Nöbetçi Muhabbetçi

Elinize saglık kızlar topikimiz tertemiz olmus

nöbetiimi tuttum gidiyorum haeydiii görüşürüz :)

ah canım ya gerçekten hepsi üst üste gelmiş bu aralar size Allah yardımcınız olsun canım

Topikiniz parlasın bariiimm komşularım :94:

bacım ellerine sağlık valla gözümüz arkada kalmaz bundan kelli

günaydın kızlarrrr

ne oldu böyle yaa. niye herşey üst üste geldi side böyle . inan bana fenalık geldi. seni düşünemiyom canım

Topikiniz parlasın bariiimm komşularım :94:

ellerina sağlık canım. böyle dostlarımızın olduğunu bilmek ne güzel. ne ferah bi apartman burası böyle .

Günaydın komşuu bi selam vereyim didim topikime dönüyom kahveye beklerim

gunaydin kizlar. :2::2: dun usutmusum bogazim agriyo usuyorum..

bilgosss sana bisi sorcam, bebeklerde alt disler ciktiktan sonra ust dizler hemen cikiyormu?
oglumun alt disi cikmadan once agzi burnu akiyordu dr a goturdugumuzde nezle lmus ded. sonra alt disi cikti simdide aynisi oluyor agzi burnu gozu akiyor. bu seferde ust dislerimi cikacak?:26::26:

tamamm
e napıyon bilom geçmiş anneler günü kutlu olsun
Ne yaptınız dün bişi almışmı sizinkiler sana
.yok Cumartesi ablamlara gittim yozgata. Ablamın doğum günüydü. Ona aldım hediye . Bakıcıma aldım hediye .a ama ban akimse hediye almadı
AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM

hep diyorum canım. çocuklar diş çıkarma dönemi hep böyle hastalanıyolar. Yeni dişi yolda oğlunun. Hepsi mısır patlağı gibi pıtır pıtır çıkacak. Tek sorun her sferinde böyle nezle gibi olacak . Ama önümüz yaz . Daha hafifi atlatır.

Son düzenleme:
hoşgeldin hazalcım geçmiş olsun
.yok Cumartesi ablamlara gittim yozgata. Ablamın doğum günüydü. Ona aldım hediye . Bakıcıma aldım hediye .a ama ban akimse hediye almadı
AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM

tüh küççük bi hediye alsalarmış bari

günaydın kızlar.

cadum ,hazal anneler gününz kutlu olsun.

bu aralar bize ne oluyor bilemiyorum cadum,

banada kocamada fenalık geldi ciddi ciddi

el ele tutuşup 6,kattan atlamayı düşünüyoruz mesela

dünde sabah kalktık baktık ki kapının önünden arabayı çekmiş götürmüşler.

stadyuma yakın oturuyoruz mersin idman yurdunun 1.Lig maçı vardı

Kıyamet gibi kalabalık olmuş biz uyuyoruz polislerde çekiciyi cagırmıs götürmüşler.

Uyandık araba yok,orayada para ödedik tam hoş olduk.

gülelim mi ağlayalım mi şaşırdık

sinir sistemlerim bozuldu.

allah alla. Allah sabır versin arkadaşım. Vardır bundada bi hayır. Bazen öyle olur . Hiç ummadık yerden para gider. Sadaka veriyomusunuz. Bu borcun harcın içinde nerden çıktı demeyin ama az sadaka çok bela def eder. Insan bazen kıyamıyo bizde öyleyiz. Ama oraya vermediğin para başka yerden misli misli çıkıyo. Rabbim mutlaka bunda da bi hayır yazmıştır size canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…