Nöbetçi Muhabbetçi

ohh ne rahatlamissindir simdii bende rahat rahat dus almayi özledim valla

ya azcık dedikodu yapmak istiyom ben

pazar sabahı kalktık eşimle güzel bi sofra hazırladım zaten bi pazarları kahvaltı edebiliyoruz başbaşa.neyse oturduk sofraya kahvaltı ediyoruz. kapı çaldı teyzesiyle aynı sitedeyizya teyzesi geldi heralde eşim nasıl oldu diye bakmaya sandım kapıyı gittik bi açtıkkii kim bilin bakalım kim

Deli
kaynan, hımmm dur dur o değil kaynın

bilmem onunki incuzun benimki yayvan

görünmez resimler
albümde
bu arada ben seninkini göremediiimmm bida eklesene
ekliim cnm..

o acelicilk bendede var hele misafir kabul ettigim gun mahvoluyorum hersey hemen cabuk olsun bitsin istiyorum. yemek yaparken filan kan ter icinde kaliyorum stresten

ekliim cnmm
ahahha annene koptum la

sonrasi iyide once noldu la niye trip attin gelmedim diyemi ben varken kimse yoktu ondan gittiydim :26:

ben bazen temizliği geçiştiririm o bi yapar. Halıları kaldırır . Koltukları kaldırır. Siler Ama yapmak istemeyince şunu şuraya kaldırmaz

adamin gönlünühos tut ev temizligini hep o yapsin
masallah kiz valla
benimkide yemek yapar temizlik yapar ama benim elim degmeyince hic olmamis gibi hissediyorum

1- misafir olayını sorma. Aynı ben. Mahvoluyom . Sinirden herkeze çatıyom.
2- trip benim değilmi istediğim zaman atarım.

Masallah kiz valla
Benimkide yemek yapar temizlik yapar ama benim elim degmeyince hic olmamis gibi hissediyorum

yemekte yapar.ama çok dağıtır . Bi menemen yapar. Tezgah tüm çöp

bir bilmecem var cocuklar haydi soor soorr

kim kiz kaynananmi geldi :44::44:

masallah kiz valla
benimkide yemek yapar temizlik yapar ama benim elim degmeyince hic olmamis gibi hissediyorum

ohh ne guzel temzlikte yemekte yapiyor valla ben turkiyeye gitcem donuste evi nasil olur yandim valla 1 ayda mahveder evi bide kucuk kaynimi getircekmis ikiside birbirinden beter

1- misafir olayını sorma. Aynı ben. Mahvoluyom . Sinirden herkeze çatıyom.
2- trip benim değilmi istediğim zaman atarım.

ne furuyon beeee

kim kiz kaynananmi geldi :44::44:

Ohh ne guzel temzlikte yemekte yapiyor valla ben turkiyeye gitcem donuste evi nasil olur yandim valla 1 ayda mahveder evi bide kucuk kaynimi getircekmis ikiside birbirinden beter

Ne furuyon beeee

bnece temizlemeden git. Bi ozamna yorulcan , bi dönünce yorulcan . Yazık

yemekte yapar.ama çok dağıtır . Bi menemen yapar. Tezgah tüm çöp

üff benimkide dagitir sinir olurum o yüzden mutfaga girince sen gelme icerde otur ben yapip sonra toplicam der ama nerdee topluyor ama benim gibi degil
dün gece saat 12 kalkti gitti su hazir donmus kücük kridesler varya ondan yapti iyyy ben hayatta yememde yapmamda o bayilir kendi alir kendi yapar

bide cekirdek ve kuruyemis yemesine sinir olurum

Ben seni değilde o halini gören kaynananı düşünüyom

ay suratım düştü hemen konuşuyom ama o ara aklımdan neler geçiyo acaba kalacakmı kaynımda gelecekmi ikisimi kalacak
üff bi pazarımız vardı o geldi mahvetti ya zaten kocişim hasta kaç gündür vakit ayıramıyoduk birbirimize pazar günü vakit geçiririz dediydim

Bende yemem hiç.
Geçen annemelre gittim. Köydeki evi temizliyoz aradım bunu biz köydeyiz dedim. Yeni uyanmış konuşmadı benimle bende çok sinirlendim bi sürü kızdım kapattım. Ay eve bi geldim her yer mis Meğer adam temizlik yapmış çok yorulmuş ondan uynamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…