Nöbetçi Muhabbetçi

kız benim bi arkadaşım almanyada yaşıyo geçen diyoki burada tamamen çıplak güneşleniyolar diye ağzım açık kaldı yuh didim altlarında hiç bişi yokmu dedim yok dedi

ben acik kadina rastlamadim ama daha beterini gordum gecen yaz arkadaslarla ikeaya gittik donuste baktik adam balkonda anadan dogma cirilciplak telefonla konusuyor. beter bi goruntuydu yaaa igrenclik diz boyu resmen icim disima cikmisti :120::120:

valla ya henüz üstsüzlere sahit olmadim insallahta olmam
azicik güneste acilip saciliyorlar ya.

valla bacim biz artik alistik millet üst üste cikiyor piknik alanlarinda.
kocam basini bile kaldirmiyor oda bikmis artik.bazen tartisiyordum halbuki adam hic bakmamis gercekten bos yere huzursuzluk bazende o benle tartisiyor
öyle takintiliyimki varya kasiyer bayana parayi verirken eli degiyormu degmiyormu diye bakiyorum düsün yani artik parayi bana ödetiyor bu huyum yüzünden.

bende öyleyim çok abartıyorum ama napıyım içimde kalıp bana dert oluyo ona söylüyüp rahatlıyorum..çok sıkıyosun demeye başladı beniama napim huy işteee kıskançlık napem yani bende böyleyimm çok kıskanıyorummmmmmm:95:

tamam apla. öptüm kocaman hepiniiz. hazal . ceydoş ev teleşındaymış. :79:
sagol bilgi icin..

evet banada cok olur ole herseyden kiskanirim kocisi

Kızlaaarr bişeeey soracağımmmmmmm.

Bacaklarınızda selülit var mı ?Varsa geçirme yöntemi biliomusunuz

bende var sinir olmaya başladım çözüm arıyorum bacılaar

malum yazda geldi

malum yazda geldi

bende hiç selülüt yok şükür ama sadece totomda kalça kısımlarımda bi iki çizik oluşmuş yani çatlak bende onu nasıl geçirebilirimki

bende hiç selülüt yok şükür ama sadece totomda kalça kısımlarımda bi iki çizik oluşmuş yani çatlak bende onu nasıl geçirebilirimki

benimde göbeğimde hafif çatlaklar var.

bacagımda hiç yok.

selilütte yeni olusmus arka bacaklarda

gördüm canım sıkıldı yaaa

bende öyleyim valla diyorumki icimde kalip kendi kendimi yiyecegimi söyler seni yerim daha iyi
sagol bilgi icin..

evet banada cok olur ole herseyden kiskanirim kocisi
üff valla cok kiskanclik pek iyi degil ama elimizde degil

malum yazda geldi

olmazmiiii
bendede var ben pek takmamaya calisiyorum ama sadece clisiyorum plates cok etkili ama yapmaya üseniyorum.

malum yazda geldi

benimde selulitim yok. ama catlaklar var hamileyken olustu cok kilo aldigim icin bacak ve basenlerde olustu. caresi yokmus catlaklarin galiba hamileyken kirmiziydi simdi ise beyazlasmis ole rahatsiz edici bi goruntusu yok cok sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…