Nöbetçi Muhabbetçi

benimde bacaklarım donuyorrrr
üstelik perşembeden sonra gene düşüyo sıcaklık
kafayı yiyecem yaaaaaaaa

selem kizlar kimse yok yinee.
cumartesi ögleden sonra kaynimi kölne hava alanina götürdük oralari biraz gezdik yemek yedik geldik tabi kizim hic durmadi gelirken cok sinirlendim yol 3 saat sürüyor agladi durdu.son 2 saat uyudu neyseki rahat geldik kocisle sohbet ede ede yolculugu özlemisim ya
dünde luna parka gittik öyle sicaktiki havale geciriyorum sandim.bugünde öyle sicak türkiyede hava niye böyle anlamadim tam tersi olmasi lazimdi halbuki.
biraz öncede kizimla dusa girdik ciktik onu simdi uyutuyorum .evi süpürücem daha.

niye kimse yok böön ya hazalda gelmiyi
kimse yoktu bende dolandim olee :26::26:

selam cnm hosgeldin.
burdada hava 19 derce sicak, belki aksama dogru oglumla disarda dolasiriz.
senin kizin disleri cikmadi dimi daha benim oglumun alt iki disi cikti simdide ustler cikcak galibaa ne kadar cabuk cikiyor disleri ya :44::44:

h.b.
burda 26-27 derece cok sicak.
yok canim cikmadi henüz
dis cikmasi genetikmis erken cikabilir evet belki senin yada esininkide erken cikmistir.
gerci erkende degilki tam zamani netten baktim 7 ayin ortalarinda cikar diyor.
bakalim bizimki ne zaman cikacak.
canim sen ogluna vitamin ilaci falan veriyormusun

ohh ne güzel valla. hem sıcak hem gezme.

ay insallah sizin ordada isinirda rahatlarsiniz.
kizima sort ve kisa kollu giydiriyorum artik cok tatli oluyor ya.

maşallah. tombicik tombicik çıkıyosa kollar bacaklar. tam ısırmalıktır.

bizim kızda hiç giyinmek istemiyo kat kat ama mecburen giydidiryoz. gece mutlaka tulumla yatıyo

maşallah. tombicik tombicik çıkıyosa kollar bacaklar. tam ısırmalıktır.

bizim kızda hiç giyinmek istemiyo kat kat ama mecburen giydidiryoz. gece mutlaka tulumla yatıyo

oyy yerim ben onu napsin cocuk hakli.
gece bende tulum giydiriyorum üstünü aciyor yoksa üsüyor sonra.

gözlerime bi eyeliner cekeyim dedim yüzüme gözüme bulastirdim ne gicik bisi ya bunu cekmek

evet genetikmis,aneme hic sormadim benim disim ne zaman cikti diye.
yok ben vitamin ilaci vermiyorum sadece balik yagi veriyorum.

az kaldı kız. hadi bakalım. :13:

valla heyecanlaniyorum yaa 3 sene sonra ilk defa yazin gitcem. hayirlisi ile gideriz ins.
ailem acayip sevincli, onlarda gun sayiyor. ALLAHIM AYRI OLAN HERKESI KAVUSTURDUN INS.

bacılar polyana hazal hoşgeldinizz
ne güzel ay sıcak sıcak geziniyoz biz daha donuyozz
H.B CNM valla burdaki kisi yasasaniz bize hak verirdiniz ben bunalima girmistim. hava guzel olsunda artik biraz dolasalim hakettik yaneee
valla kış boyu hastalanmadım. bahar geldi dedik hastalanadım.

he bende kisin hic hastalanmadim dun halay cektik terli terli disari ciktim usuttum valla

he pamuk eler klavye ye . sünnet resimleirni ekle bakyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…