Nöbetçi Muhabbetçi

yok bacım yok hastane demeyimde ne dersem diyim gitmiyo hastaneye inat çekiyo böyle hastanedeye gitmiyo o halde bile

türk erkeklri iste.
benimki öyle degil simdi doktora gitti o
bende diyorumki ne tuafsin bi öhü diyorsun hemen doktor kiziyor bana ya baska biseyim varsa
bizimkiler ailecek evhamlilar

günaydın hazal.

türk erkeklri iste.
bende diyorumki ne tuafsin bi öhü diyorsun hemen doktor kiziyor bana ya baska biseyim varsa

çok evhamlı olmakta iyi değil umursmaz olmakta. benim eşimde ölse gitmez.

türk erkeklri iste.
bende öyleyim hemen hastaneye giderim ya ciddi bişi varsa diye ve her zaman derim erken teşhis çok önemli diye
ama evde çekmekle olurmu canım. ne yap et götür hastaneye . annesine falan söyle onlar ikna etsin
ilaç kullanıyo doktor vermişti..2 yıldır ağrısı falan olmuyodu ne güzel bi sorun yoktu..dün neden öyle oldu bilmiyorum..stres tetikler diyo nette
işyerinde canı sıkılmıştı bazı şeylere sanırım ondan oldu
anneside ikna edemezki edersem anca ben ederim. akşam bakayım ikna olursa gidelim.halbuki daha yeni gitmişti kontrolünede
gunaydin ddedik be kimse karsilamadi

günaydın canımm. hoşgeldin.yeni gördüm ben

günaydın hazal.

hosbuldum parisim gecmis olsun esine...

gunaydin ddedik be kimse karsilamadi
oy oy karsilamaz olurmuyuz günayydiinn.
günaydın hazal.

e yani hic iyi degil hemde hersey kararinca olcak.benim kayinvalidem kaynim biraz evhamlilardir
simdi aradi kocam bronsit belirtileri varmis antibiyotik vermis kullanip bir daha gidecekmis.

hımm anladım canım. madem önemli ne yap et ikna et.

e yani hic iyi degil hemde hersey kararinca olcak.benim kayinvalidem kaynim biraz evhamlilardir
simdi aradi kocam bronsit belirtileri varmis antibiyotik vermis kullanip bir daha gidecekmis.

saol poly........................

sen ne yap et götür doktora.insallah gecer bian önce üzülme canim rabbim sifa verir insallah.

bak geri sana dönüp durumuda anlatıyo. ne hoş.
senide kendi gibi evhamlı sanıyo

evet canım ilacını alıyo hergün düzenli kontrollerinede gidiyo ömür boyu böyle geçircez Allah başka dert vermesinde:97:dermansız dert vermesin Rabbim

saol bitanem
ömür boyu haa. bazı hastalılar alternatif tedaviyle yok edilebiliyo bunun öyle bi hali yokmu

bak geri sana dönüp durumuda anlatıyo. ne hoş.
senide kendi gibi evhamlı sanıyo

aynen benide kendi gibi zannediyor galiba.
bide diyorki cigerler yüzde yüz temizmis astim testi yapti yokmus cocuga yaklasma demis gömleginin yakasini acma demis tek tek rapor veriyor bana
ay allahim ya bende diyorumki ayy askim iyiki gitmissin yaa bak cok dikkat ediyorsun klimayi falan acma sakin cok üzüldüm dikkat et.

maşallah kızı send ehuyuna gidiyon. ben hemen terslerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…