akşamlar hatunceizler:80::80:
Evet ama eğlendik bayahep öyle olur zaten erkek işte kızlarında işleri çıkmış sanırsam :97: bende çıkıcam yarım saate kadar :89:
bende çıkıcam şimdi kızlar yarın bol muhabbetli bi gün olur inşallah bugün gibi özlemişiz nan muhabbetlerimizii:97:
hadi iyi akşamlar hatunceizler:80::80:
İyi akşamlar canım :80: :80:
Bende topikime döneyim barim belki minikim gelir iyi akşamlar kızlar :80:
slm ben geldim benim resimleri eklememle ilgili yorumlar olmuş deniz manzaralı evimin resmini çekiceğimi söylemiştim tuğba sanırım eklemediğimi söylemişsin
ben buraya resim ekledim hatta yeni aldığımız evinde dış görünüşünden resmini çekip eklemiştim ama sen görmemişsin sanırım çünkü yükledikten sonra sildim daha önce açıklamada yapmıştım niye gelmediğimle ilgili evin işleri yoğun oyüzden giremiyorum sanırım girmeyince biraz soğukluk oldu pek yazmak istemiyorum çünkü burada yazmaya bi başlayınca bidaha kopamıyorum ayrıca kursa gidiyorum derslerim oluyo onları yapmam gerek umarım açıklamam yeterli olmuştur
bi slm verip gitmekte olmaz diye düşünüyorum o yüzden gelmiyorum kimseye karşı kırgınlığım yok yanlış anlaşılmasın birlikte çok güzel günler geçirdik hepinizi çok seviyorum
fırsatım olursa gelirim hayırlısıyla bi taşınalım bi rahatlıyım
Ne güzel sizinki bitti cadum...
banada morel oluyor valla sizin borcun bittiğini okuyunca.
ekleriz hepimiz birden bacım.
bir ara dilekte deniz manzaralı evının resmını ekleyecektı unuta unuta bı hal oldu
sende unutma temam mı
selam cnm tubis kacirmistir belki o resimleri..
neler yaptin evin isi bittimi nezaman tasiniyorsun?
bizde seni cok seviyoruz cnm eski gunlerimizi ozluyoruz o yuzde girmeyen arkadaslari soruyoruz hep.
sende tasin bi hayirlisi ile dahacok sohbet ederiz ins..
bitmedi canım hala mutfak dolapları oluyo biran önce bitmesini bende istiyorum çok sıkıldım artık nasipse biterse işler mayıs sonu haziran başı taşınırız inşallah eski günlerimizi bende çok özlüyorum canımhaklısın ama fırsat bulamıyorum eskisi gibi seninde az kalmış tatile gitmene 1 aydan azaldı hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah canım yusufu çok öp
nazalımmmmm geçmişe bakıyordum altta görünce hemen geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?