kız benim bi arkadaşım almanyada yaşıyo geçen diyoki burada tamamen çıplak güneşleniyolar diyeağzım açık kaldı yuh didim altlarında hiç bişi yokmu dedim yok dedi
kız benim bi arkadaşım almanyada yaşıyo geçen diyoki burada tamamen çıplak güneşleniyolar diyeağzım açık kaldı yuh didim altlarında hiç bişi yokmu dedim yok dedi
ivit bilo nereye gittin looo
nerymiş nereymiiş
ay şaka bi yana gerçekten ıyyyyyyyyyyyyyyy
güle güle hatın gız:80:bnede çıkacam şimdi kızlar. hepinizi öpüyommm.
byessss:80:
albümleri dolaşıyodum loooo
güle güle hatın gız:80:
bizi ihmal etmeden dolaş nütfen
bnede çıkacam şimdi kızlar. hepinizi öpüyommm.
byessss:80:
valla ya henüz üstsüzlere sahit olmadimaynen cnm, ama burda o kadar acik giyinen kizlar varki esim alismis donup bakmiyor bile. hele ortookul cagindaki kizlarin makjaji bi gorsen yuzleri boya icinde herkesin icinde erkek arkadaslari ile opusenler birbrlerinin agizlarina girecekler herkes alismis burda valla herkese normal geliyor.
bizide ekle komsu bizde gorek seni
aynen valla hele gunesi gordulermi ustsuz guesleniyolar memisleride sarkik sarkik :120:
ayy valla haklısın bacım ben olsam bende kocamla karşılassınlar istememyani ben öyle tiplere güvenemem açıkcası ne kadar yakın arkadaşımda olsa
ayyy bacım sizin işinizde zor ya ben burda deliriyom biliyon az çok kızlayı falan kızları giyinip süslenip falan çıkıyolar o halde bile gözüm hep heriftebi yere bakarken yakalıyım burnundan getiriyom
sizinki daha zor valla
valla ya henüz üstsüzlere sahit olmadiminsallahta olmam
azicik güneste acilip saciliyorlar ya.
valla bacim biz artik alistik millet üst üste cikiyor piknik alanlarinda.
kocam basini bile kaldirmiyor oda bikmis artik.bazen tartisiyordum halbuki adam hic bakmamis gercekten bos yere huzursuzluk bazende o benle tartisiyor
öyle takintiliyimki varya kasiyer bayana parayi verirken eli degiyormu degmiyormu diye bakiyorum düsün yani artik parayi bana ödetiyor bu huyum yüzünden.
sagol bilgi icin..tamam apla. öptüm kocaman hepiniiz. hazal . ceydoş ev teleşındaymış. :79:
valla ya henüz üstsüzlere sahit olmadiminsallahta olmam
azicik güneste acilip saciliyorlar ya.
valla bacim biz artik alistik millet üst üste cikiyor piknik alanlarinda.
kocam basini bile kaldirmiyor oda bikmis artik.bazen tartisiyordum halbuki adam hic bakmamis gercekten bos yere huzursuzluk bazende o benle tartisiyor
öyle takintiliyimki varya kasiyer bayana parayi verirken eli degiyormu degmiyormu diye bakiyorum düsün yani artik parayi bana ödetiyor bu huyum yüzünden.
Kızlaaarr bişeeey soracağımmmmmmm.
Bacaklarınızda selülit var mı ?Varsa geçirme yöntemi biliomusunuz
bende var sinir olmaya başladım çözüm arıyorum bacılaar
malum yazda geldi
bende hiç selülüt yok şükür ama sadece totomda kalça kısımlarımda bi iki çizik oluşmuş yani çatlakbende onu nasıl geçirebilirimki
bende öyleyim valla diyorumki icimde kalip kendi kendimi yiyecegimi söyler seni yerim daha iyibende öyleyim çok abartıyorum ama napıyım içimde kalıp bana dert oluyo ona söylüyüp rahatlıyorum..çok sıkıyosun demeye başladı beni ama napim huy işteee kıskançlık napem yani bende böyleyimm çok kıskanıyorummmmmmm:95:
üff valla cok kiskanclik pek iyi degil ama elimizde degilsagol bilgi icin..
evet banada cok olur ole herseyden kiskanirim kocisi
malum yazda geldi
malum yazda geldi
bende hiç selülüt yok şükür ama sadece totomda kalça kısımlarımda bi iki çizik oluşmuş yani çatlakbende onu nasıl geçirebilirimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?