huyu benzesin bencede cok iyiymis valla masallah
Ohhh miss gibi ellerine sağlık :)))
İnsan bazen üşeniyor yaa.
Bende yazdıklarının hepsini yaptım,çamaşırları astım.
Mutfak kilimini yıkadım şimdi balkona attım.
Duşumuda aldım kayfeimi yaptım pc oturdum
ya azcık dedikodu yapmak istiyom ben
Pazar sabahı kalktık eşimle güzel bi sofra hazırladım zaten bi pazarları kahvaltı edebiliyoruz başbaşa.neyse oturduk sofraya kahvaltı ediyoruz. Kapı çaldı teyzesiyle aynı sitedeyizya teyzesi geldi heralde eşim nasıl oldu diye bakmaya sandım kapıyı gittik bi açtıkkii kimBilin bakalım kim
ekliim cnm..
bilmem onunki incuzun benimki yayvan
görünmez resimler
albümde
bu arada ben seninkini göremediiimmm bida eklesene
kızım babasına benzer. Yüz olarak ben ama huy olarak babsı. Yemek yemesi, şahbazlığı aynı oBenim eşim çok beceriklidir. Hep derim kadın olsaymışsın 4 4 lük bi hanım olurmuşsun diye . O yüzden kızım ona benzemesini istiyom. çokta sakindir. Bense çok aceleci
ekliim cnmmhaziş eklede sende bakalım gı ben görmedim
tabi gı biz taşıyoz o kadar bize benzesin :97:
kız bizim bi üst komşu vardı sabah akşam gürültü yaparlardı annemde gece uykuya dalabilmek için kendine kulaklık aldı sende öle bişi al.. anneme sesleniyoz o kulağındayken heç duymuyo bizi
önce
Sonra
ben bazen temizliği geçiştiririm o bi yapar. Halıları kaldırır . Koltukları kaldırır. SilerAma yapmak istemeyince şunu şuraya kaldırmaz
ekliim cnm..
O acelicilk bendede var hele misafir kabul ettigim gun mahvoluyorum hersey hemen cabuk olsun bitsin istiyorum. Yemek yaparken filan kan ter icinde kaliyorum stresten
Ekliim cnmm
ahahha annene koptum la
Sonrasi iyide once noldu la niye trip attin gelmedim diyemi ben varken kimse yoktu ondan gittiydim :26:
adamin gönlünühos tut ev temizligini hep o yapsin
Masallah kiz valla
Benimkide yemek yapar temizlik yapar ama benim elim degmeyince hic olmamis gibi hissediyorum
pazar sabahı kalktık eşimle güzel bi sofra hazırladım zaten bi pazarları kahvaltı edebiliyoruz başbaşa.neyse oturduk sofraya kahvaltı ediyoruz. kapı çaldı teyzesiyle aynı sitedeyizya teyzesi geldi heralde eşim nasıl oldu diye bakmaya sandım kapıyı gittik bi açtıkkii kimbilin bakalım kim
Deli
kaynan, hımmm dur dur o değil kaynın
kahvaltıda pat diye gelirbir bilmecem var cocuklar haydi soor soorr
pazar sabahı kalktık eşimle güzel bi sofra hazırladım zaten bi pazarları kahvaltı edebiliyoruz başbaşa.neyse oturduk sofraya kahvaltı ediyoruz. kapı çaldı teyzesiyle aynı sitedeyizya teyzesi geldi heralde eşim nasıl oldu diye bakmaya sandım kapıyı gittik bi açtıkkii kimbilin bakalım kim
adamin gönlünühos tut ev temizligini hep o yapsin
masallah kiz valla
benimkide yemek yapar temizlik yapar ama benim elim degmeyince hic olmamis gibi hissediyorum
1- misafir olayını sorma. Aynı ben. Mahvoluyom . Sinirden herkeze çatıyom.
2- trip benim değilmi istediğim zaman atarım.
birinci tahmin ettiğin
Ayy beynimden kaynar sular döküldü bayılacam sandım az kalsın o anki halimi tahmin edin artık pazar sabahı saat 11 gibi kapıda onu görüyorum habersiz bideeeeeee
kim kiz kaynananmi geldi :44::44:
Ohh ne guzel temzlikte yemekte yapiyor valla ben turkiyeye gitcem donuste evi nasil olur yandim valla 1 ayda mahveder evi bide kucuk kaynimi getircekmis ikiside birbirinden beter
Ne furuyon beeee
yemekte yapar.ama çok dağıtır . Bi menemen yapar. Tezgah tüm çöp
Ben seni değilde o halini gören kaynananı düşünüyom
kahvaltıda pat diye gelir
acaba kimdir kimdir
üff benimkide dagitir sinir olurum o yüzden mutfaga girince sen gelme icerde otur ben yapip sonra toplicam der ama nerdee topluyor ama benim gibi degil
Dün gece saat 12 kalkti gitti su hazir donmus kücük kridesler varya ondan yapti iyyy ben hayatta yememde yapmamda o bayilir kendi alir kendi yapar
bide cekirdek ve kuruyemis yemesine sinir olurum
kaynanaymiisss
ee naptin yaprak berabermi kahvalti ettiniz:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?