Nöbetçi Muhabbetçi

daha yeni yoktun ama :26:

ee napiyosun seninle fazla muhabbet etmedik komsu ara sira gel bole

Geziniyodum canım ondandır iyiyim komşu evet tanışamadık bilem daha :97: daha dün sizdeydim kısır partisi yaptık öğlen gerçi sonra pek g.a.z lı bi muhabbet oldu bu arada sen nasılsın

Geziniyodum canım ondandır iyiyim komşu evet tanışamadık bilem daha :97: daha dün sizdeydim kısır partisi yaptık öğlen gerçi sonra pek g.a.z lı bi muhabbet oldu bu arada sen nasılsın

ayy dun ben yoktum kacirdim kisir muhabbetini. sonu gazlimi bitti iyyyyy :120:
iyiyim bende kizlarla guzel sohbet ediyorduk esim geldi bldu sohbeti sonrada yatti ama kizlar gitmis bu seferde....

ayy dun ben yoktum kacirdim kisir muhabbetini. sonu gazlimi bitti iyyyyy :120:
iyiyim bende kizlarla guzel sohbet ediyorduk esim geldi bldu sohbeti sonrada yatti ama kizlar gitmis bu seferde....

Evet ama eğlendik baya hep öyle olur zaten erkek işte kızlarında işleri çıkmış sanırsam :97: bende çıkıcam yarım saate kadar :89:

bende çıkıcam şimdi kızlar yarın bol muhabbetli bi gün olur inşallah bugün gibi özlemişiz nan muhabbetlerimizii:97:
hadi iyi akşamlar hatunceizler:80::80:

bende çıkıcam şimdi kızlar yarın bol muhabbetli bi gün olur inşallah bugün gibi özlemişiz nan muhabbetlerimizii:97:

İyi akşamlar canım :80: :80:

Bende topikime döneyim barim belki minikim gelir iyi akşamlar kızlar :80:

hazalcım benımde yarım saatlık bır vaktım var KK da bir oyuna taktım kafayı

oyuna gidiyorum öptüm seni bebem yarın yine burda olucaz ısın olmazsa gel emiii

slm ben geldim benim resimleri eklememle ilgili yorumlar olmuş deniz manzaralı evimin resmini çekiceğimi söylemiştim tuğba sanırım eklemediğimi söylemişsin
ben buraya resim ekledim hatta yeni aldığımız evinde dış görünüşünden resmini çekip eklemiştim ama sen görmemişsin sanırım çünkü yükledikten sonra sildim daha önce açıklamada yapmıştım niye gelmediğimle ilgili evin işleri yoğun oyüzden giremiyorum sanırım girmeyince biraz soğukluk oldu pek yazmak istemiyorum çünkü burada yazmaya bi başlayınca bidaha kopamıyorum ayrıca kursa gidiyorum derslerim oluyo onları yapmam gerek umarım açıklamam yeterli olmuştur
bi slm verip gitmekte olmaz diye düşünüyorum o yüzden gelmiyorum kimseye karşı kırgınlığım yok yanlış anlaşılmasın birlikte çok güzel günler geçirdik hepinizi çok seviyorum
fırsatım olursa gelirim hayırlısıyla bi taşınalım bi rahatlıyım

Evet ama eğlendik baya hep öyle olur zaten erkek işte kızlarında işleri çıkmış sanırsam :97: bende çıkıcam yarım saate kadar :89:

İyi akşamlar canım :80: :80:
Bende topikime döneyim barim belki minikim gelir iyi akşamlar kızlar :80:

gule gule kizlar

selam cnm tubis kacirmistir belki o resimleri..
neler yaptin evin isi bittimi nezaman tasiniyorsun?
bizde seni cok seviyoruz cnm eski gunlerimizi ozluyoruz o yuzde girmeyen arkadaslari soruyoruz hep.
sende tasin bi hayirlisi ile dahacok sohbet ederiz ins..

Sanırım yanlış anlaşıldım dilek.

Evinin resimlerini isteyen ekler istemeyen eklemez beni bağlamaz bu.

Ben orda espirisine eklemedi dedim ayrıca bilegede yaprakta vardı demekki onlarda görmemiş ki

Bilge bana katıldı,yaprak hatırlamıyorum bişey yazdımı.

Yoksa evinin resmini görsem neolacak görmesem neolacak.

Meselede benim görmem ya da görmem değil zaten...

Hatırlarsaneskıden sana diyorduk ki şu deniz manzaralı evinin resmini bir koyda içimiz açılsın.

Ancak sen bu mesajında imalı yazmışsın öyle hissediyorum.

Gelmediğin için ve sorguladığım için üzgünüm.

sanırım dilek neden gelmiyor diye sormakla merak etmekle fikir yürütmekle hata yapmışım.

Neyse;

Şu saatten sonra aslında çokta önemli değil,isteyen gelir yazar istemeyen yazmaz

çoçuk değiliz sonuçta değil mi...

ben senin burdaki mesajına istinaden yazdım canım resim eklediğimi söyledim
ayrıca ben tutupta niye ben gelmiyorum diye kimseyi özellikle senide sorgulamadım

bitmedi canım hala mutfak dolapları oluyo biran önce bitmesini bende istiyorum çok sıkıldım artık nasipse biterse işler mayıs sonu haziran başı taşınırız inşallah eski günlerimizi bende çok özlüyorum canımhaklısın ama fırsat bulamıyorum eskisi gibi seninde az kalmış tatile gitmene 1 aydan azaldı hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah canım yusufu çok öp

kolay gelsin cnm ALLAH kolaylik versin sana. evet cok az kaldi valla heyecanlaniyorum. hayirlisi ile gidip gelirim ins.. operim teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…