Nöbetçi Muhabbetçi

oğluşunumu merak etmiş yazık.

o zaman bi güzel gönlünü alsaydın o kadar kızdın

kim kiz kaynananmi geldi :44::44:

ohh ne guzel temzlikte yemekte yapiyor valla ben turkiyeye gitcem donuste evi nasil olur yandim valla 1 ayda mahveder evi bide kucuk kaynimi getircekmis ikiside birbirinden beter

ne furuyon beeee

amaan valla erkegin yptigi temizlikten ne olur tabi istisnalar haric cadumunki gibi
sen halilari falan hep topla bence batirmasinlar koltuklarada örtü cek kendini cok yorma temizlikle gelince bidaha yapcan mecbur yada kocani kayinvalidenlere yolla hep orda kalsin

o zaman bi güzel gönlünü alsaydın O kadar kızdın
aldım

siz evdesiniz ya kızlar kendiniznki gibi olsun istiyonuz. Ama çalışınca valla gözüne bakıyom yardım etse diye . Bide şaka maka yaşlanmışım ben ya. Eskiden annemlerin koca evi tek başıma temizlerdim. şimdi 1 odayı temizliyom canım çıkıyo.

evet ama sabah sabah gelme bari ya öğlen gel öğleden sonra gel haber verde gel çat diye belki biz parise gitmek üzereydik Zaten gidecektik ben son anda döndüm yoldan Iyikide gitmemişim yakalnırdık

Hissetmişin demekki.

Yada arasaymış. Ben gelecem diye . Ne kadar ayıp. Yeni evli bir çift. Her an herşey oalbilir

ayy yazik kiiizz evet evet bi gönlünü alsaydin:94:
iştah kalırmı kız bende
o atıştırdı biraz işte yemişte gelmiş

keske daha erken gelseydin kahvaltiyi bizde yapardin deseydin
bidahaki pazara gelirdi kesin
erken gitseydi barii

aynen bacım valla bende gözüne bakıyom ama Allahtan yapıyo yapmam demiyo.
akşamları sofradan bi tabak kaldırırsa dünyalar benim oluyo işim azalıyo diye

bnece temizlemeden git. Bi ozamna yorulcan , bi dönünce yorulcan . Yazık

yok zaten halimi yikamaciya verdim geldimi sermicem. simdi temizlik yapmiyom zatii gelince heryeri dipden yapcam :97::97::97:

he halilarimi topladim cnm perdeleride cikarmicam salona perde diktirip getircem bunuda yikar kaldirrim.

valla annesi gilede gider ama 2 gun evde kalsa mahvolur ev zaten cok daginik kocam cokkkkk

albume resim ekledim cnmbakabilirsiniz..

Yapoooo gülmekten öldüm

dedikodu yapmak istiyorum diyor birde ahahah

Davetsiz misafirlerihiç sevmiyorum.

Eheheh biz bir keresinde tam parise giderken yakalanmıştık.

Çok kötü bir durum söyliyiiiiimmmmm:60
:

aynen bacım valla bende gözüne bakıyom ama allahtan yapıyo yapmam demiyo.
Akşamları sofradan bi tabak kaldırırsa dünyalar benim oluyo işim azalıyo diye

aynen canım. Kafanı karıştırmak gibi olmasında bebek için acele etme . O kadar yükün üstüne bide onun sorumluluğu binice gerçekten kadın çok yıpranıyo. Kocanla bol bol vakit geçir.

haklisin valla bende calissam eminimki bisileri toplamasi bile cok büyük biseymis gibi gelir banada
yok kiz ne yaslanmasi tas gibi hatunsun valla eskiden 2 cocugunmu vardi onlara kostur kostur eve kostur ise kostur enerjin bitiyor

ayrıntıları alalım

Yapoooo gülmekten öldüm

:
insanin bogasi geliyor demi cok sinir bozucu
aynen canım. Kafanı karıştırmak gibi olmasında bebek için acele etme . O kadar yükün üstüne bide onun sorumluluğu binice gerçekten kadın çok yıpranıyo. Kocanla bol bol vakit geçir.

aynen katiliyorum :97:

evet ama sabah sabah gelme bari ya öğlen gel öğleden sonra gel haber verde gel çat diye belki biz parise gitmek üzereydik zaten gidecektik ben son anda döndüm yoldan iyikide gitmemişim yakalnırdık

valla o yasliliga bakmiyo, oglum dogdugundan beri kendimi yorgun hissediyorum ve yorgunumda.
sen hem calisiyorsun hem iki cocuk kocan bide ev isi calisanlarin isi daha zor valla ALLAH yardimciniz olsun. tabi biz yeni annelerinde yardimcisi olsun.

aynen bacım valla bende gözüne bakıyom ama Allahtan yapıyo yapmam demiyo.
akşamları sofradan bi tabak kaldırırsa dünyalar benim oluyo işim azalıyo diye

benimkide masayi toplar bende sevinirm ama mutfaga gidince herseyi ole birakmis buluyorum, makinaya at diyorum ama ben yapamam diyor

ayy yazik kiiizz evet evet bi gönlünü alsaydin:94:

keske daha erken gelseydin kahvaltiyi bizde yapardin deseydin
bidahaki pazara gelirdi kesin
erken gitseydi barii
ayy zaten demezmi arada size böyle süprizler yaparım diyeee çıkar gelir artık habersiz üf yaaa
Yapoooo gülmekten öldüm

:
kız kötü bi durum biz tam uçağa binerken yakalandıydık bi keresinde havalanmadanteyzesi gelmişti bu seferde yakın olmanın dezavantajı

ya öyle evet bacım haklısın bi yandan öyle düşünüyorum biyandan hadi hemen olmazsa uğraştırırsa bu seferde geçen zamana üzülürüm keşke zamanında yapsaydık falan diye

hazal bu arada oğluşun çok tatlı küçük erkek:97: babasıyla olan şapkalı fotoso çok güzelll maşallahhh

Son düzenleme:
Baba oğul takım giyinmiş
çok şeker olmuş oğlun
sagol cnm

bilerek ayni takindilar cok hos oldular ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…