Nöbetçi Muhabbetçi

ömür boyu haa. bazı hastalılar alternatif tedaviyle yok edilebiliyo bunun öyle bi hali yokmu

genetik bi hastalıkmış bu hastalık ama ailesinde kimsede yok:44: dedesinin dedesinin dedesindemi vardı ne artık onlarda bilmiyo.genetik bi hastalık olduğu için tamamen ortadan kalkmazmış. kullandığı ilaçla hastalığın oluşturduğu durumları (karın ağrısı,ateş sv.)ortadan kaldırılabilirmiş sadece. yani tamamen kalkmazmış ömür boyu ilaç kullanacak ve kontrollerine gidecek.( iyiki akdeniz anemisi değil o daha zor bi hastalıkmış)
ama alternatif tedavi olayını hiç araştırmadım bide ona bakayım

anladım. vay be..
sarılıkta öyledir bilyosunuz ama manisadaki bakıcım sarılık için bi tedavi şekli söyledi. ben pek inanamam öyle şeylee ama bizim hizmetli abinin sarılığı gerçekten geçti o yöntemle. :44:

öyleymiş ama bunlarda kimsede yok bu hastalık acaba hastanede karıştımı benim herif

nabza göre şerbet veriyo poliş

maşallah kızı send ehuyuna gidiyon. ben hemen terslerim.

öyle yapcam herseyini desteklicemki herseyi tek tek bana rapor versin
oda bana benim ona oldugum gibi olsun
sende öyle yap kiz kendilerini cok degerli hissedip mutlu oluyorlar tabi zaten cok degerlilerde hissettirmek lazim

Son düzenleme:

ben araştırmalara yoğunluk vereyim bu konuyla ilgili:44lurmu olur geçer belki tamamen Allahın işi

öyle yapcam herseyini desteklicemki herseyi tek tek bana rapor versin
oda bana benim ona oldugum gibi olsun
sende öyle yap kiz kendilerini cok degerli hissedip mutlu oluyorlar tabi zaten cok degerlilerde hissettirmek lazim
ayy keşke yapabilsem. bazen çok aksi ve huysuz olurum. sinirli olunca ağzımdan ne çıkar dikkat etmem. bana ders verin bu konuda.

ben araştırmalara yoğunluk vereyim bu konuyla ilgili:44lurmu olur geçer belki tamamen Allahın işi
belli olmaz canım. dermansız dert yok. derdi veren mevlam dermanınıda vermiştir belki

öyleymiş ama bunlarda kimsede yok bu hastalık acaba hastanede karıştımı benim herif

nabza göre şerbet veriyo poliş

evet nabza göre serbet
cok ilginc demi ama kusaktan kusaga tasinmis iste kim bilir belki dedesinin dedesinin dedesinde var
benim enistem anemi akdeniz anemisimi bilmiyom tam pek bi rahatsizligi yok ama sadece teni bembeyaz o kadar

yöntem neymis kiz merak ettiiimmm

ne ekersen onu bicersin
bende sinirlenince gözüm hicbirseyi görmez benim pek agzimdan laf cikmaz ama elim kolum durmaz ya bisi atarim ya vururum su huyumdan nefret ediyorum beni kurtarin.

ne ekersen onu bicersin
bende sinirlenince gözüm hicbirseyi görmez benim pek agzimdan laf cikmaz ama elim kolum durmaz ya bisi atarim ya vururum su huyumdan nefret ediyorum beni kurtarin.

taam ben seni ondan kurtaracam :13::13:sende beni kötü konuşma huyundna kurtaracan taammı

sinirlenince ondan uzaklaş. mümkünse tuvalte git. orda atacak bişey bulaman. belki başka şeylere konsantre olursan sinirin geçer

sinirlenince ondan uzaklaş. mümkünse tuvalte git. orda atacak bişey bulaman. belki başka şeylere konsantre olursan sinirin geçer

tuvaletemi tamam denicem genelde yatak odasina gidiyordum.

bak simdi sinirlendin icinden bir sürü sey saymak geliyor hemen sunu düsün amaaan ben bunu bunu... söylesem nolcaaak söylemesem nolcaak sen hep aynisin zaten.
ben böyle düsünüyorum bazen bu düsündügümü söylüyorum oda söyle söyle cekinme diyor

taam deneyecem. en çok ona sinirlenince çocuklara yükleniyom o canımı sıkıyo

T Ü N A Y D I N

BU BEYAZ, NARİN LALEYİ TOPİĞİN GÜZEL HANIMLARINA ARMAĞAN EDİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…